NINJA OG701EU ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BBQ WOODFIRE 2400W Μεγαλύτερη προβολή

NINJA OG701EU ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BBQ WOODFIRE 2400W

OG701EU

Νέο προϊόν

Το Robust Blend δίνει πλούσιες, κλασικές γεύσεις BBQ που είναι ιδανικές για βοδινό, χοιρινό και κοτόπουλο, ενώ το All-Purpose Blend είναι ισορροπημένο, γλυκό και νόστιμο με ψάρια και λαχανικά. Απολαύστε όλη τη γεύση χωρίς φασαρία

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


406,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Ηλεκτρικό  BBQ Woodfire OG701EU

 20240304160520_ninja_epitrapezia_ilektri

Περιγραφή

Ηλεκτρικό BBQ της Ninja με ισχύ 2400W και με μεγάλη χωρητικότητα, για να ετοιμάζεις νόστιμο κρέας για τους φίλους σου. Ψήσε το αγαπημένο σου κρέας, απολαμβάνοντας πληθωρικές, καπνιστές γεύσεις.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt):2.400 W
Συλλογή Λίπους:Διαθέτει
Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης:Διαθέτει
 
Με μια ματιά

Ένας νέος τρόπος μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους, είναι το Ηλεκτρικό BBQ της Ninja! Ετοίμασε μοναδικά γεύματα για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, απολαμβάνοντας αυθεντικές γεύσεις φωτιάς ξύλου στο ψήσιμο των κρεάτων.

Και το καλύτερο; Διαθέτει λειτουργία Air fryer, για να μαγειρεύεις και τα ορεκτικά του menu. Έρχεται με ισχύ 2400W, για να «ανεβάζει» θερμοκρασία άμεσα και αποτελεσματικά κι έτσι, να γλιτώνεις τις περιττές αναμονές.

Επίλεξε το κομμάτι κρέατος που σου αρέσει, για να προσθέσεις όλη τη γεύση καπνού που θα... καταβροχθίσει η οικογένεια και οι φίλοι σου και που θα απογειώσει τις γευστικές σας εμπειρίες.

Ισχύς 2400W
Χάρη στην ισχύ 2400W, φτάνει γρήγορα την επιλεγμένη θερμοκρασία κι έτσι, το φαγητό είναι έτοιμο πριν προλάβεις να πεινάσεις.
 
Χωρητικότητα Μεγάλη
Είναι ιδανικό και για μεγάλες συνεστιάσεις. Το πιάτο σχάρας χωράει 8 μπιφτέκια, 16 λουκάνικα, 2 πλευρά παϊδάκια ή μια χοιρινή σπάλα 2kg.
 
Όλα σε 1!
Πλήρεις μαγειρικές λύσεις σε μία συσκευή BBQ GRILL. Απόλαυσε το αυθεντικό ψητό γεύμα σου και την παρασκευή καπνιστών κρεατικών (Smoke), χωρίς ταλαιπωρία. Δώσε ένταση και γεύση στα γεύματά σου με τη λειτουργία Smoke. Εκτός, όμως, από τα «συνηθισμένα», διαθέτει και λειτουργία Air fryer. Τώρα έχεις και Φριτέζα αέρος εξωτερικού χώρου, ιδανική να προετοιμάζει όλα τα συνοδευτικά των ψητών σου, δίνοντάς τους την απόλυτη γεύση και νοστιμιά. Αυτή η συσκευή υπόσχεται να μην αφήσει κανένα στομάχι… παραπονεμένο!
 
Λαχταριστό, καπνιστό κρέας σε χρόνο dt!
Σου αρέσει η γεύση του καπνιστού; Αν ναι, τότε έχεις βρει τον τέλειο σύμμαχο για να πετυχαίνεις αυτή την ιδιαίτερη καπνιστή πινελιά στα φαγητά σου. Το ηλεκτρικό BBQ Woodfire της Ninja, σου εξασφαλίζει 100% καπνιστές αρωματικές γεύσεις και δημιουργεί πλούσια, εξαιρετικά αρώματα σε κάθε λειτουργία μαγειρέματος. Μάλιστα, αρωματίζεται με την καύση pellet φαγητού. Ετοιμάσου να στεφθείς master του κυριακάτικου μπάρμπεκιου με τους φίλους σου!
 
Αυθεντικές γεύσεις μπάρμπεκιου!
Xάρη στην καινοτόμα τεχνολογία του κυκλωνικού αέρα, εξασφαλίζεται καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση της γεύσης για έως και 40% γρηγορότερο μαγείρεμα και με 100% αυθεντική γεύση ξύλου. Ο ανεμιστήρας μεταφοράς κυκλοφορεί ομοιόμορφα τη θερμότητα και τον καπνό γύρω από το φαγητό, εξασφαλίζοντας πλούσιες γεύσεις, σαν να απελευθερώνονται από φωτιά ξύλου.
 
Όλα τα απαραίτητα σύνεργα!
Η συσκευασία περιλαμβάνει αφαιρούμενο δοχείο καπνού που έρχεται πλήρως εγκατεστημένο στη μονάδα, δίσκο συλλογής λίπους, καλάθι μαγειρέματος cook and crisp, πλάκα Grill και δύο συσκευασίες pellet.
 
Είσαι πλήρης!
Μαζί με το ηλεκτρικό BBQ παραλαμβάνεις ένα ενσωματωμένο κουτί καύσης, το οποίο γεμίζεται με μεζούρα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Χαρακτηριστικά

 
Ισχύς 2.400 W
Συλλογή λίπους Διαθέτει
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης Διαθέτει
Καπάκι Διαθέτει
Χρώμα Μαύρο
  • Κριτικες
  • 22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: