Delonghi Nespresso EN127BL PIXIE Καφετιέρα Espresso καψουλες 0132193842

EN127.BL PIXIE

Νέο προϊόν

19 bar, Ισχύς 1260W, 2 ροφήματα καφέ espresso και lungo, στοπ ροής και δυνατότητα ρύθμισης ποσότητας, πτυσσόμενη θέση για φλιτζάνι και ποτήρι freddo, για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας της μηχανής η λειτουργία ECO αποσπώμενο δοχείο νερού 1L

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


160,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Delonghi EN127.BL Pixie (Nespresso) Μηχανή εspresso

Απολαύστε καφέ εξαιρετικής ποιότητας, με τη μηχανή espresso Delonghi EN127.BL Pixie. Το σύστημα Thermoblock που θερμαίνει το νερό σε 25 δευτερόλεπτα, σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσετε τον αγαπημένο σας καφέ σε χρόνο ρεκόρ, ενώ η αντλία 19bar εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα.


Τεχνολογία Thermoblock

Απολαύστε ταχεία θέρμανση σε μόλις 25 δευτερόλεπτα και σταθερό έλεγχο της θερμοκρασίας του καφέ σας, με την προηγμένη τεχνολογία Thermoblock που διαθέτει η μηχανή espresso Delonghi Pixie. Πείτε αντίο στην αναμονή, καθώς θα έχετε πάντα έτοιμο τον αγαπημένο σας καφέ σε χρόνο ρεκόρ.

Μοναδικό design

H μηχανή espresso Delonghi Pixie θα ταιριάξει εύκολα στην κουζίνα σας, όποιος και αν είναι ο σχεδιασμός της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την ποικιλία καφέ που σας αρέσει και να απολαύσετε την αξεπέραστη εμπειρία Nespresso. What else?

Όραμα Nespresso Positive Cup

Η Nespresso, ακολουθώντας πιστά το Positive Cup όραμα της, φροντίζει ώστε ο καφές της να είναι 100% διατηρήσιμης προέλευσης, το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στις συσκευασίες των καψουλών να είναι 100% υπεύθυνης διαχείρισης και όλες οι λειτουργίες της να είναι 100% ανθρακικά ουδέτερες. Έτσι, σήμερα, περίπου 85% του καφέ της προέρχεται από το πρόγραμμα βιώσιμης ποιότητας AAA, με στόχο το 100%, η συλλογή χρησιμοποιημένων καψουλών ανέρχεται στο 76,5%, με στόχο επίσης το 100%, ενώ το ανθρακικό αποτύπωμα της εταιρείας εμφανίζεται μειωμένο κατά 20% σε σχέση με το 2009.

Επιλεγμένη ποιότητα

Παραπάνω από 80% της παραγωγής του καφέ που χρησιμοποιείται για τις κάψουλες Nespresso προέρχεται από φάρμες που λειτουργούν σύμφωνα με το πρότυπο βιώσιμης ποιότητας ΑΑΑ, ενώ παραπάνω από 40% της συνολικής παραγωγής προέρχεται από φάρμες που έχουν λάβει το σήμα Rainforest Alliance Certified.

Συνεχής αναζήτηση για εξαιρετικό καφέ

Από το κεράσι του καφέ έως τη στιγμή της γευστικής δοκιμής, η Nespresso κατέχει σε βάθος κάθε βήμα της δημιουργίας των εκλεκτών ποικιλιών της, αφού επιλέγει αποκλειστικά εκείνους τους κόκκους καφέ που αποτελούν το κορυφαίο ποιοτικώς 1-2% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ.

Κύρια χαρακτηριστικά

Τύπος καφετιέρας Αυτόματη με κάψουλες

Ισχύς (σε Watt) 1260

Πίεση ατμού (σε Bar) 19

Τύπος Καφέ Κάψουλες Nespresso

Αριθμός φλιτζανιών 1

Ακροφύσιο ατμού Όχι

Χωρητικότητα δοχείου νερού (σε λίτρα) 1

Αποσπώμενο Δοχείο Νερού Ναι

Ρύθμιση θερμοκρασίας Όχι

Ένδειξη στάθμης νερού Ναι

Λειτουργία αφαλάτωσης και καθαρισμού Ναι

Αποσπώμενη βάση συλλογής υγρών Ναι

Λειτουργία Eco, Αυτόματο σβήσιμο σε 9'

  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: