Νέο Προσφορά Rohnson R-2860 Φριτέζα Αέρος 8Lit Μεγαλύτερη προβολή

Rohnson R-2860 Φριτέζα Αέρος 8Lit

R-2860

Νέο προϊόν

Η Slim Φριτέζα Αέρος της Rohnson R-2860 ισχύος 1700W σου προσφέρει ευκολία στο μαγείρεμα με τον καινοτόμο λεπτό της σχεδιασμό εξοικονομώντας χώρο στην κουζίνα σου. Ο μεγάλος αποσπώμενος κάδος χωρητικότητας 8Lt

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


132,77 € με ΦΠΑ

-10%

147,52 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Rohnson R2860 XL Φριτέζα Αέρα

20240626170119_86e05006.jpeg
Η Slim Φριτέζα Αέρος της Rohnson R-2860, ισχύος 1700W, σου προσφέρει ευκολία στο μαγείρεμα με τον καινοτόμο λεπτό της σχεδιασμό, εξοικονομώντας χώρο στην κουζίνα σου. Ο μεγάλος αποσπώμενος κάδος χωρητικότητας 8Lt σου επιτρέπει να μαγειρεύεις μεγαλύτερες ποσότητες γευμάτων με άνεση για εσένα και την οικογένειά σου, ενώ το διπλό τζάμι που διαθέτει, σε βοηθάει να παρακολουθείς την πορεία προετοιμασίας του φαγητού ανά πάσα στιγμή.
Εξοικονόμηση χώρου έως και 25%

Ο λεπτός του σχεδιασμός σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις χώρο στον πάγκο της κουζίνας σου έως και 25%, συγκριτικά με άλλες φριτέζες αέρος ίδιας χωρητικότητας, ενώ ο μακρόστενος κάδος του σου δίνει την δυνατότητα να μαγειρέψεις μέχρι και 35% μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού, κάνοντας έτσι την μαγειρική σου ακόμα πιο ευέλικτη.

Εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα κάδου 8 λίτρων

Με τον XL εύκολα αποσπώμενο κάδο χωρητικότητας 8L, μπορείς να μαγειρέψεις γρήγορα και άνετα μεγάλες ποσότητες γευμάτων, ακόμα και ολόκληρο κοτόπουλο, για όλη την οικογένεια, αλλά και τους καλεσμένους σου.

Διπλό τζάμι παρακολούθησης μαγειρέματος

Η συσκευή διαθέτει μεγάλο διπλό τζάμι, αλλά και έντονο φωτισμό στο εσωτερικό του κάδου 8L, για να μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδο της προετοιμασίας του φαγητού ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις τον κάδο και να καθυστερείς την παρασκευή των γευμάτων σου.

Μεγάλη ψηφιακή πολύχρωμη LED οθόνη αφής με 7 προεπιλεγμένα προγράμματα

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μεγάλη ψηφιακή πολύχρωμη οθόνη αφής LED και 7 αυτόματα προγράμματα μαγειρέματος, για να μπορείς έτσι να ετοιμάσεις διάφορα υγιεινά τρόφιμα χωρίς κόπο, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, σε προκαθορισμένο χρόνο και θερμοκρασία. Διαθέτει, επίσης λειτουργία SHAKE, για να σας υπενθυμίσει, πότε πρέπει να ανακατέψεις το φαγητό, γλιτώνοντας σου, με αυτόν τον τρόπο, από περιττό άγχος.

Εύκολος καθαρισμός

Ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι εύκολη υπόθεση, αφού τα αποσπώμενα μέρη της συσκευής καλύπτονται με αντικολλητική επίστρωση και είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων σου.

Τηγάνισμα με ελάχιστο ή καθόλου λάδι

Με την τεχνολογία 3D direct heat, το Air fryer σου εγγυάται ένα ομοιόμορφα υγιεινό και γρήγορο μαγείρεμα των αγαπημένων σου γευμάτων, με ελάχιστο ή καθόλου λάδι, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις το καθημερινό σου φαγητό με έως και 80% λιγότερα λιπαρά, χωρίς να ταλαιπωρείσαι από ενοχλητικό καπνό και ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Ισχυρή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος

Με ισχύ 1700W, προθερμαίνεται άμεσα, ενώ έχεις πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με έναν παραδοσιακό ηλεκτρικό φούρνο. Επίσης, σου επιτρέπει να επιλέξεις την επιθυμητή θερμοκρασία ψησίματος από 80οC έως 200oC, έχοντας έτσι ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα των αγαπημένων σου σνακ, χωρίς να κουραστείς.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος Συσκευής Φριτέζα Αέρα
Ισχύς σε Watt 1700
Χωρητικότητα 8 Lt
Κάδος Αποσπώμενος - αντικολλητικός
Μέγεθος Κάδου σε cm (Υ x Π x Μ) 22.7 x 31.9 x 11.95
Χωρητικότητα Κάδου σε gr 2300
Κατάλληλο για Οικιακή Χρήση
Χρώμα Μαύρο-Γκρι
Επιπλέον Μοναδική Φριτέζα Αέρος με λεπτή σχεδίαση, Τηγανίζει και μαγειρεύει γρήγορα και χωρίς οσμές, Εύκολο στο καθάρισμα, εξαιρετικά μεγάλος αποσπώμενος κάδος χωρητικότητας 8 λίτρων, Easy view κάδος για παρακολούθηση της κατάστασης μαγειρέματος ανά πάσα στιγμή, Αυτόματη φωτεινή ένδειξη για καλύτερη προβολή της διαδικασίας μαγειρέματος, Πολύχρωμη οθόνη αφής LED με 7 προεπιλεγμένα προγράμματα μαγειρέματος, Υψηλής ακρίβειας ρύθμιση θερμοκρασίας από 80°C έως 200°C, Χρονοδιακόπτης 60 λεπτών με αυτόματο σβήσιμο για τέλεια αποτελέσματα, Μη θερμαινόμενη λαβή με κλείδωμα ασφαλείας του κάδου, Τα αντικολλητικά αποσπώμενα αξεσουάρ πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: