Whirlpool SMP 9010 CNEIXL Εντοιχιζόμενη επαγωγική εστία

SMP 9010 C/NE/IXL

Νέο προϊόν

Γρηγορότερο ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 10 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 10 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 2,00 €.


1 099,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακή τεχνολογία, εξελιγμένα χειριστήρια και ειδικά χαρακτηριστικά, που σας διευκολύνουν να προετοιμάσετε υπέροχα πιάτα και να μειώσετε τον χρόνο καθαρισμού, ενώ σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γρηγορότερο, ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα. Η επαγωγική τεχνολογία θερμαίνει το σκεύος και όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση ενέργειας κατά 10% και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα.

Λειτουργίες μαγειρέματος

Η διαθεσιμότητα ειδικών λειτουργιών μαγειρέματος.

ΓΚΡΙΛ

Η λειτουργία Grill έχει σχεδιαστεί για να μαγειρεύετε τέλεια ψητά πιάτα, χάρη στον ειδικό ανιχνευτή θερμότητας που παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία μαγειρέματος.

Σχεδιασμός

Ιδιαίτερα αισθητικά στοιχεία, όπως γραφικά φιλικά προς τον χρήστη, εύχρηστα εργονομικά στοιχεία ελέγχου και άλλα ελκυστικά στοιχεία σχεδιασμού.

IXELIUM

Λάμψη μακράς διαρκείας. Η επαναστατική κατεργασία iXelium προστατεύει τη μονάδα εστιών από τις γρατσουνιές και τη διάβρωση, ώστε η λάμψη της να μείνει τέλεια για πάντα. Και καθαρίζεται εύκολα: το μόνο που χρειάζεστε είναι νερό και ένα μαλακό πανί.

Ενεργειακή κλάση

Η ενεργειακή κλάση της μονάδας εστιών. Όσο υψηλότερη είναι η κλάση τόσο υψηλότερη είναι η ενεργειακή απόδοση του προϊόντος.

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γρηγορότερο, ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα. Η επαγωγική τεχνολογία θερμαίνει το σκεύος και όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση ενέργειας κατά 10% και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

10 επαγωγικούς δακτυλίους. τεχνολογία ζωνών FlexiCook, που σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλές εστίες σε μια ενιαία ζώνη μαγειρέματος, για μεγαλύτερα σκεύη. Εύχρηστο συρόμενο ρυθμιστικό, για εύκολο έλεγχο των ρυθμίσεων της συσκευής. Αυτή η υαλοκεραμική μονάδα επαγωγικών εστιών Whirlpool διαθέτει: Μια κομψή τεχνολογία, που θερμαίνει το σκεύος, όχι την εστία, μειώνοντας τη διάχυση της ενέργειας και παρέχοντας μαγείρεμα με άριστα αποτελέσματα. Ηλεκτρική τροφοδοσία.

Διαστάσεις

Ύψος του προϊόντος
57
Πλάτος του προϊόντος
860
Βάθος του προϊόντος
510
Διάσταση βάθους
490
Μέγιστη διάσταση πλάτους
842
Ελάχιστηδιάσταση πλάτους
840

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρική είσοδος
Ηλεκτρική
Αριθμός ηλεκτρικών ζωνών μαγειρέματος
6
Αριθμός ζωνών επαγωγικών
10
Χρονοδιακόπτη
Ναι
Τοποθεσία του πίνακα ελέγχου
Εμπρόσθιας φόρτωσης
Κωδικός EAN
8003437207532
Τύπος κατασκευής
Εντοιχιζόμενο
Τύπος λειτουργίας
Ηλεκτρονικός
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm)
170
Ρεύμα (A)
46,5
Ισχύς λυχνίας
Ναι
Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας
Separate
Κύριος διακόπτη on / off
Ναι
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: