Προσφορά PHILCO PWM961 Πλυντήριο ρούχων 9KG Μεγαλύτερη προβολή

PHILCO PWM961 Πλυντήριο ρούχων 9KG

PWM961

Νέο προϊόν

Η καλύτερη λύση στην πλύση με το σύστημα επιλογής επιπέδου και 22 διαφορετικών τύπων λεκέδων. Απόλυτη οικονομία και ταχύτητα χάρη στο διπλό σύστημα ψεκασμού TwinJet. Με 2 προγραμματα μνήμης MEMORY για να αποθηκεύετε

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


515,13 € με ΦΠΑ

-23%

669,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Πλυντήριο ρούχων PWM 961

Η καλύτερη λύση στην πλύση με το σύστημα επιλογής επιπέδου και 22 διαφορετικών τύπων λεκέδων. Απόλυτη οικονομία και ταχύτητα χάρη στο διπλό σύστημα ψεκασμού TwinJet. Με 2 προγραμματα μνήμης MEMORY για να αποθηκεύετε τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και γρήγορο πρόγραμμα 12′ και ημερήσιο 60′ στους 60 βαθμούς. Καλύπτει κάθε σπίτι και κάθε ανάγκη.

Barcode : 5207223000076
Εγγύηση : 3 χρόνια


Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ενεργειακή κλάση

C

Χωρητικότητα (λίτρα)

9

Στροφές

1200

Στάθμη θορύβου (dB)

58

Αριθμός Προγραμμάτων

15

Χρονοδιακόπτης

Ναί

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ εκ.)

85x60x58

lcd_othoni_pliktra_afis_w

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου LCD με πλήκτρα αφής

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου LCD με πλήκτρα αφής και 2 προγραμματα μνήμης MEMORY για να αποθηκεύετε τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Με ειδικές λειτουργίες για επιλογή του τύπου λεκέδων και του επιπέδου βρωμιάς για ακόμα καλύτερη καθαριότητα των ρούχων.

twinjet

Σύστημα πλύσης TwinJet

Απόλυτη οικονομία και ταχύτητα χάρη στο διπλό σύστημα ψεκασμού TwinJet. Καλύτερη απόδοση πλύσης με άμεση έγχυση νερού με απορρυπαντικό, μέσω ένος συστήματος ανακυκλοφορίας και δύο σωλήνων συνδεδεμένων σε αυτό. Καλύτερο και ομοιόμορφο ξέβγαλμα σε όλα τα ρούχα. Χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση λόγω συντομότερου χρόνου πλύσης.

antiallergiko_programma_w

Αντιαλλεργικό πρόγραμμα

Ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά και/ή δερματικές ευαισθησίες. Μια ειδικά μελετημένη διαδικασία ξεβγάλματος χρησιμοποιείται για να καθαρίσει σε βάθος τα υπολείμματα απορρυπαντικού από τα ρούχα και να αφαιρέσει 7 τύπους αλλεργιογόνων και 4 τύπους βακτηρίων.

ecologic_tech

Τεχνολογία ECOLogic

Όταν ο κάδος δεν έχει γεμίσει, η ενεργειακή κατανάλωση, η κατανάλωση νερού καθώς και η διάρκεια του προγράμματος πλύσης μειώνονται αντίστοιχα καθώς η συσκευή αντιλαμβάνεται το φορτίο και ρυθμίζεται αυτόματα.

3years_warranty

3 χρόνια εγγύηση​

Στη PHILCO είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας που σας προσφέρουμε 3 χρόνια εγγύηση από την πρώτη ημέρα.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα (Κιλά)

9

Στροφές

1200

Ενεργειακή Κλάση

C

Οθόνη LED

ΝΑΙ

Στάθμη θορύβου (dB)

58

Άνοιγμα πόρτας (εκ)

47 cm- 135°

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ εκ.)

85x60x58

Βάρος (Kg)

75,5

Πίνακας ελέγχου Ελληνικά

ΝΑΙ

Χρώμα

Λευκό

  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: