Sonos Beam 3.1 Set Beam Gen2 SUB Mini Wh 37208-9 37212-3

37208-9 37212-3

Νέο προϊόν

Η έξυπνη, μικρών διαστάσεων μπάρα ήχου για τηλεόραση, μουσική και ταινίες. Εμπλουτίστε εύκολα την ψυχαγωγική σας εμπειρία! Ένας ταχύτερος επεξεργαστής προσφέρει μεγαλύτερο βάθος ευκρίνεια και εύρος για μια ρεαλιστική εμπειρία

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 9 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 9 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,80 €.


998,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Sonos Σετ Ηχείων Home Cinema 3.1 Entertaintment Set Ενσωματωμένο WiFi Dolby Atmos White με Ασύρματα Ηχεία Beam (Gen2) & Sub Mini

xlarge_20230606103858_sonos_set_icheion_

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Soundbar & Subwoofer
  • Ασύρματη Σύνδεση
  • Dolby Atmos

Περιγραφή

Εξαιρετικός ήχος παντού γύρω σας

Η έξυπνη, μικρών διαστάσεων μπάρα ήχου για τηλεόραση, μουσική και ταινίες. Εμπλουτίστε εύκολα την ψυχαγωγική σας εμπειρία!

Ακόμα πιο έξυπνη εσωτερικά

Ένας ταχύτερος επεξεργαστής προσφέρει μεγαλύτερο βάθος, ευκρίνεια και εύρος για μια ρεαλιστική εμπειρία surround ήχου, ενώ παράλληλα η νέα σύνδεση HDMI eARC μπορεί να υποστηρίξει φορμά ήχου υψηλότερης ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένου του Dolby Atmos. Εξαιρετικός ήχος παντού γύρω σας!

Ακόμα πιο όμορφη εξωτερικά

Ανανεωμένη με ένα διάτρητο με ακρίβεια πλέγμα, η Beam συνδυάζεται διακριτικά με το στυλ του σπιτιού σας και θα φαίνεται όμορφη για χρόνια.

Εντυπωσιακός ρεαλισμός

Το Dolby Atmos* χαρτογραφεί τον ήχο στον χώρο για ένα τρισδιάστατο εφέ, έτσι ώστε να βιώνετε τα αεροπλάνα σαν να πετούν πραγματικά πάνω από το κεφάλι σας, να ακούτε βήματα μέσα στο δωμάτιο και να νιώθετε τον ήχο παντού γύρω σας.

*Απαιτείται τηλεόραση που υποστηρίζει Dolby Atmos και περιεχόμενο με κωδικοποίηση Atmos.

Συντονισμένο τέλεια

Το Trueplay* προσαρμόζει τον ήχο στη μοναδική ακουστική του χώρου σας ώστε το περιεχόμενο να ακούγεται πάντα όπως πρέπει.

*Απαιτείται συσκευή iOS.

Πλήκτρα αφής

Χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια αφής στην επάνω πλευρά της μπάρας ήχου για αναπαραγωγή ή παύση μουσικής, ρύθμιση έντασης ήχου, παράλειψη ή επανάληψη τραγουδιών.

Το Sub Mini συνδέεται στο σύστημά σας μέσω WiFi, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου ταιριάζει και φαίνεται καλύτερα στο δωμάτιο. Η σύνδεση WiFi 5 GHz βελτιώνει την ταχύτητα μετάδοσης ήχου, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια με ήχο υψηλής ποιότητας αξιόπιστα συγχρονισμένα με την τηλεόρασή σας. Τα δύο woofer 6" κατευθύνονται προς το εσωτερικό και δημιουργούν ένα force-cancelling εφέ που εξουδετερώνει την παραμόρφωση. Δύο ψηφιακοί ενισχυτές class D οδηγούν ξεχωριστά το κάθε woofer, απόλυτα συντονισμένοι με μοναδική ακουστική αρχιτεκτονική. Κατασκευασμένο σε ένα ακουστικά σφραγισμένο περίβλημα, τα διπλά προσαρμοσμένα woofer δημιουργούν τις πλήρως τονισμένες χαμηλές συχνότητες και η προηγμένη επεξεργασία βελτιώνει ακόμα περισσότερο την απόκριση των μπάσων.

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος Σετ Ηχείων Home Cinema

Κύρια Μονάδα

Μονάδα Αναπαραγωγής Δίσκων Δεν Διαθέτει
Αναπαραγωγή 3D Ταινιών Όχι
Αποκωδικοποίηση Ήχου Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD

Ηχεία

Channels 3.1
Τύπος Soundbar
Ασύρματα Πίσω Ηχεία Ναι
Ασύρματο Subwoofer Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες & Λειτουργίες FM Radio

Συνδεσιμότητα

HDMI Όχι
Πλήθος HDMI (Εισόδου) -
WiFi (Built-In) Ναι
Άλλες Συνδέσεις Ethernet
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: