NINJA BN495EU BLENDER με AUTO-IQ 1000W Μεγαλύτερη προβολή

NINJA BN495EU BLENDER με AUTO-IQ 1000W

BN495EU

Νέο προϊόν

2 Προγράμματα Auto IQ: Blend & Max Blend Χωρητικότητα: 2 x 700ml Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν Δοκιμασμένες σε 1000 κύκλους θρυμματισμού πάγου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


142,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Μπλέντερ με Auto IQ BN495EU

20220318131857_cf9b33cc.jpeg

Περιγραφή

Ninja Μπλέντερ με ισχύ 1000W, Προγράμματα Auto-IQ και λειτουργία Pulse, για να ελέγχεις τον τεμαχισμό των υλικών σου και να εκτελείς με ακρίβεια την κάθε συνταγή.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Μπλέντερ
Ισχύς (Watt):1.000 W
Χωρητικότητα δοχείου:0,70 Lt
Μπολ ανάμειξης:Tritan
 
Με μια ματιά

Το Ninja Μπλέντερ BN495EU είναι η ολοκληρωμένη λύση για να καλύψει όλες τις ανάγκες σου και να γίνει το «δεξί σου χέρι» στις μαγειρικές σου επιδρομές!

Με πανίσχυρη ισχύ των 1000W και 2 αυτόματα προγράμματα, έχεις τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι κάθε υλικό στον βαθμό που επιθυμείς. Επιπλέον, τα διαθέσιμα προγράμματα ανάβουν όταν το δοχείο ή η κανάτα εφαρμόσουν πάνω στη βάση. Παράλληλα, μπορεί να τεμαχίσει φρέσκα και πιο απαιτητικά υλικά, ενώ σπάει και τον πάγο… σε χίλια κομματάκια!

Το νέο σου μπλέντερ θα γίνει πολύτιμος συνεργάτης στην κουζίνα σου και θα σε βοηθήσει να εκτελείς την αγαπημένη σου συνταγή με απόλυτη επιτυχία!

Ισχύς 1000W
Με ισχυρό μοτέρ, όλα τα υλικά που τοποθετείς γίνονται κομματάκια.
 
Χωρητικότητα Δοχείου 700ml
Με 2 x 700ml δοχεία με καπάκι στομίου, για άνετη επεξεργασία των υλικών σου.
 
Προγράμματα Auto-IQ
Διαθέτει 2 αυτόματα προγράμματα: Blend & Max Blend, προσαρμοσμένα να προσφέρουν βέλτιστα αποτελέσματα, με το πάτημα ενός κουμπιού.
 
Δεν του «ξεφεύγει» τίποτα!
Δημιούργησε εύκολα και σε χρόνο dt…  πεντανόστιμα smoothies και ροφήματα, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σου φρέσκα και κατεψυγμένα υλικά. Ανακάτεψέ τα κατευθείαν στο δοχείο των 700ml, τοποθέτησε το εύχρηστο καπάκι για ασφαλές κλείσιμο και απόλαυσέ το αμέσως, στη δουλειά, στο γυμναστήριο ή στο αυτοκίνητο. Οι επαγγελματικές του ισχυρές λεπίδες αναμειγνύουν εύκολα ολόκληρα φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους, ακόμα και πάγο. Εξασφάλισε τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά που χρησιμοποιείς τη νέα σου συσκευή!
 
«Νίντζα» επιδόσεις!
Η τεχνολογία ανάμειξης της NINJA διαθέτει επαγγελματικές λεπίδες Pro Extractor από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν και να διαρκούν περισσότερο, ενώ επίσης δοκιμάζονται σε 1000 κύκλους θρυμματισμού πάγου. Οι διαδοχικές λεπίδες αναμειγνύουν γρήγορα και ομοιόμορφα μεγαλύτερες ποσότητες στην κανάτα.
 
Φέρνει παρέα!
Το νέο σου μπλέντερ συνοδεύεται από βιβλίο συνταγών, για να «βγάλεις» τον chef που κρύβεις μέσα σου.
 
Χειροκίνητες λειτουργίες!
Επίλεξε εύκολα αυτόματα ή χειροκίνητα προγράμματα ανάμεσα σε Pulse, Start/Stop, ανάλογα με τις ανάγκες και τα αποτελέσματα που θες να έχουν οι συνταγές σου.
 
Καθάρισμα «παιχνιδάκι»!
Τα εξαρτήματα της συσκευής σου αποσπώνται πανεύκολα, για να απομακρύνεις αποτελεσματικά τα κατάλοιπα, πριν την αποθήκευση. Τοποθετούνται για πλύσιμο και στο πλυντήριο πιάτων.
 
Το μεταφέρεις παντού!
Με εργονομικά κύπελλα, για να απολαμβάνεις το ρόφημά σου εν κινήσει, ενώ χωράνε και στη θήκη του αυτοκινήτου, για να σε συνοδεύουν στα ταξίδια σου.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Μπλέντερ
Ισχύς 1.000 W
Χρώμα Μαύρο/Ασημί
Χωρητικότητα δοχείου 0,70 Lt
Διακεκομμένη κίνηση Διαθέτει
Θρυμματισμός πάγου Διαθέτει
Μπολ ανάμειξης Tritan
Εξαρτήματα 2 x 700ml δοχεία με καπάκι / βιβλίο συνταγών / οδηγίες χρήσης
Υ × Π × Β 38,70 cm 17 cm 15,90 cm
Βάρος 2,970 kg
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: