Sterilife S1080 Φορητός αποστειρωτής με λάμπες UV-C

S1080

Νέο προϊόν

Επαναφορτιζόμενος φορητός αποστειρωτής Steri life S-1080 με 2 λάμπες UV-C που σκοτώνει το 99,9% των ιών βακτηρίων, μικροβίων και άλλων μικροργανισμών σε λίγα δευτερόλεπτα σε απόσταση 1 εκ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


22,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Φορητός Αποστειρωτής Sterilife S-1080

Τεχνολογία UV-C.. η καθαρή λύση!

Αποστείρωσε τις προσωπικές σου συσκευές με το νέο φορητό αποστειρωτή με λάμπες UV-C S1080 της Sterlife. Είναι ιδανικός να αποστειρώνει χρήματα, το κινητό σας, το laptop σας, το πληκτρολόγιο σας, ακουστικά , τηλεκοντρόλ και άλλα αντικείμενα χωρίς χημικές ουσίες και χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες!

Επαναφορτιζόμενος φορητός αποστειρωτής Steri life S-1080 με 2 λάμπες UV-C που σκοτώνει το 99,9% των ιών βακτηρίων, μικροβίων και άλλων μικροργανισμών σε λίγα δευτερόλεπτα σε απόσταση 1 εκ.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ 99.9% ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ UV-C
Η υπεριώδης ακτινοβολία των 2 UV-C λαμπών με μήκος κύματος 260nm-280nm, καταστρέφει τη μοριακή δομή, DNA και RNA, των ιών, βακτηρίων, μικροβίων και άλλων βλαβερών μικροοργανισμών, εμποδίζοντας την αναπαραγωγή και επιβίωσή τους και επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση εξάλειψη τους. Καταπολεμώντας τους παθογόνους αυτούς παράγοντες που είναι αιτίες για διάφορες ασθένειες όπως άσθμα, αλλεργίες, πνευμονία κτλ., δημιουργούμε ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για όλη την οικογένεια.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ
Σε λίγα δευτερόλεπτα επιτυγχάνεται αποτελεσματική αποστείρωση σε ευρέως χρησιμοποιούμενα αντικείμενα που είναι εστία μικροβίων όπως: κινητό τηλέφωνο, θήκη κινητού τηλεφώνου, πληκτρολόγιο, κλειδιά, κέρματα, ακουστικά, γυαλιά, τηλεκοντρόλ, πόμολα, κοσμήματα, ρολόγια, νυχοκόπτη, παιχνίδια, ασανσέρ κ.ά. Κατάλληλο για νοικοκυριά, επιχειρήσεις, ταξίδια.

ΑΣΦΑΛΕΣ, ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
Παρέχει βαθιά αποστείρωση γρήγορα, χωρίς χημικές ουσίες και χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες. Έτοιμο για χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού. Ελαφρύ, μικρό σε μέγεθος για εύκολη αποθήκευση και φορητό για χρήση παντού.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΩΝ
Με 2 ώρες φόρτιση, προσφέρει 2 ώρες αυτονομίας. Δε χρειάζεται καλώδιο, φορτίζει με USB και διαθέτει μπαταρία λιθίου 3.2V, 320mAh με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χρησιμοποιείται μόνο για την αποστείρωση αντικειμένων. Απαγορεύεται η χρήση της συσκευής στο ανθρώπινο σώμα.

χαρακτηριστικά
● UV-C μήκος κύματος κάθε λάμπας:260nm-280nm
● Αυτονομία 2 ώρες
● Χρόνος φόρτισης 2 ώρες
● USB επαναφορτιζόμενη συσκευή
● Μπαταρία λιθίου 3,2 V 320 mAh
● Σκοτώνει το 99,9% των ιών βακτηρίων, μικροβίων και άλλων μικροργανισμών σε λίγα δευτερόλρπτεα σε απόσταση 1 εκ.
● Αποτελεσματική αποστείρωση σε ευρέως χρησιμοποιούμενα αντικείμενα, όπως κινητά, τηλεχειριστήρια, πληκτρολόγια, πόμολα κ.λ.π
● Χρησιμοποιείται μόνο για την αποστείρωση αντικειμένων.
● Απαγορεύεται η χρήση της συσκευής στο ανθρώπινο σώμα.

  • Κριτικες
  • 18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: