Προσφορά Samsung Bespoke RB38C6B0ES9 Ψυγειοκαταψύκτης Inox 2030x595x658 Μεγαλύτερη προβολή

Samsung Bespoke RB38C6B0ES9 Ψυγειοκαταψύκτης Inox 2030x595x658

RB38C6B0ES9

Νέο προϊόν

Ο ψυγειοκαταψύκτης SAMSUNG BESPOKE RB38C6B0ES9/EF αποτελεί μία επιλογή που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου και θα σου προσφέρει απόλυτη αποτελεσματικότητα. Είναι μια απόλυτα αξιόπιστη και αποδοτική λύση για τις ανάγκες σου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


762,38 € με ΦΠΑ

-10%

847,09 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ψυγειοκαταψύκτης SAMSUNG BESPOKE RB38C6B0ES9/EF Full No Frost 390 Lt - Inox

Ο ψυγειοκαταψύκτης SAMSUNG BESPOKE RB38C6B0ES9/EF αποτελεί μία επιλογή που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου και θα σου προσφέρει απόλυτη αποτελεσματικότητα.
Είναι μια απόλυτα αξιόπιστη και αποδοτική λύση για τις ανάγκες σου στην αποθήκευση τροφίμων. Με τη χωρητικότητά του, παρέχει αρκετό χώρο για να φυλάσσεις τα τρόφιμά σου οργανωμένα και δροσερά. Εκμεταλλεύσου την προηγμένη του τεχνολογία που θα σου προσφέρει την αποτελεσματικότητα που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, με την κορυφαία ποιότητα και την εξαιρετική απόδοσή του.

All-Around Cooling

Βεβαιώσου ότι όλα τα τρόφιμά σου έχουν σωστή ψύξη, όπου κι αν είναι. Το σύστημα ψύξης All-Around Cooling ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο. Ο ψυχρός αέρας διοχετεύεται μέσω πολλαπλών αεραγωγών στο επίπεδο κάθε ραφιού, διατηρώντας έτσι σταθερή την κατανομή της ψύξης σε κάθε σημείο του ψυγείου, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να παραμείνουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, διαθέτει συρτάρι Humidity Fresh για τη διατήρηση της ιδανικής υγρασίας προκειμένου να εξασφαλίσει φρεσκάδα μεγαλύτερης διάρκειας.

SpaceMax

Αποθήκευσε περισσότερα τρόφιμα σε ένα πολύ μεγάλο ψυγείο 390 λίτρων με τυπικό σχεδιασμό βάθους 60 cm, το οποίο θα ευθυγραμμίζεται απρόσκοπτα με τα ντουλάπια σου. Η μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax καθιστά τους τοίχους πολύ πιο λεπτούς. Έτσι δημιουργεί περισσότερο χώρο αποθήκευσης, χωρίς να εξέχει από την επιφάνεια εργασίας σου.

Power Cool / Power Freeze

Απόλαυσε γρήγορες επιδόσεις ψύξης. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, το Power Cool διανέμει δυνατό κρύο αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου για να ψύχει ταχύτατα τα λαχανικά ή τα αγαπημένα σου ποτά. Από την άλλη, το Power Freeze διανέμει πολύ δυνατό ψυχρό αέρα στον καταψύκτη. Είναι κατάλληλο για να καταψύχεις ή να σταθεροποιείς τα παγωμένα τρόφιμα και να δημιουργείς πάγο.

SmartThings

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, το ψυγείο μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού και έχεις τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι βασικές λειτουργίες από απόσταση (έλεγχος & αλλαγή θερμοκρασιών, λειτουργία Power Cool & Power Freeze, δυνατότητα προσθήκης αποθηκευμένων τροφίμων). Επιπλέον, με την λειτουργία AI Energy μπορείς να έχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

BESPOKE ready

Δυνατότητα αλλαγής του πάνελ της συντήρησης και της κατάψυξης του ψυγείου, βάσει των χρωματικών προτιμήσεων σου. Υπάρχουν διαθέσιμα πάνελ με μέταλλο ή γυαλί, σε πληθώρα χρωμάτων για να επιλέξεις το αγαπημένο σου. Το ψυγείο αυτό πωλείται με Bespoke πάνελ σε χρώμα ανοξείδωτο μέταλλο.

Digital Inverter

Απόλαυσε έξυπνη χρήση ενέργειας και μακροχρόνια απόδοση. Ο Συμπιεστής Digital Inverter προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις για ψύξη. Έτσι, η θερμοκρασία είναι κατάλληλη και αποτελεσματική, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και υποστηρίζεται με 20ετή εγγύηση στον συμπιεστή με τεχνολογία Ιnverter.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής: Ψυγειοκαταψύκτης
Κατασκευαστής: SAMSUNG
Μοντέλο: RB38C6B0ES9/EF
Τύπος ψύξης: Full No Frost
Μοτέρ: Inverter
Χρώμα: Inox
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 59.5 cm x 65.8 cm x 203 cm
Ύψος: 203 cm
Πλάτος: 59.5 cm
Βάθος: 65.8 cm
 
Συνολική καθαρή χωρητικότητα: 390 Lt
Καθαρή χωρητικότητα συντήρησης: 276 Lt
Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης: 114 Lt
Αριθμός χώρων πόρτας: 4
Αριθμός Ραφιών: 4
Θήκη για μπουκάλια: Διαθέτει
Υλικό ραφιών: Γυαλί
Αριθμός συρταριών συντήρησης: 1
Αριθμός συρταριών κατάψυξης: 3
Οθόνη ενδείξεων: Εσωτερική
Εσωτερικός φωτισμός: Διαθέτει
 
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
No frost (αποτρέπει τη δημιουργία πάγου): Διαθέτει
Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας: Διαθέτει
Τεχνολογία οθόνης: LED
Ειδικά χαρακτηριστικά: All Around Cooling, Humidity Fresh, BESPOKE ready, Power Cool, Power Freeze
 
Ενεργειακή κλάση: E
Κατανάλωση Ενέργειας: 264 kWh / έτος
Επίπεδα Θορύβου: 35 dB
 
Σύστημα ψύξης: All Around Cooling
Διαδικασία απόψυξης στο χώρο συντήρησης: Αυτόματη
Διαδικασία απόψυξης στο χώρο κατάψυξης: Αυτόματη
Λειτουργία ταχείας συντήρησης: Διαθέτει
Λειτουργία ταχείας ψύξης:Διαθέτει
Αριθμός ζωνών θερμοκρασίας: 2
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: