ROHNSON R-677 επαγγελματικό ΣΕΣΟΥΑΡ

R677

Νέο προϊόν

Για γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα και styling επιλέξτε το νέο επαγγελματικό στεγνωτήρα μαλλιών της Rohnson R-677

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


35,91 € με ΦΠΑ

-10%

39,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Στεγνωτήρας Μαλλιών R-677

 

Για γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα & styling, επιλέξτε το νέο επαγγελματικό στεγνωτήρα μαλλιών της Rohnson R-677. Με το ισχυρό επαγγελματικό μοτέρ (AC motor) ισχύος 2400W max, σας προσφέρει άψογο φορμάρισμα και λαμπερά μαλλιά, αποτρέποντας τις ανεπιθύμητες βλάβες στην τρίχα. Άψογο look και υγιή μαλλιά κάθε μέρα.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΟΝΙΣΜΟΥ (IONIC)

Διαθέτει τεχνολογία ιονισμού, μειώνοντας το στατικό ηλεκτρισμό (φριζάρισμα), χαρίζοντας στα μαλλιά λάμψη και απαλότητα χωρίς να τα ξηραίνει, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θερμότητα.

 
 
 

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΆ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Με 6 διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας και θερμοκρασίας, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο για να αποκτήσετε το χτένισμα που σας ταιριάζει. Διαθέτει δύο ξεχωριστούς διακόπτες, έναν για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας (3 διαφορετικές ρυθμίσεις) και έναν για τη ρύθμιση της ταχύτητας (2 ρυθμίσεις ταχύτητας). Επιπλέον, ο διακόπτης παροχής ψυχρού αέρα CoolShot, είναι ιδανικός για τέλειο κράτημα μετά το φορμάρισμα. Επιλέξτε τον κατάλληλο συνδυασμό με βάση τον τύπο του μαλλιού σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

 
 
 

ΤΕΛΕΙΟ STYLING

Με τη φυσούνα για όγκο & μπούκλες και 2 στόμια κατεύθυνσης αέρα (το ένα διαθέτει εξαιρετικά στενό άνοιγμα για επαγγελματικό φορμάρισμα),  θα έχετε μοναδικά επαγγελματικά αποτελέσματα.

 R-677-03-450x500.jpg

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Για τη μέγιστη απόδοση της συσκευής σας, αφαιρείτε και καθαρίζετε το αποσπώμενο φίλτρο ροής αέρα σε τακτά χρονικά διαστήματα προς αποφυγή συσσώρευσης σκόνης και τριχών.

 

 

Επαγγελματικό μοτέρ (AC motor)
Λειτουργία Ionic
2 ρυθμίσεις ταχύτητας
3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας
Κουμπί Cool Shot για ριπή κρύου αέρα
2 στόμια φορμαρίσματος και φυσούνα
Κρίκος στερέωσης
Προστασία κατά της υπερθέρμανσης
Αφαιρούμενο φίλτρο για εύκολο καθαρισμό
Χαμηλά επίπεδα θορύβου
220-230V, 50Hz, 2400W max

 

  • Κριτικες
  • 10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: