Samsung Bespoke RB34C6B1DS9 Ψυγειοκαταψύκτης Inox 1853x595x658

RB34C6B1DS9

Νέο προϊόν

Μειώστε τη χρήση ενέργειας έως και 15 με τη λειτουργία AI Energy mode Εάν επιλέξετε Custom Mode στην περίπτωση που η εκτιμώμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας υπερβαίνει τον προκαθορισμένο στόχο σας

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


779,53 € με ΦΠΑ

-10%

866,14 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Samsung Ψυγειοκαταψύκτης BESPOKE RB34C6B1DS9/EF με SmartThings AI energy mode και all around cooling, 344 L

  • WiFi SmartThings AI Energy Mode
  • Σχεδιάστε το δικό σας ψυγείο Bespoke, επιλέγοντας ανταλλακτικά πάνελ πόρτας
  • Δείτε τα διαθέσιμα χρώματα και υλικά πάνελ Bespoke (πωλούνται χωριστά)
  • 20 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή (μόνο στο ανταλλακτικό μετά το 5ο έτος)

Σχεδιασμένο για εσάς, από εσάς

 

Συνδυάστε & Διαμορφώστε τις μονάδες όπως εσείς θέλετε

Bespoke - Ένα ψυγείο φτιαγμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Προσαρμόστε και συνδυάστε τα ψυγεία που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μία μονάδα με δύο πόρτες και χωρητικότητα 344L. Ωστοσο, αν χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να συνδυάσετε με πολλαπλές μονάδες, όπως μονόπορτο ψυγείο* ή ψυγειοκαταψύκτη**.

Με κομψό και εξατομικευμένο σχέδιο

BeSpoke - Σχεδιασμός στα μέτρα σας

Δημιουργήστε ένα όμορφα κομψό χώρο κουζίνας με προσαρμόσιμο σχεδιασμό. Επιπλέον μπορείτε να τα συνδυάσετε με διάφορα χρώματα και υλικά πόρτας***.

Μινιμαλιστική και κομψή σχεδίαση

Bespoke - Προσαρμόστε τον εσωτερικό χώρο

Αναβαθμίστε το ψυγείο σας ώστε να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας με ένα προσαρμόσιμο εσωτερικό χώρο. Ένα αναδιπλούμενο ράφι 2 κινήσεων γλιστράει μέσα και έξω, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ψηλά μπουκάλια και δοχεία με όγκο.

Έξυπνη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 15%

SmartThings AI Energy Mode

Μειώστε τη χρήση ενέργειας έως και 15%* με τη λειτουργία AI Energy mode**. Εάν επιλέξετε Custom Mode, στην περίπτωση που η εκτιμώμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας υπερβαίνει τον προκαθορισμένο στόχο σας, η λειτουργία AI Energy θα σας ειδοποιήσει και θα ρωτήσει εάν θα ενεργοποιήσει το saving mode. ***. Προσαρμόζει την ταχύτητα του συμπιεστή και τον κύκλο απόψυξης, με βάση τις συνήθειες χρήσης και το περιβάλλον σας.

 

*Το AI Energy mode διατίθεται σε όλα τα ψυγεία Samsung 2023 από τον Ιούνιο του 2023 μέσω ενημέρωσης Wi-Fi. Τα αποτελέσματα των δοκιμών βασίζονται σε σύγκριση της εργοστασιακής ρύθμισης θερμοκρασίας με τη χρήση AI Energy mode και χωρίς τη χρήση AI Energy mode. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες και τις συνήθειες χρήσης. ** Διατίθεται μέσω της εφαρμογής SmartThings για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung. *** Η εφαρμογή SmartThings θα εμφανίσει μια ειδοποίηση πριν ενεργοποιήσετε τον αλγόριθμο saving τόσο σε «Maximum mode» όσο και σε «Custom mode».

Περισσότερος χώρος στις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις

Τεχνολογία SpaceMax™

Αποθηκεύστε περισσότερα** τρόφιμα σε ένα πολύ μεγάλο ψυγείο 344 λίτρων* με τυπικό σχεδιασμό βάθους 600 mm, το οποίο θα ευθυγραμμίζεται απρόσκοπτα με τα ντουλάπια σας. Η μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax™ καθιστά τους τοίχους πολύ πιο λεπτούς**. Έτσι δημιουργεί περισσότερο** χώρο αποθήκευσης, χωρίς να εξέχει από την επιφάνεια εργασίας σας.

* All-around Cooling RB38** = 390 λίτρα, RB34** = 344 λίτρα. Twin Cooling RB38** = 390 λίτρα. ** Σε σύγκριση με ψυγείο Samsung χωρίς τεχνολογία SpaceMax.

Χρησιμοποιείστε το SmartThings στο σπίτι

Αποτελεσματική χρήση ενέργειας

SmartThings Energy

Το SmartThings Energy* παρέχει συμβουλές ενεργειακής απόδοσης, παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών** σε πραγματικό χρόνο και τη συγκρίνει με τον προηγούμενο μήνα. Και σας προειδοποιεί εάν οι μηνιαίοι στόχοι σας ενδέχεται να ξεπεραστούν.

* Διατίθεται μέσω SmartThings για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και ένας λογαριασμός Samsung. ** Η λειτουργία SmartThings Energy συνεργάζεται επί του παρόντος με περίπου 40 συσκευές συμβατές με Smart Home και SmartThings, όταν είναι ενεργοποιημένες. Συμβατές συσκευές: (https://www.samsung.com/gr/apps/smartthings/. Αυτές περιλαμβάνουν ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, κλιματιστικά, καθαριστές αέρα, ηλεκτρικές σκούπες, φούρνους, απορροφητήρες, κουζίνες, φούρνους μικροκυμάτων, τηλεοράσεις (από τον Ιούνιο του 2022) και μετρητές ενέργειας.

Φροντίζει έξυπνα το ψυγείο

SmartThings Home Care

Φροντίστε εύκολα το ψυγείο σας. Το SmartThings Home Care* παρέχει παρακολούθηση και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάστασή του, ενώ σας ειδοποιεί αυτόματα εάν τα εξαρτήματα χρειάζονται αντικατάσταση ή αν ανιχνεύονται προβλήματα και προτείνει μια λύση.

* Διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και ένας λογαριασμός Samsung.

Έξυπνο μαγείρεμα. Νόστιμο φαγητό

SmartThings Cooking

Διαχειριστείτε, προετοιμάστε και μαγειρέψτε φαγητό αποτελεσματικά. Το SmartThings Cooking* σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα με τα τρόφιμα στο ψυγείο σας και να διαχειριστείτε ημερομηνίες λήξης, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τι έχετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε από το συμβατό smartphone σας**. Συνιστά επίσης εξατομικευμένες συνταγές με βάση τις προτιμήσεις σας και τα υπάρχοντα συστατικά.

* Διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και ένας λογαριασμός Samsung. **Συμβατό με Android 9 ή μεταγενέστερο, iPhone: OS 13.0, iPhone 6s, iPad Mini 4th Gen και μεταγενέστερα.

Απόδοση

Ομοιόμορφη ψύξη παντού

Σύστημα ψύξης All-Around Cooling

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα φαγητά σας έχουν σωστή ψύξη, όπου κι αν είναι. Το σύστημα ψύξης All-Around Cooling ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο. Ο ψυχρός αέρας διοχετεύεται μέσω πολλαπλών αεραγωγών στο επίπεδο κάθε ραφιού, διατηρώντας έτσι σταθερή την κατανομή της ψύξης σε κάθε σημείο του ψυγείου, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να παραμείνουν φρέσκα για μεγάλη χρονική περίοδο.

Τέλος στη συσσώρευση πάγου

No Frost

Διατηρήστε τη φρεσκάδα των τροφίμων, χωρίς να παγώνουν. Η τεχνολογία No Frost διατηρεί μια σταθερή, κατάλληλη θερμοκρασία σε κάθε γωνία, που αποτρέπει την συσσώρευση πάγου. Επίσης φτάνει γρήγορα την σωστή θερμοκρασία και προλαμβάνει την ανάγκη απόψυξης του ψυγείου σας.

Γρήγορη ψύξη ή κατάψυξη, όπως εσείς επιθυμείτε

Power Cool (Γρήγορη ψύξη) / Power Freeze (Γρήγορη κατάψυξη)

Απολαύστε γρήγορες επιδόσεις ψύξης. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, το Power Cool διανέμει δυνατό κρύο αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου για να ψύχει ταχύτατα τα λαχανικά ή τα αγαπημένα σας ποτά. Από την άλλη, το Power Freeze διανέμει πολύ δυνατό ψυχρό αέρα στον καταψύκτη. Είναι κατάλληλο για να καταψύχετε ή να σταθεροποιείτε τα παγωμένα τρόφιμα και να δημιουργείτε πάγο.

Ευκολία

Τοποθετήστε μεγάλα και πολλά μπουκάλια στην πόρτα

Μεγάλο ράφι πόρτας

Τοποθετήστε μεγάλα μπουκάλια μεγέθους έως και περίπου 2 λίτρων στην πόρτα, ώστε να μη χάνετε χώρο στο ράφι. Ένας μεγάλος και βαθύς κάδος Big Door σας βοηθά να αποθηκεύετε με ασφάλεια μεγάλα μπουκάλια, ογκώδη κουτιά και πολλά είδη ποτών. Είναι υπέροχο εάν θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε παγωμένα ποτά και στα αγαπημένα σας ροφήματα ανά πάσα στιγμή.

Η πόρτα ανοίγει αρμονικά προς τον τοίχο

Επίπεδη πόρτα

Τοποθετήστε το ψυγείο σας όπου και αν θέλετε, χωρίς να σας εμποδίζουν οι τοίχοι. Ο σχεδιασμός Flushed Door σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα 90 ° χωρίς η άκρη της να βρίσκει στον τοίχο*. Έτσι, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην τοποθεσία που σας βολεύει και η πόρτα να ανοίγει κανονικά χωρίς να την εμποδίζει ο τοίχος.

* Ανοίγει πλήρως 90 ° όταν εγκαθίσταται με κενό 7 mm από τον τοίχο.

Διάρκεια

Μεγάλη διάρκεια στον συμπιεστή

Συμπιεστής Digital Inverter με 20 χρόνια εγγύηση (μόνο στο ανταλλακτικό μετά το 5ο έτος)

Απολαύστε έξυπνη χρήση ενέργειας και μακροχρόνια απόδοση. Ο Συμπιεστής Digital Inverter προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις για ψύξη. Έτσι, η θερμοκρασία είναι κατάλληλη και αποτελεσματική, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και υποστηρίζεται με 20ετή εγγύηση στον συμπιεστή με τεχνολογία Ιnverter (μόνο στο ανταλλακτικό μετά το 5ο έτος)*.

*Ισχύει από τον Ιούλιο 2022. Η εγγύηση 20 ετών καλύπτει τον συμπιεστή με τεχνολογία Inverter. Μετά τα 5 έτη καλύπτει μόνο το ανταλλακτικό και δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε άλλα κόστη όπως την εργασία και το κόστος μεταφοράς. Δείτε αναλυτικά τους όρους εγγύησης στο https://www.samsung.com/gr/support/warranty/.

Σχεδιασμός

Άψογη αρμονική και κομψή σχεδίαση

Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός

Δώστε στο σπίτι σας μια απίστευτα κομψή εμφάνιση. Το τυπικό βάθος 600mm θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με τα ντουλάπια σας. Διαθέτει όμορφες επίπεδες πόρτες και καθαρή πλάτη. Το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει μια κρυφή οθόνη, ένα επίπεδο ράφι κρασιού και δοχεία φαγητού και κουτιά σε γκρι χρώμα.

* Προαιρετικό. Διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Εύκολο στον καθαρισμό, ανθεκτικό και προστατευτικό πίσω μέρος

Καθαρή Πλάτη

Καθαρίστε το πίσω μέρος του ψυγείου σας πολύ εύκολα. Το καθαρό πίσω μέρος Clean back είναι ένα ομαλό κάλυμμα ασφαλείας για τα απαραίτητα πηνία και καλώδια. Φαίνεται πολύ τακτοποιημένο, μπορεί να καθαριστεί εύκολα και να προσφέρει αντοχή. Δεν αφήνει τους βρωμιά να συγκεντρωθούν γύρω από τα στοιχεία και τα προστατεύει από χτυπήματα.

Προδιαγραφές

  • Συνολική χωρητικότητα (λίτρα) 344 ℓ
  • Καθαρό πλάτος (χιλιοστά) 595 mm
  • Καθαρό ύψος με τον μεντεσέ (χιλιοστά) 1853 mm
  • Καθαρό βάρος 70 kg
  • Τύπος ψύξης All Around Cooling
  • Κλάση Ενεργειακής Απόδοσης D
 

Λεπτομέρειες προδιαγραφών

Χωρητικότητα

  • Συνολική χωρητικότητα (λίτρα) 344 ℓ
  • Χωρητικότητα καταψύκτη (λίτρα) 114 ℓ
  • Χωρητικότητα ψυγείου (λίτρα) 230 ℓ

Διαστάσεις/ Βάρος

  • Καθαρό πλάτος (χιλιοστά) 595 mm
  • Καθαρό ύψος με τον μεντεσέ (χιλιοστά) 1853 mm
  • Καθαρό ύψος χωρίς τον μεντεσέ (χιλιοστά) 1853 mm
  • Καθαρό βάθος χωρίς τη χειρολαβή της πόρτας (χιλιοστά) 658 mm
  • Καθαρό βάθος χωρίς την πόρτα (χιλιοστά) 595 mm
  • Πλάτος συσκευασίας (χιλιοστά) 637 mm
  • Ύψος συσκευασίας (χιλιοστά) 1935 mm
  • Βάθος συσκευασίας (χιλιοστά) 740 mm
  • Καθαρό βάρος 70 kg
  • Βάρος συσκευασίας (κιλά) 73 kg
  • 20/40/40H (κοντέινερ) 27/54/72

Λειτουργίες ψύξης

  • No Frost Ναι
  • Τύπος ψύξης All Around Cooling

Χαρακτηριστικά ψυγειοκαταψύκτη

  • Metal Cooling επιφάνεια Όχι
  • Αριθμός ραφιών (συνολικά) 4 EA
  • Αριθμός ραφιών (αναδιπλούμενων) 1 EA
  • Σύστημα ελέγχου υγρασίας (μόνο συρτάρι) Όχι
  • Βάση κρασιών Όχι
  • Αριθμός θηκών πόρτας 3 EA
  • Αυγοθήκη (δίσκος για αυγά) Ναι
  • Optimal Fresh Zone Όχι
  • Εσωτερικός φωτισμός LED επάνω μέρους
  • Υλικό ραφιών Ενισχυμένο γυαλί
  • Αριθμός συρταριών για φρούτα & λαχανικά 1 EA
  • Λειτουργία γρήγορης ψύξης (στη συντήρηση) Ναι

Χαρακτηριστικά καταψύκτη

  • Αριθμός συρταριών 3 EA
  • Λειτουργία γρήγορης ψύξης (στην κατάψυξη) Ναι
  • Δίσκος παγοκύβων Ναι

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Αναστρέψιμη πόρτα Ναι
  • Ειδοποίηση ανοικτής πόρτας Ναι
  • Ψυκτικό υγρό R600a
  • Ώρες αυτονομίας (Αύξηση θερμοκρασίας) 9 h

Εξωτερικά στοιχεία

  • Τύπος οθόνης Εσωτερική
  • Χειρολαβή πόρτας Με εσοχή
  • Χρώμα Ασημί μεταλλικό (Refined Inox)
  • Τύπος πόρτας BESPOKE

Απόδοση

  • Κλάση Ενεργειακής Απόδοσης D
  • Κατανάλωση ενέργειας 204 kWh/year
  • Επίπεδο Θορύβου 35 dBA
  • Κλιματική κατηγορία SN,N,ST,T
  • Απόδοση ψύξης (κιλά ανά 24-ωρο) 8 kg/24hr

Κατηγορία

  • Τύπος ψυγείου Ψυγειοκαταψύκτης

Smart Υποστήριξη

  • Ενσωματωμένο Wi-Fi Ναι
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: