INVENTOR DARK DR2VI-09WFI DR2VO-09 Set Οικιακό Κλιματιστικό

DR2VI-09WFI DR2VO-09

Νέο προϊόν

Inventor κλιματιστικό Dark DR2V32-09 με ονομαστική απόδοση 9.000BTU/h και τεχνολογία για καλύτερη κατανομή ψύξης και θέρμανσης με ροή αέρα τεσσάρων κατευθύνσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 7 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,40 €.


799,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Inventor Dark DR2VI-09WFI/DR2VO-09 Κλιματιστικό 9.000 BTU/h

 20210422134227_inventor_dark_drvi32_09wf

 
 
 

Περιγραφή

Inventor κλιματιστικό Dark DR2V32-09 με ονομαστική απόδοση 9.000BTU/h και τεχνολογία για καλύτερη κατανομή ψύξης και θέρμανσης με ροή αέρα τεσσάρων κατευθύνσεων.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Τοίχου
Τύπος λειτουργίας:Inverter
Ονομαστική απόδοση:9.000 BTU/h
Εύρος θερμικής απόδοσης:2.730 - 14.330 BTU/h
 
Με μια ματιά

Ανακάλυψε το Inventor κλιματιστικό Dark DR2V32-09, με ονομαστική απόδοση 9.000BTU/h, ενεργειακή κλάση ψύξης Α+++ και θερμής ζώνης Α+++. Διαθέτει κάλυψη χώρου έως 18m² για να θερμαίνει ή να ψύχει κάθε γωνιά του δωματίου σου! Η λειτουργία Turbo κάνει boost τη διαδικασία ψύξης ή θέρμανσης του δωματίου σου, ενώ η λειτουργία Ultra Silence επιτρέπει στο κλιματιστικό σου να αλλάζει το κλίμα και τη διάθεσή σου…στον «αθόρυβο»!

Τύπος λειτουργίας
Inverter
Το inverter μοτέρ προσφέρει ανεβασμένες επιδόσεις, με χαμηλά επίπεδα έντασης θορύβου.
Ονομαστική απόδοση
9.000BTU/h

Με απόδοση 9.000BTU ανέβασε ή ρίξε τη θερμοκρασία της κρεβατοκάμαρας σου σε χρόνο dt!

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης:
A+++
Απόλαυσε όλα τα οφέλη της λειτουργίας του, χωρίς να ανησυχείς για δυσάρεστες εκπλήξεις στην κατανάλωση.
Ενεργειακή Κλάση  Θερμής Ζώνης
A+++
Εκμεταλλεύσου τη ζεστασιά που προσφέρει τους χειμερινούς μήνες και μείνε ξέγνοιαστος για τον λογαριασμό!
Κάλυψη Χώρων
έως 18m²
Η δράση του καλύπτει αποτελεσματικά τον χώρο που το τοποθετείς, για να επωφελείσαι πλήρως από τη λειτουργία του.
 
Αέρας από άκρη σε άκρη!

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του κλιματιστικού Dark DR2V32-09 της Inventor κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις του δωματίου για να ψύχει ή να θερμαίνει ακόμα και την πιο απομακρυσμένη γωνιά! Η κίνηση των περσίδων δεν γίνεται μόνο οριζόντια, αλλά και κάθετα, πετυχαίνοντας ροή αέρα 4ων κατευθύνσεων για να φθάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου.

 
Καθαρός αέρα χωρίς κινδύνους που «αιωρούνται»!
Ο ιονιστής που διαθέτει το νέο σου κλιματιστικό χαρίζει καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σου, απαλλαγμένη από αιωρούμενους κινδύνους! Ο ενσωματωμένος ιονιστής εξασφαλίζει με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο, την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη και οσμές και προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας στο κλίμα του σπιτιού σου! Απόλαυσε ευχάριστη και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σου, κάθε στιγμή!
 
Βάζει στοπ στον ψυχρό αέρα!
Η λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης προετοιμάζει το… έδαφος, ώστε να δημιουργεί η συσκευή σου το κατάλληλο κλίμα ξεκούρασης ή εργασίας! Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης. Με τη λειτουργία της έξυπνης προθέρμανσης η εκροή αέρα ξεκινά αφού θερμανθεί πρώτα η συσκευή και έτσι, δεν κινδυνεύεις να χάσεις την βολή σου και τη ζεστασιά του χώρου σου…από ανεπιθύμητα ρεύματα αέρα! 
 
10ετή εγγύηση Inventor

Παρέχεται εγγύηση για όλα τα ηλεκτρικά/μηχανικά μέρη των οικιακών κλιματιστικών τοίχου. Η εγγύηση καλύπτει τα κατασκευαστικά ελαττώματα και δεν εκτείνεται στα αναλώσιμα (πχ. μπαταρίες). Προϋπόθεση για την ισχύ της είναι η συντήρηση της μονάδας κάθε 12 μήνες (ανεξάρτητα από τη χρήση και αρχής γενομένης από τον 3ο χρόνο χρήσης) από εξειδικευμένο αδειούχο και πιστοποιημένο τεχνικό, με επιβάρυνση του πελάτη και με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης παροχής υπηρεσιών. Η συντήρηση είναι υποχρεωτική, για την αποδοτικότερη λειτουργία, την εξοικονόμηση ενέργειας και τα υψηλά επίπεδα υγιεινής. Για την ενεργοποίηση, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

 
Πιστοποίηση Eurovent!
Η πιστοποίηση Eurovent που διαθέτει το συγκεκριμένο κλιματιστικό , γίνεται από έναν ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό φορέα μετρήσεων, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Θέρμανσης – Αερισμού – Κλιματισμού, όχι μόνον ακολουθούν τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα, αλλά αποδίδουν και  τα δηλούμενα από τον κατασκευαστή τους.
 
 
Ευέλικτο ωράριο!

Επωφελήσου από τη λειτουργία του κλιματιστικού σου κάθε στιγμή! Διαθέτει χρονοδιακόπτη 24 ωρών, ώστε να φέρνεις στα μέτρα σου τη δράση του και να σε περιμένει ένα ευχάριστο περιβάλλον επιστρέφοντας σπίτι!

 
Κοιμήσου… ήσυχος!

Κοιμήσου χωρίς να διακόπτεις τη λειτουργία του! Το λειτουργία ύπνου μειώνει την ένταση που δουλεύει ο καθαριστής σου, περιορίζοντας παράλληλα και το θόρυβο!

 
Δε σου τραβά την προσοχή!

Προσφέρει τις υπηρεσίες του… «αδιαμαρτύρητα», για να μην ενοχλείσαι από θορύβους όταν χρειάζεσαι απόλυτη ησυχία, για να χαλαρώσεις ή να μελετήσεις!

 
Boost-άρει την απόδοση!

H Τurbo λειτουργία αυτού του κλιματιστικού δίνει μια μικρή… ώθηση στη δράση του, για να ανταπεξέλθει ακόμα πιο γρήγορα στις προσδοκίες σου!

Χαρακτηριστικά

Τύπος Τοίχου
Ονομαστική απόδοση 9.000 BTU/h
Κάλυψη χώρωνέως 18 m²
Ψυκτικό ΥγρόR 32
Χρώμα Γκρι
Λειτουργία ιονισμού Διαθέτει
Λειτουργία αφύγρανσης Διαθέτει
ΦίλτροΦίλτρο Σκόνης / Υψηλής Πυκνότητας / Αέρα
Εύρος θερμικής απόδοσης 2.730 - 14.330 BTU/h
Εύρος ψυκτικής απόδοσης 2.730 - 12.620 BTU/h
Ενεργειακή κλάση Θέρμανσης Α++
Ενεργειακή κλάση Ψύξης A+++
Ενεργειακή κλάση Θερμής Ζώνης A+++
Επίπεδο θορύβου Εσωτ. Μονάδας (db) 20 - 35
Επίπεδο θορύβου Εξ. Μονάδας (db) 47 dB
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Θ) 731 kwh
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Ψ) 107 kwh
Βαθμός θερμικής απ/σης (SCOP) 4,6
Βαθμός ενεργ/κής απόδοσης (SEER) 8,5
Συνδεσιμότητα WiFi
Εσωτερική μονάδα (Υ × Π × Β) 28,10 cm x 88,70 cm x 21,10 cm
Εξωτερική μονάδα (Υ × Π × Β) 55 cm x 80 cm x 28 cm
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας 10 kg
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας 29 kg
  • Κριτικες
  • 20 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: