Whirlpool WLB 5860AL Εντοιχιζόμενη επαγωγική εστία

WL B5860 AL

Νέο προϊόν

Ένα νέο χειριστήριο με ειδικά πλήκτρα αφής για κάθε ζώνη μαγειρέματος

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


449,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία, εξελιγμένα χειριστήρια και ειδικά χαρακτηριστικά, που σας διευκολύνουν να προετοιμάσετε υπέροχα πιάτα και να μειώσετε τον χρόνο καθαρισμού, ενώ σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

Πλήκτρα άμεσης πρόσβασης

Ένα νέο χειριστήριο με ειδικά πλήκτρα αφής για κάθε ζώνη μαγειρέματος. Κάθε πλήκτρο ελέγχου βρίσκετε στην αντίστοιχη θέση στην επιφάνεια μαγειρέματος ώστε να είναι πιο εύχρηστο.

Λειτουργίες μαγειρέματος

Η διαθεσιμότητα ειδικών λειτουργιών μαγειρέματος.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Αυτόματες ρυθμίσεις ισχύος. Επιλέξτε τη λειτουργία μαγειρέματος στην οθόνη αφής και η μονάδα εστιών θα ρυθμίσει αυτόματα το επίπεδο ισχύος ανάλογα με τη λειτουργία.

Σχεδιασμός

Ιδιαίτερα αισθητικά στοιχεία, όπως γραφικά φιλικά προς τον χρήστη, εύχρηστα εργονομικά στοιχεία ελέγχου και άλλα ελκυστικά στοιχεία σχεδιασμού.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Πλήρης έλεγχος στο μαγείρεμα. Τα κουμπιά ελέγχου είναι κατάλληλα τοποθετημένα στην μπροστινή πλευρά της εστία σας, εξασφαλίζοντας τέλεια εμπειρία μαγειρέματος.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση της μονάδας εστιών. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γρηγορότερο, ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα. Η επαγωγική τεχνολογία θερμαίνει το σκεύος και όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση ενέργειας κατά 10% και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

4 επαγωγικούς δακτυλίους. τεχνολογία ζωνών FlexiCook, που σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλές εστίες σε μια ενιαία ζώνη μαγειρέματος, για μεγαλύτερα σκεύη. Αυτή η υαλοκεραμική μονάδα επαγωγικών εστιών Whirlpool διαθέτει: Μια κομψή τεχνολογία, που θερμαίνει το σκεύος, όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση της ενέργειας και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα. Ηλεκτρική τροφοδοσία.

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
54
Πλάτος του προϊόντος
598
Βάθος του προϊόντος
518
Διάσταση βάθους
480
Μέγιστη διάσταση πλάτους
562
Ελάχιστηδιάσταση πλάτους
560

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρική είσοδος
Ηλεκτρική
Αριθμός ηλεκτρικών ζωνών μαγειρέματος
4
Αριθμός ζωνών επαγωγικών
4
Χρονοδιακόπτη
Ναι
Τοποθεσία του πίνακα ελέγχου
Εμπρόσθιας φόρτωσης
Κωδικός EAN
8003437238130
Τύπος κατασκευής
Εντοιχιζόμενο
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
120
Ρεύμα (A)
31,3
Ισχύς λυχνίας
Ναι
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας
Separate
Κύριος διακόπτη on / off
Ναι
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: