LG GBP32DSLZN Dark Graphite Ψυγειοκαταψύκτης

GBP32DSLZN Dark Graphite

Νέο προϊόν

Ψυγειοκαταψύκτης LG GBP62DSNFN Full No Frost συνολικής μικτής χωρητικότητας 419lt, ενεργειακής κλάσης Α++, με LINEARCooling για φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα και DoorCooling+ για πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, παντού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


822,46 € με ΦΠΑ

-18%

1 003,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ψυγειοκαταψύκτης LG GBP62DSNFN Full No Frost συνολικής μικτής χωρητικότητας 419lt, ενεργειακής κλάσης Α++, με LINEARCooling για φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα και DoorCooling+ για πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, παντού.



Χαρακτηριστικά
Τύπος Ψύξης: Full No Frost
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 203 x 59.5 x 68.2
Ενεργειακή Κλάση: A++
Μικτή Χωρητικότητα (lt): 419
Χρώμα: Graphite
Χωρητικότητα σε lt (Μικτή): 419

NatureFRESH
Ξύπνησε τις αισθήσεις σου με το NatureFRESH
Απόλαυσε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Άφησε τις αισθήσεις σου να ταξιδέψουν σε μια απολαυστική εμπειρία φαγητού.

LINEARCooling:
Φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα
Ο γραμμικός συμπιεστής inverter της LG συμβάλλει στη διατήρηση της εμφάνισης και της γεύσης των φρέσκων τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα, μειώνοντας τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
24ωρη ομοιόμορφη ψύξη
±1,0 °C *: Μεγάλη διακύμανση θερμοκρασίας
±0,5 °C * : Ακριβής διακύμανση θερμοκρασίας
*Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG για τη μέτρηση της μέσης απόκλισης θερμοκρασίας αιχμής στο χώρο των φρέσκων τροφίμων, μεταξύ των μοντέλων LGE ψυγειοκαταψύκτης GBB72NSDFN (±0,5 °C), French Door GF-L570PL (±0,5 °C), ψυγείο-ντουλάπα J811NS35 (±0,5 °C), δίπορτο ψυγείο B607S (±0,5 °C) και δίπορτο ψυγείο B606S (±1,0 °C). *Χωρίς φορτίο και κανονική ρύθμιση θερμοκρασίας. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει στην πραγματική χρήση.

DoorCooling+:
Έως 32%* πιο γρήγορη & ομοιόμορφη ψύξη, παντού. Οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας ώστε να διατηρούνται τα τρόφιμά σου φρέσκα. *Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 °C σε 8 °C μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

Γραμμικός Συμπιεστής Inverter
10ετής εγγύηση γραμμικού συμπιεστή
Ο γραμμικός συμπιεστής inverter της LG κάνει λιγότερο θόρυβο από τον συμβατικό συμπιεστή, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της LG. Επίσης, εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια και παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, με εγγύηση 10 ετών* για τον συμπιεστή.
*10ετής εγγύηση για το γραμμικό συμπιεστή inverter (μόνο εξαρτήματα).

  • Κριτικες
  • Αξεσουάρ

    Αξεσουάρ προιόντος
     

    30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: