INVENTOR MBC51W MINI BAR ΛΕΥΚΟ 41L

MBC51W

Νέο προϊόν

Πρόσθεσε στον εξοπλισμό του σπιτιού σου το mini bar της Inventor χωρητικότητας 41Lt, με ιδανικές διαστάσεις και λάστιχα προηγμένης τεχνολογίας, που αποτρέπουν τις απώλειες θερμοκρασίας!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


149,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Inventor MBC51W Μίνι Μπαρ Λευκό

Περιγραφή

Πρόσθεσε στον εξοπλισμό του σπιτιού σου το mini bar της Inventor χωρητικότητας 41Lt, με ιδανικές διαστάσεις και λάστιχα προηγμένης τεχνολογίας, που αποτρέπουν τις απώλειες θερμοκρασίας!

Χαρακτηριστικά

Καθαρή χωρητικότητα 41 Lt
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 51 cm x 44 cm x 47 cm
Ενεργειακή κλάση: E
Τύπος ψύξης: Στατικός
 
Με μια ματιά
Το Inventor Mini Bar MBC51W είναι η συσκευή που λείπει από το σπίτι σου!  Με χωρητικότητα 41Lt και ιδανικές διαστάσεις 51 x 44 x 47cm, βρίσκει εύκολα τη θέση του στο χώρο, χωρίς να σε περιορίζει.

Επιπλέον, τα  λάστιχα προηγμένης τεχνολογίας που καλύπτουν περιμετρικά την πόρτα του, εξασφαλίζουν σταθερή θερμοκρασία και αποτρέπουν τις απώλειες, ώστε να επιτυγχάνεται αμείωτη απόδοση στην ψύξη!

Τέλος, η ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία του διατηρεί την ψύξη στο εσωτερικό του θαλάμου σε ιδανικά επίπεδα, αποτρέποντας τον σχηματισμό πάγου και καταργώντας την ανάγκη συχνής απόψυξης!
Καθαρή Χωρητικότητα 41Lt
Έχει καθαρή χωρητικότητα 41Lt, για να αποθηκεύεις με άνεση τα πράγματα στα οποία χρειάζεσαι άμεση πρόσβαση.
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 51 x 44 x 47cm
Ιδανικές διαστάσεις, για να βρει την κατάλληλη μεριά στο χώρο σου.
Τύπος Ψύξης Στατικός
Κάνε απόψυξη μία με δύο φορές το χρόνο, για να διατηρήσεις τις επιδόσεις της συσκευής.
 
Κλειδώνει την ψύξη!
Το mini bar της Inventor συγκρατεί την ψύξη στο εσωτερικό του και αποτρέπει τις απώλειες θερμοκρασίας που μπορεί να αλλοιώσουν το φορτίο, χάρη στα λάστιχα προηγμένης τεχνολογίας που περιβάλλουν την πόρτα του. Η θερμοκρασία διατηρείται αμείωτη με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεις τέλεια ψυκτική απόδοση, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας!
 
Βάζει «στοπ» στον πάγο!
Ξέχνα τον ενοχλητικό σχηματισμό πάγου, χάρη στο ψυκτικό στοιχείο που βρίσκεται περιμετρικά σε όλη τη συσκευή. Το ψυκτικό υγρό «παγιδεύει» τη θερμοκρασία και τη διατηρεί σταθερή σε κάθε σημείο, χωρίς να χρειάζεται να αναπτυχθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ψύξης. Έτσι, αποτρέπεται ο συχνός σχηματισμός πάγου, αλλά και η ανάγκη για συχνή απόψυξη!
 
Στα μέτρα σου!
Η νέα σου συσκευή της Inventor διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια, για να επιλέγεις το ύψος που εξυπηρετεί τις ανάγκες του χώρου σου!
 
Δουλεύει αθόρυβα!
Σε εξυπηρετεί στο μέγιστο με τη ψυκτική δράση του, χωρίς να κάνει ηχητική… ρύπανση. Η λειτουργία του δε γίνεται αντιληπτή, χάρη στην χαμηλή στάθμη θορύβου που διαθέτει.
 
Αλλαγή «πορείας»!
Άλλαξε τη φορά ανοίγματος της πόρτας, για να ενισχύσεις τη λειτουργικότητα του χώρου σου. Ανοίγει είτε από δεξιά, είτε από αριστερά, για να μη χτυπά πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας.

Χαρακτηριστικά

Τύπος ψυγείου Μίνι Μπαρ
Τύπος συσκευής Ελεύθερη
Τύπος ψύξης Στατικός
Μοτέρ Συμβατικό
Χρώμα Λευκό
Καθαρή χωρητικότητα 41 Lt
Χωρητικότητα (Συντήρηση) 41 Lt
Συνδεσιμότητα Δεν διαθέτει
Αριθμός ραφιών 1
Αλλαγή φοράς πόρτας Διαθέτει
Οθόνη ηλεκτρονικών ενδείξεων Δεν διαθέτει
Εσωτερικός φωτισμός Δεν διαθέτει
Τοποθέτηση μπουκαλιών (πόρτα) Διαθέτει
Eτήσια κατανάλωση 79 kwh
Ενεργειακή κλάση E
Eπίπεδο θορύβου 39 dB
Διαστάσεις (Υ × Π × Β) 51 cm 44 cm 47 cm
Βάρος 14 kg
  • Κριτικες
  • 18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: