LIEBHERR OKes 1750 ΨΥΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

OKes 1750

Νέο προϊόν

OKes 1750 ΨΥΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 23 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 23 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 4,60 €.


2 379,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

OKes 1750 Ψυγειάκι εξωτερικού χώρου

  
Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β) 81,8 / 59,8 / 57,7 cm
Ενεργειακή κλάση B

 

δελτίο προϊόντος

Εξωτερικού χώρου

Τα ψυγεία Outdoor για κουζίνες εξωτερικού χώρου, είτε ελεύθερα είτε εντοιχισμένα, προσφέρουν άνεση και άριστη αποθήκευση και σε εξωτερικούς χώρους. Το Outdoor Cooler είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση χάρη στα ανθεκτικά σε οξείδωση και τις καιρικές συνθήκες υλικά, τον στιβαρό τρόπο κατασκευής και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Σε αυτό συνεισφέρει επίσης η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, καθώς και η ενσωματωμένη κλειδαριά.

Κλειδαριά

Μπορεί να θέλετε κρύα ποτά για το πάρτι σας ή ακόμη ένα κομμάτι τρυφερό κρέας να μείνει μέσα σε μαρινάτα: Και τα δύο θα πρέπει να είναι έτοιμα για τη γιορτή. Η ενσωματωμένη κλειδαριά προστατεύει τις λιχουδιές με σιγουριά από τους «λαίμαργους» και τους «μακρυχέριδες». Τέρμα με αυτό.

Ευέλικτος εσωτερικός χώρος και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία

Τόσο τα ποτά όσο και τα τρόφιμα, όπως λαχανικά, σάλτσες και κρέας, διατηρούνται ιδανικά στο ψυγείο εξωτερικού χώρου: Ο εσωτερικός χώρος μπορεί να προσαρμόζεται ευέλικτα κατά το ύψος για διάφορα τρόφιμα, μεγέθη φιαλών και δοχείων. Ανάλογα τις ανάγκες η θερμοκρασία ψύξης ρυθμίζεται μεταξύ +2 °C και +14 °C.

Πόρτα από ανοξείδωτο χάλυβα

Η πόρτα αποτελείται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτητικές εξωτερικές συνθήκες. Τα υλικά και η τέλεια κατεργασία σας εγγυούνται τη γνωστή ποιότητα Liebherr ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

Μέγιστη θερμοκρασία περιβάλλοντος +2 °C έως +35 °C και αυτόματη απενεργοποίηση

Απολαύστε το μπάρμπεκιου ακόμη μεγαλύτερο διάστημα: Με το ψυγείο εξωτερικών χώρων της Liebherr οι χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα. Το αντίθετο: Το ψυγείο λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε εξωτερικές θερμοκρασίες από +2 °C έως και +35 °C. Όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από του +2 °C, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

Ευέλικτη και εργονομική εσωτερική διαρρύθμιση

Καθώς τα μπουκάλια αποθηκεύονται κάτω, οι δύο θήκες τις πόρτας αποτελούν ιδανική θέση για μικρότερες συσκευασίες. Η γυάλινη πλάκα επάνω σε τηλεσκοπικές ράγες προσφέρει επισκόπηση των τροφίμων που είναι αποθηκευμένα πίσω. Ανάλογα με το μέγεθος, αποθηκεύστε επίσης δοχεία σε δύο γυάλινες πλάκες που ρυθμίζονται κατά ύψος. Επιπλέον, χάρη στη διαιρούμενη γυάλινη πλάκα μπορούν να αποθηκευτούν όρθια μεγαλύτερα και ανοικτά μπουκάλια.

 

Γενικές πληροφορίες προϊόντος

Ομάδα προϊόντοςΨυγειάκι εξωτερικού χώρου
GTIN9005382182796
SeriesPrime

Ισχύς και κατανάλωση

Ενεργειακή κλάσηB
Κατανάλωση ενέργειας σε 24 ώρες0,484 kWh / 24h
Κατανάλωση ενέργεια ανά έτος177 kWh/a
Κατηγορία εκπομπής αερομεταφερόμενου θορύβου
Φορτίο σύνδεσης0,8 A
Τάση220-240 V ~
Συχνότητα50 Hz

Εξωτερικές διαστάσεις (Υ/Π/Β)81,8 / 59,8 / 57,7 cm
Ύψος / Πλάτος / Βάθος (με συσκευασία)871,0 / 655,0 / 692,0 mm
Βάρος (χωρίς συσκευασία)51 kg
Βάρος (με συσκευασία)54 kg
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: