NINJA BC151EUBK ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΦΟΡΗΤΟ BLENDER ΜΑΥΡΟ BLAST 700W

BC151EUBK

Νέο προϊόν

Ασύρματο, επαναφορτιζόμενο Χωρητικότητα: 530ml Χωρητικότητα δοχείου 530ml, 1 καπάκι USB-C καλώδιο Διατήρηση θρεπτικών συστατικών και βιταμινών. Οι λεπίδες διασπούν ολόκληρα φρούτα, λαχανικά, πάγο και σπόρους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


76,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Ασύρματο Φορητό Blender BC151EUBK

20240422094215_ninja_bc151eubk_mplenter.

Περιγραφή

Πάρε παντού μαζί σου αυτό το ασύρματο, φορητό μπλέντερ της Ninja, ώστε να κάνεις ένα break μέσα στη μέρα για να απολαύσεις ένα πεντανόστιμο energy boost, ακόμα και on the go!

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Φορητό
Χωρητικότητα δοχείου:0,53 Lt
Θρυμματισμός πάγου:Διαθέτει
 
Με μια ματιά

Είσαι fan ενός healthy τρόπου ζωής και από τους «τύπους», που δεν ξεκινάνε τη μέρα τους χωρίς τη γεύση ενός απολαυστικού χυμού ή smoothie; Μήπως απλά θες να ετοιμάζεις γρήγορα και εύκολα τις πιο γευστικές σάλτσες για τις μακαρονάδες σου; Ή μήπως προτιμάς να πίνεις τον espresso σου με θρυμματισμένο πάγο; Βάλε check σε όλα τα παραπάνω, γιατί το νέο σου φορητό μπλέντερ αναλαμβάνει όλα τα παραπάνω και… με μεγάλη επιτυχία!

 

Το φορητό Blender BC151EUBK της Ninja με ισχύ 200W και χωρητικότητα δοχείου 530ml είναι η ολοκληρωμένη λύση, που θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες και θα γίνει το «δεξί σου χέρι» στις μαγειρικές σου επιδρομές! Κατασκευασμένο με χερούλι και στεγανό καπάκι, για να το μεταφέρεις με ασφάλεια στο γυμναστήριο, στα ταξίδια, στην εργασία σου, στις υπαίθριες δραστηριότητες… Αυτή η συσκευή σε ακολουθεί παντού, ώστε να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμο το energy boost που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τη μέρα σου δυναμικά.

 

Και το καλύτερο για το τέλος! Αφού καθαρίζεται πανεύκολα και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις νερό, σαπούνι και να το ξεπλύνεις. Διαφορετικά, τοποθέτησέ το στο πλυντήριο πιάτων και… ξεμπέρδεψες μια και έξω!

Ισχύς 200W
Με ισχυρό μοτέρ, όλα τα υλικά που τοποθετείς γίνονται κομματάκια σε χρόνο dt!
 
Χωρητικότητα Δοχείου 530ml
Με δοχείο ανάμειξης 530ml, για άνετη επεξεργασία των υλικών σου.
 
Τεχνολογία & απόδοση σε… Ninja ρυθμούς!
Το Ninja μπλέντερ ξέρει να παίζει πολύ καλά το «παιχνίδι» και να αποδίδει πάντα τα μέγιστα. Αφού, όποια αποστολή και να του αναθέσεις, την βγάζει εις πέρας προσφέροντάς σου super αποτελέσματα. Χάρη στην τεχνολογία Ninja High-Speed Blending, ανακατεύει εξαιρετικά απαλά τα smoothies κατεψυγμένων φρούτων, shakes πρωτεΐνης, καθώς και ντιπ, σάλτσες & dressings. Plus, είναι ιδανικό και για τον θρυμματισμό του πάγου. Όπως καταλαβαίνεις, τίποτα δεν μπορεί να του αντισταθεί!
 
Έρχεται εξοπλισμένο!
Αυτό το ασύρματο φορητό blender περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείς. Συγκεκριμένα, διαθέτει βάση με λεπίδες, κάλυμμα δοχείου, δοχείο 512ml, καλώδιο USB-C και καπάκι με στόμιο για εύκολη πόση.
 
Η αγαπημένη σου παρέα!
Το φορητό μπλέντερ είναι η must-have συσκευή και για τα ταξίδια σου. Εφαρμόζει άνετα σε ποτηροθήκες αυτοκινήτου, ώστε να ταξιδεύεις ευχάριστα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου ρόφημα ή ενεργειακό ποτό. Είναι τόσο εύχρηστο, που δε θα θες να το αποχωριστείς με τίποτα!
 
Απόλαυση on the go!
Απόλαυσε μοναδικούς χυμούς και smoothies εν κινήσει με το φορητό μπλέντερ με δοχείο 530ml. Περιλαμβάνει στεγανό καπάκι με χερούλι, για εύκολη και ασφαλή μεταφορά. Επιπλέον, το στεγανό καπάκι σού επιτρέπει να το τοποθετείς άφοβα στην τσάντα, χωρίς να ανησυχείς για ανεπιθύμητες διαρροές.
 
Εύκολος καθαρισμός!
Ξέπλυνέ το εύκολα και απλά, κάνοντας μία ανάμειξη νερού με σαπούνι και καθάρισέ το αποτελεσματικά. Είναι BPA-free και κατάλληλο για πλύσιμο και στο πλυντήριο πιάτων. Άνεση και ευελιξία και στον καθαρισμό του!

Χαρακτηριστικά

Τύπος Φορητό
Χρώμα Μαύρο/Ασημί
Χωρητικότητα δοχείου 0,53 Lt
Θρυμματισμός πάγου Διαθέτει
Κλείδωμα ασφαλείας Διαθέτει
Εξαρτήματα Καλώδιο φόρτισης USB / Δοχείο με καπάκι / Καλώδιο USB-C / Καπάκι με στόμιο πλήρωσης
Υ × Π × Β 27 cm 9 cm 8,50 cm
Βάρος 0,790 kg
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: