Delonghi Nespresso EN127S PIXIE Καφετιέρα Espresso καψουλες 0132193841

EN127.S PIXIE

Νέο προϊόν

19 bar, Ισχύς 1260W, 2 ροφήματα καφέ espresso και lungo, στοπ ροής και δυνατότητα ρύθμισης ποσότητας, πτυσσόμενη θέση για φλιτζάνι και ποτήρι freddo, για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας της μηχανής η λειτουργία ECO αποσπώμενο δοχείο νερού 1L

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


160,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Delonghi Καφετιέρα Espresso Με κάψουλα EN127.S Pixie

Περιγραφή

Επίλεξε τις αγαπημένες σου κάψουλες Nespresso Original και η μηχανή Delonghi αναλαμβάνει να ετοιμάσει για εσένα πλούσιο σε γεύση και άρωμα καφέ, απλώς με ένα πάτημα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Με κάψουλα
Ισχύς (Watt):1.260 W
Πίεση:19 bar
Mύλος άλεσης:Δεν διαθέτει
 
Με μια ματιά
Η απόλυτη μηχανή καφέ από την Delonghi γίνεται ο προσωπικός σου barista και σου εγγυάται απίστευτη ποιότητα και γεύση σε κάθε γουλιά καφέ. Προσωποποίησε εύκολα τα ροφήματά σου με τις προγραμματιζόμενες επιλογές που διαθέτει. Απλώς πάτησε το κουμπί για να έχεις τον espresso ή τον lungo σου με μία γρήγορη κίνηση. Η μηχανή Pixie διαθέτει σύστημα γρήγορης θέρμανσης, καθώς και αντλία υψηλής πίεσης 19bar που εξασφαλίζει πλούσια κρέμα σε κάθε φλυτζάνι. 

Η μηχανή καφέ Nespresso Pixie προσφέρει πρωτοποριακή σχεδίαση σε συνδυασμό με κομψότητα και λειτουργικότητα. Εξοπλισμένη με μία μεγάλη γκάμα προηγμένων χαρακτηριστικών, είναι ενεργειακά αποδοτική με απρόσμενα συμπαγές design.
 
Ισχύς 1260W
Το νερό φτάνει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία, για να σου σερβίρει τον αγαπημένο σου καφέ κατευθείαν στο ποτήρι, χωρίς αναμονές. 
 
Πίεση 19bar
Με πίεση 19bar η καφετιέρα σου εγγυάται τέλειο καφέ με πλούσια κρέμα, κάθε φορά!
 
Τύπος Λειτουργίας Σύστημα Kάψουλας
Απόλαυσε τις αγαπημένες σου γεύσεις Nespresso Original στο σπίτι, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.
 
Χωρητικότητα Δοχείου 0,7Lt
Ετοίμασε μονομιάς μεγάλη ποσότητα καφέ, αφού το δοχείο της καφετιέρας έχει χωρητικότητα για 0,7Lt νερού. 
 
Espresso ή Lungo; Έχεις ό,τι θες!
Η Pixie προσφέρει δύο προγραμματιζόμενα μεγέθη κούπας Espresso & Lungo, ενώ συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με τη μινιμαλιστική ομορφιά και την ασυναγώνιστη ποιότητα της Nespresso. Με μόλις 25 δευτερόλεπτα αναμονή προθέρμανσης, δεν θα περιμένεις σχεδόν καθόλου και θα έχεις τον τέλειο καφέ, κάθε φορά. Με την Pixie μπορείς να φτιάξεις τον τέλειο freddo, με δύο κάψουλες Nespresso Freddo Delicato ή έναν απολαυστικό cappuccino με μια κάψουλα Nespresso Chiaro, προσθέτοντας αφρό γάλακτος.
 
Η Nespresso στις υπηρεσίες σου 24/7!
Για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη ή παραγγελία καψουλών, μπορείς να απευθυνθείς απευθείας στη Nespresso εύκολα και γρήγορα μέσω: 
- Nespresso App: Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή Nespresso για κινητά.
-  Internet: Στο πάντα ενημερωμένο site της Nespresso.
- Τηλεφωνικά: Στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Nespresso στο 210 6771300 ή 800 1171300 24/7 (Η Nespresso παραδίδει σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξοδα αποστολής).
- Nespresso Boutiques
 
Ο προσωπικός σου barista
Εύκολη στη χρήση, αλλά και κορυφαία ποιότητα, όπως ακριβώς θα σου έφτιαχνε τον καφέ ένας επαγγελματίας barista! Με λειτουργία one-touch για να ετοιμάζεις τον καφέ σου με μία κίνηση και με λειτουργία ECO για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οποία μάλιστα ενεργοποιείται έπειτα από 3 min για να μην επιβαρύνει άσκοπα ούτε την τσέπη σου, ούτε το περιβάλλον! 
 
Επιλέγοντας τον άριστο κόκκο
Από το κεράσι του καφέ έως τη στιγμή της γευστικής δοκιμής, η Nespresso κατέχει σε βάθος κάθε βήμα της δημιουργίας των Εκλεκτών Ποικιλιών της. Επιλέγει αποκλειστικά εκείνους τους κόκκους καφέ που αποτελούν το κορυφαίο ποιοτικώς 1-2% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ. Οργώνει τις πιο απομακρυσμένες γωνιές της γης αναζητώντας τις εκλεκτές αυτές ποιότητες που θα σου δώσουν μία εξαιρετική ποικιλία καφέ. H Nespresso τηρεί ιδιαίτερα υψηλά πρότυπα στην επιλογή του καφέ. Για κάθε χαρμάνι, δημιουργεί ένα συγκεκριμένο προφίλ καβουρδίσματος, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών προελεύσεων. Οι ερμητικά κλειστές και ανακυκλώσιμες κάψουλες αλουμινίου προσφέρουν τον καλύτερο τρόπο για διατήρηση της φρεσκάδας του καφέ και της εξασφάλισης της εξαιρετικής γεύσης του. 
 
Επενδύοντας σε καλλιέργεια υψηλής ποιότητας
Κάθε κούπα καφέ Nespresso δεν προσφέρει απλώς μία στιγμή απόλαυσης, αλλά μπορεί επίσης να συνεισφέρει στην επανόρθωση, τον εμπλουτισμό και την αναζωογόνηση των περιβαλλοντικών και ανθρώπινων πόρων. Το 2003, σε συνεργασία με τον οργανισμό The Rainforest Alliance, η Nespresso θέσπισε το πρόγραμμα διασφάλισης βιώσιμης ποιότητας AAA Sustainable Quality™. Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρήσει την ποιότητα καφέ στα ίδια υψηλά επίπεδα προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των καλλιεργητών και υποστηρίζοντας τις κοινότητές τους. Από το 2009 η Nespresso έχει μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κάθε κούπας καφέ Nespresso κατά 20% και άνω και σκοπεύει να το μειώσει κι άλλο, φυτεύοντας δέντρα για να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα των λειτουργιών της. 
 
Αυτόματη απενεργοποίηση
Αφού ετοίμασες τον αγαπημένο σου καφέ, η μηχανή Nespresso Pixie απενεργοποιείται αυτόματα, έπειτα από 2min αδράνειας, επιτυγχάνοντας έτσι και τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
 
Compact και design-άτη!
Χάρη στις compact διαστάσεις της, η καινούργια σου μηχανή καφέ δε θα δεσμεύσει χώρο στην κουζίνα! Είναι μικρή, πρακτική και με design που διαρκεί στο χρόνο. Βρες την ιδανική μεριά για εκείνη στον πάγκο της κουζίνας, για να την έχεις εύκαιρη ανά πάσα στιγμή!  
 
Θυμήσου την ανακύκλωση!
Αντί να τις πετάξεις, προτίμησε να τις ανακυκλώσεις σε μία Nespresso Boutique ή μέσω της υπηρεσίας «Ανακύκλωση στο σπίτι».  Όλες οι κάψουλες αλουμινίου της Nespresso είναι ανακυκλώσιμες, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη βιωσιμότητα. 

Χαρακτηριστικά

ΤύποςΜε κάψουλα
Ισχύς1.260 W
Πίεση19 bar
Σύστημα κάψουλαςNespresso Original
Άλλα ροφήματαEspresso / Lungo
ΧρώμαΑσημί
Μόνο espressoΔιαθέτει
Χρήση για latte machiatoΔεν διαθέτει
Πλάκα προθέρμανσης φλυτζανιώνΔεν διαθέτει
Ρύθμιση θερμοκρασίαςΔεν διαθέτει
Mύλος άλεσηςΔεν διαθέτει
Σύστημα διπλού φίλτρου καφέΔιαθέτει
Για δυο φλυτζάνια ταυτόχροναΔεν διαθέτει
Αυτόματος καθαρισμόςΔεν διαθέτει
Αυτόματη απενεργοποίησηΔιαθέτει
Ειδοπ/ση άδειου δοχείου νερούΔεν διαθέτει
ΕπιπλέονΛειτουργία Εξοικον. Ενέργειας
ΑκροφύσιοΔεν διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο απορριμμάτωνΔιαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο απόσταξηςΔιαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο νερούΔιαθέτει
Δοχείο κόκκων καφέΔεν διαθέτει
Διαστάσεις (Υ × Π × Β)23,50 cm x 11,66 cm x 32,40 cm
Βάρος2,470 kg
Χωρητικότητα δοχείου νερού0,70 Lt
Χωρητικότητα χρησιμ. καψουλών11
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: