Προσφορά Samsung WF18T8000GW Πλυντήριο Ρούχων Μεγαλύτερη προβολή

Samsung WF18T8000GW Πλυντήριο Ρούχων

WF18T8000GW

Νέο προϊόν

Το πλυντήριο ρούχων WF18T8000GW/LV της Samsung, χωρητικότητας 18 κιλών, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, χάρη στην τεχνολογία Eco Bubble που καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, απομακρύνοντας και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


1 111,00 € με ΦΠΑ

-10%

1 234,44 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Το πλυντήριο ρούχων WF18T8000GW/LV της Samsung, χωρητικότητας 18 κιλών, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, χάρη στην τεχνολογία Eco Bubble που καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, απομακρύνοντας και τους πιο επίμονους λεκέδες. Ο έλεγχος της συσκευής και ο προγραμματισμός πλύσης μπορούν να γίνουν πανεύκολα από το smartphone σου, μέσω της εφαρμογής Samsung SmartThings, ενώ με το ειδικό Πρόγραμμα Ατμού η απολύμανση των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι.



Έξυπνη τεχνολογία & στοχευμένα προγράμματα πλύσης

Eco Bubble: Τεχνολογία που δημιουργεί φυσαλίδες αφρού, οι οποίες απομακρύνουν τους επίμονους λεκέδες και καθαρίζουν σε βάθος τα ρούχα, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Smart Control: Η λειτουργία που σου προσφέρει έξυπνο έλεγχο της συσκευής από απόσταση μέσω της εφαρμογής SmartThings της Samsung. Συνδέσου από το smartphone σου και προγραμμάτισε πλύση (Laundry Planner), επίλεξε το πρόγραμμα που θέλεις (Laundry Recipe), ή απλώς φρόντισε τη συσκευή σου (Homecare Wizard), όπου κι αν βρίσκεσαι.

Πρόγραμμα Ατμού: Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για τα μικρόβια, αφού το ειδικό Πρόγραμμα Ατμού στοχεύει στην απολύμανση των ρούχων με τη χρήση ατμού και σου εγγυάται πεντακάθαρο αποτέλεσμα.


Προηγμένο σύστημα φροντίδας πλυντηρίου

VRT: Ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ελέγχει τον κάδο και μειώνει τους κραδασμούς που μπορεί να προκληθούν είτε από υπερβολικό φορτίο ή από μη σωστή κατανομή του, ειδικά κατά το στάδιο του στυψίματος.

Drum Clean+: Ειδικό σύστημα καθαρισμού, το οποίο χρησιμοποιεί μόνο ζεστό νερό για τον καθαρισμό και την εσωτερική απολύμανση του κάδου. Επιπλέον, με τη χρήση του Speed Spray καθαρίζει και το λάστιχο του πλυντηρίου, απομακρύνοντας χνούδια και βρωμιές που συγκεντρώνονται σε αυτό το σημείο.

Χωρητικότητα Πλύσης (Kg): 18
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 98,4 x 68,6 x 79,6
Ενεργειακή Κλάση: C
Στροφές: 1100
Βάθος Πλυντηρίου (cm): 81.3
Προγράμματα: 12

  • Κριτικες
  • Αξεσουάρ

    Αξεσουάρ προιόντος
     

    30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: