LIEBHERR IRSe 4100 Pure Μονόπορτο Ψυγείο Μεγαλύτερη προβολή

LIEBHERR IRSe 4100 Pure Μονόπορτο Ψυγείο

IRSe 4100 Pure

Νέο προϊόν

EasyFresh 5 ράφια GlassLine LED φωτισμός οροφής LCD TouchDisplay

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση έως 15 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 8 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 8 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,60 €.


849,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

EasyFresh

EasyFresh

Εγγύηση για φρέσκα προϊόντα στο σπίτι σας αποτελεί το συρτάρι EasyFresh. Είτε πρόκειται για μη συσκευασμένα φρούτα, λαχανικά ή καρπούς: εδώ αποθηκεύονται όλα ιδανικά. Μέσω των τροφίμων η υγρασία αέρα στο συρτάρι αυξάνεται χάρη στο στεγανό κλείσιμο. Με τον τρόπο αυτό, τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγάλο διάστημα.

SmartDeviceBox με δυνατότητα μεταγενέστερης τοποθέτησης

SmartDeviceBox με δυνατότητα μεταγενέστερης τοποθέτησης

Θέλετε να είστε έτοιμοι για το μέλλον του Smart Home; Η συσκευή σας Liebherr θα χαρεί να σας υποστηρίξει: Μπορείτε να την εξοπλίσετε με ένα SmartDeviceBox, το οποίο φέρνει τη συσκευή σας Liebherr στο διαδίκτυο. Το SmartDeviceBox μπορεί να τοποθετηθεί με λίγες κινήσεις και σας προσφέρει ήδη από σήμερα πρόσβαση σε όλο τον κόσμο των ψηφιακών δυνατοτήτων.

Οθόνη αφής

Οθόνη αφής

Πραγματικά ευαίσθητη: Μέσω της οθόνης αφής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Liebherr απλά και διαισθητικά. Όλες οι λειτουργίες απεικονίζονται στην οθόνη συνοπτικά. Με ένα απαλό άγγιγμα μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, χωρίς κόπο τις λειτουργίες ή να ελέγξετε την τρέχουσα θερμοκρασία του ψυγείου σας.

Χώρος για ταψί

Χώρος για ταψί

Θέλετε να διατηρήσετε φρέσκο το σπιτικό κέικ φρούτων; Ή την πίτσα που έχετε ετοιμάσει για να μπει αργότερα στον φούρνο; Τοποθετήστε το ταψί στη συσκευή σας Liebherr – σας προσφέρει άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε ένα ταψί. Ιδιαίτερα πρακτικά: Μπορείτε να τοποθετήσετε και να αφαιρέσετε το ταψί κατά το άνοιγμα της πόρτας σε γωνία 90°.

SuperSilent

SuperSilent

Κάντε ησυχία – ακούστε προσεκτικά: Η συσκευή σας Liebherr είναι τόσο αθόρυβη που πρέπει να τεντώσετε τα αυτιά σας για να την καταλάβετε. Τι κρύβεται από πίσω; Όλα τα εξαρτήματα ψύξης όπως συμπιεστές, βαλβίδες, ανεμιστήρες και εξατμιστές είναι ιδανικά εναρμονισμένα μεταξύ τους. Για να ακούτε στην κουζίνα σας μόνο αυτό που θέλετε.

Φωτισμός οροφής LED

Φωτισμός οροφής LED

Ο φωτισμός οροφής LED φωτίζει τον εσωτερικό χώρο από επάνω – για καλή επισκόπηση των τροφίμων σας. Η πρόσθετη αχτίδα φωτός: Οι λυχνίες LED είναι τοποθετημένες μπροστά από τις γυάλινες πλάκες έτσι ώστε να φωτίζεται καλά ακόμα και ένα γεμάτο ψυγείο.

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας / 24 ώρες: 102 / 0,279 kWh

Συνολικός όγκος ¹: 201 l

Επίπεδο θορύβου / κλάση θορύβου: 35 dB(A) / B SuperSilent

Ζώνη κλίματος: SN-ST (+10 °C έως +38 °C)

Διαστάσεις εντοιχισμού σε cm (Υ / Π / Β): 122 – 123,6 / 56 – 57 / ελαχ. 55,0



Χειριστήριο

  • Μονόχρωμη οθόνη LCD, Touch electronics

· Ψηφιακή ένδειξη θερμοκρασίας

  • SmartDeviceBox: προαιρετικό αξεσουάρ
  • Aυτόματο SuperCool

· Προειδοποιητικό σήμα σε περίπτωση βλάβης: οπτικό και ακουστικό

  • Συναγερμός πόρτας: οπτικός και ακουστικός

Χώρος ψύξης

  • Πλαστικά ράφια πόρτας με θήκη για μπουκάλια
  • 5 ράφια GlassLine
  • Φωτισμός οροφής LED

· 1 συρτάρι EasyFresh πάνω σε ράγες

Πλεονεκτήματα εξοπλισμού

  • Ποδαράκια για ρύθμιση ύψους μπροστά
  • Αναστρέψιμη πόρτα

  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: