Rohnson R1185 Comfort Clean Ηλεκτρική Σκούπα

R1185

Νέο προϊόν

Καθαρίστε εύκολα και αποτελεσματικά όλους τους χώρους του σπιτιού το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας με την ηλεκτρική σκούπα της Rohnson R-1185 Comfort Clean

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


73,71 € με ΦΠΑ

-10%

81,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ηλεκτρική Σκούπα R-1185

 

Καθαρίστε εύκολα και αποτελεσματικά όλους τους χώρους του σπιτιού, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας με την ηλεκτρική σκούπα της Rohnson R-1185 Comfort Clean. Με ισχύ 800W, εξασφαλίστε υψηλή απόδοση και απορροφητικότητα και ταυτόχρονα χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση για εξοικονόμηση χρημάτων. Το μοτέρ έχει υψηλή απόδοση τόσο όταν σκουπίζετε σε σκληρά δάπεδα όσο και επάνω στα χαλιά. Με 5 στάδια φιλτραρίσματος σας εγγυάται καθαρότερο εξερχόμενο αέρα. Με μεγάλο καλώδιο ρεύματος 5m, καθαρίζετε γρήγορα όλο το δωμάτιο χωρίς να αλλάζετε συνέχεια πρίζες, ενώ αποθηκεύεται εύκολα για εξοικονόμηση χώρου. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: πέλμα για δάπεδα, ακροφύσιο για γωνίες και εξάρτημα για έπιπλα και ταπετσαρίες.

 

ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ HEPA

Το αντιαλλεργικό φίλτρο HEPA μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά σας, μειώνοντας τα αιωρούμενα σωματίδια και αλλεργιογόνα. O εξερχόμενος αέρας διέρχεται από το φίλτρο HEPA που εξαλείφει έως και 99% της σκόνης και των αλλεργιογόνων.

 
 
 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΣΧΥΟΣ              

Με τη μεταβλητή ρύθμιση ισχύος μπορείτε να ρυθμίζετε την ισχύ στο επιθυμητό επίπεδο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 
 
 

ΜΟΝΙΜΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ 2,5L

Για να καθαρίζετε όλο το σπίτι χωρίς συχνές αλλαγές ενώ η ίδια η σακούλα, όταν αυτή γεμίσει, αντικαθίσταται πολύ εύκολα. Η ένδειξη πληρότητας σακούλας σας προειδοποιεί για την έγκαιρη αντικατάστασή της. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής της υφασμάτινης σακούλας με χάρτινες.

 R-118503_2500x2500-e1632231664285-450x50

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ

Ρυθμίζετε το ύψος που θέλετε για μέγιστη ευκολία στη χρήση, καθώς φτάνετε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιοχές του δωματίου.

 

Υψηλής απόδοσης απορροφητικότητα
Μοτέρ χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης
Υψηλή απόδοση στα σκληρά δάπεδα
Αντιαλλεργικό φίλτρο HEPA
Μεταλλικός τηλεσκοπικός σωλήνας
Έλεγχος ισχύος
Ένδειξη πληρότητας σακούλας
5 στάδια φιλτραρίσματος
Έλεγχος ροής αέρα
Μόνιμη υφασμάτινη σακούλα χωρητικότητας 2,5L
Καλώδιο περιτύλιξης 5m
Εξαρτήματα που περιέχονται: πέλμα για δάπεδα, ενσωματωμένη βούρτσα με ακροφύσιο για γωνίες, εξάρτημα για έπιπλα και ταπετσαρίες
220-240V~50Hz, 800W

 

  • Κριτικες
  • 27 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: