Hitachi DZ-MV730A DVD Camcorder w/16x Optical Zoom Μεγαλύτερη προβολή

Hitachi DZ-MV730E DVD Camcorder w/16x Optical Zoom

DZ-MV730E

Νέο προϊόν

Η Hitachi® DVD βιντεοκάμερα διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για απλή ψηφιακή καταγραφή βίντεο και τη φωτογραφία. * Θα επιτύχουμε μια απαράμιλλη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου με την κάμερά theHitac...

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


269,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

περιγραφή προϊόντος

* Η Hitachi® DVD βιντεοκάμερα διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για απλή ψηφιακή καταγραφή βίντεο και τη φωτογραφία. * Θα επιτύχουμε μια απαράμιλλη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου με την κάμερά theHitachi® DZBX35A DVD. * Εγγραφή πραγματική κινηματογραφική 16: 9 widescreen για DVD-R, και να χρησιμοποιήσετε το DVD-RAM για εύκολη επεξεργασία επί της οθόνης και επιλογή σκηνής χωρίς γρήγορη προώθηση ή την επαναφορά. * Η βολική Quick Start Recording μειώνει το χρόνο εγγραφής από την αρχική εκκίνηση, ενώ το Γρήγορο Μενού Λειτουργία μειώνει το μενού της οθόνης για να μόνο τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. * Μεταφορά ψηφιακών φωτογραφιών απευθείας σε έναν προσωπικό υπολογιστή ή εκτυπωτή με αφαιρούμενες κάρτες μνήμης. * Η απίστευτη 240x ψηφιακό ζουμ σας παίρνει κοντά στη δράση, ενώ είστε γυρισμάτων. * Με την ψηφιακή φωτογραφική λειτουργία μπορείτε να πυροβολήσει ψηφιακές φωτογραφίες ιδανικό για e-mail σε ένα MMC ή SD κάρτα. * Η αναπαραγωγή είναι εύκολη - απλά οριστικοποιήσει το δίσκο και να το παίξετε σε συμβατά DVD players και υπολογιστές. * 2.5 "LCD του προσφέρει μια σαφή εικόνα της δράσης κατά την εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο Εγγραφή σε 16: 9. Για αναπαραγωγή σε τηλεοράσεις ευρείας οθόνης * Γρήγορη λειτουργία εκκίνησης παίρνει πας γρήγορα και εξασφαλίζει την εύκολη λειτουργία * Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας της Hitachi DVD βιντεοκάμερα * Χαρακτηριστικά προϊόντος: o Ψηφιακό και οπτικό ζουμ: 16x Οπτικό / 240x ψηφιακό ζουμ o Quick Start Recording:. 7 δευτερόλεπτα από την εκκίνηση στην πρώτη εγγραφή μετά την εκκίνηση του δίσκου o Μενού Quick Mode: το Γρήγορο Μενού Λειτουργία συμπυκνώνει το μενού της οθόνης για να ακριβώς το κοινώς μεταχειρισμένα χαρακτηριστικά o Μορφές DVD:. δέχεται DVD-R και DVD-RAM * Τι είναι ένα DVD βιντεοκάμερα o Hitachi έχει αλλάξει για πάντα την κατεύθυνση της τεχνολογίας βιντεοκάμερα με την εισαγωγή του βιντεοκάμερα DVD Αυτό το βραβευμένο με Emmy καινοτομία σας επιτρέπει να καταγράψετε. ταινίες στο σπίτι απευθείας σε DVD και να παίξει τους πίσω στο σπίτι DVD player σας.


 

 σύστημα απεικόνισης CCD 1/6 ιντσών με 680K ανάλυση
Συμβατό με DVD-RAM και φορμά DVD-R
16x οπτικό ζουμ με ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας
οθόνη LCD 2,5 ιντσών
χαρακτηριστικό πλοήγησης δίσκο για εύκολη on-βιντεοκάμερα προβολή βίντεο


  • Κριτικες
  • 5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: