Προσφορά Nutribullet magic bullet MBR06B Μπλέντερ θρεπτικής διατροφής 0C22300070 Μεγαλύτερη προβολή

Nutribullet magic bullet MBR06B Μπλέντερ θρεπτικής διατροφής 0C22300070

MBR06B

Νέο προϊόν

Το μπλέντερ της Magic Bullet με ισχύ 200W και 2 κύπελλα από Tritan υλικό, εγγυάται να φτάσει το smoothie σου σε άλλο… level! Ανάμειξε, ανακάτεψε και ψιλόκοψε τις αγαπημένες σου τροφές σε δευτερόλεπτα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


43,35 € με ΦΠΑ

-15%

51,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Nutribullet Magic Bullet Μπλέντερ MBR06B

Περιγραφή

Το μπλέντερ της Magic Bullet με ισχύ 200W και 2 κύπελλα από Tritan υλικό, εγγυάται να φτάσει το smoothie σου σε άλλο… level! Ανάμειξε, ανακάτεψε και ψιλόκοψε τις αγαπημένες σου τροφές σε δευτερόλεπτα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Μπλέντερ
Ισχύς (Watt):200 W
Ταχύτητες:1
Μπολ ανάμειξης:Tritan
 
Με μια ματιά
Περισσότερη ισχύς για περισσότερη θρέψη, με σύμμαχο το υπερδύναμο μπλέντερ MBR06B της Magic Bullet! Έχει ισχύ 200W και 2 κύπελλα BPA-Free για βέλτιστη υγιεινή και ασφάλεια χρήσης του. Φτιάξε το καθημερινό, ενεργειακό σου «ποτό», αναμειγνύοντας ακόμα και τα πιο σκληρά υλικά όπως kale, σπόρους, ξηρούς καρπούς και άλλα super foods εύκολα και σε χρόνο dt!
 
Ισχύς
200W
Με ισχυρό μοτέρ, πολτοποιεί ακόμα και τα πιο σκληρά υλικά σε χρόνο ρεκόρ.
 
Κύπελλο
560ml & 355ml
Έχεις δύο κύπελλα 560ml & 355ml και BPA-Free από tritan υλικό, για να αλέθεις ό,τι θες με απόλυτη άνεση, υγιεινή και ασφάλεια.
 
Design υψηλών προδιαγραφών!
Το μπλέντερ της Magic Bullet είναι μικρό ως προς την κατασκευή του, αλλά με μεγάλες δυνατότητες στη χρήση του! Είναι εξαιρετικά απλό και εύχρηστο και λειτουργεί με 3 απλά βήματα: Σπρώχνεις - Στρίβεις - Ανακατεύεις. Από εδώ και στο εξής, θα απολαμβάνεις όλες τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες των φρούτων και των λαχανικών που «πέφτουν» στο μπλέντερ σου!
 
Ισχυρό, ανθεκτικό & ασφαλές!
Και τα δύο κύπελλα του μπλέντερ είναι BPA-Free, κατασκευασμένα δηλαδή από ισχυρό και ανθεκτικό υλικό, ασφαλές για να πολτοποιήσεις, αλλά και να πιείς στο ίδιο κύπελλο. Όπως καταλαβαίνεις, αποτελεί εγγύηση έχοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα για τη διατήρηση της υγιεινής και της καθαριότητας!

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος Μπλέντερ
Ισχύς 200 W
Χρώμα Μαύρο
Ταχύτητες 1
Επιπλέον lid καπάκι / ίσιο καπάκι / κύπελλο 355ml / κύπελλο 560ml
Μπολ ανάμειξης Tritan
Υ × Π × Β 30 cm 11,40 cm
  • Κριτικες
  • 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: