Oral-B iO Series9 DUO Οδοντόβουρτσα 81770087 Μεγαλύτερη προβολή

Oral-B iO Series9 DUO Οδοντόβουρτσα 81770087

iO Series 9 DUO

Νέο προϊόν

Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα της Oral-B με 7 προγράμματα για να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου. Συνδύασέ τη με την εφαρμογή της Oral-B για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


329,89 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Oral - B Οδοντόβουρτσα IO9 DUO

20220510092805_4bfddf29.jpeg

Περιγραφή

Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα της Oral-B με 7 προγράμματα για να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου. Συνδύασέ τη με την εφαρμογή της Oral-B για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Οδοντόβουρτσα
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αισθητήρας Ελεγχόμενης Πίεσης:Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων:7
 
Με μια ματιά
Φρόντισε τα δόντια σου με την επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα iO της Oral-B. Έρχεται με 7 διαφορετικά προγράμματα για να καλύψει όλες τις ανάγκες σου, από τις πιο απλές, μέχρι τις πιο σύνθετες. Χρησιμοποίησε την ειδική εφαρμογή της Oral-B που σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, οδηγίες και δεδομένα για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Έρχεται με θήκη ταξιδίου με USB για να τη φορτίζεις με ευκολία, όπου και αν βρίσκεσαι
 
Προγράμματα 7
Έρχεται με 7 διαφορετικά προγράμματα βουρτσίσματος για να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου!
 
Διαθέτει Εφαρμογή Oral-B
Χρησιμοποίησε την ειδική εφαρμογή της Oral-B για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με οδηγίες και δεδομένα!
 
Ακρίβεια
Με AI
Με τον 3D ανιχνευτή κίνησης, βουρτσίζει τις 3 επιφάνειες των δοντιών και σε καθοδηγεί για τον πιο βαθύ καθαρισμό. 
 
Αποτελεσματικός καθαρισμός!
Εμπνευσμένη από τις υποδείξεις των οδοντιάτρων, η στρογγυλή κεφαλή της οδοντόβουρτσάς σου, προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία βουρτσίσματος με μικροδονήσεις και ταλαντευόμενη κίνηση για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό!
 
Προστασία των ούλων!
Η οδοντόβουρτσά σου με λειτουργία ελέγχου πίεσης των ούλων, μειώνει αυτόματα την ταχύτητα του βουρτσίσματος και σε ενημερώνει με οπτική ειδοποίηση, για να αποτρέψει ουλές και ερεθισμούς. Ο έξυπνος αισθητήρας πίεσης σου δίνει κόκκινο σήμα όταν ασκείς έντονη πίεση στα ούλα σου για να αποφύγεις ερεθισμούς και ατυχήματα, ενώ όταν ο τρόπος βουρτσίσματος είναι ο ιδανικός, σου δίνει πράσινο!
 
Πάει παντού!
Η συσκευασία περιλαμβάνει θήκη ταξιδίου με USB για να φορτίζεις την οδοντόβουρτσά σου με ευκολία, όπου και αν βρίσκεσαι. Φόρτισε τη στην πλησιέστερη πρίζα, ή ακόμα και με power bank! Γιατί στα ταξίδια σου, πρέπει να είσαι ευέλικτος!
 
Κρατάτε επικοινωνία
Μέσω της διαδραστικής έγχρωμης οθόνης, μοιράζεται μαζί σου κάθε σημαντική πληροφορία, ενώ σου επιτρέπει ακόμα να αλληλοεπιδράς με τις ρυθμίσεις της. Παρακολούθησε την πρόοδο της φόρτισης, το χρονοδιακόπτη 2min και τα 7 προγράμματα βουρτσίσματος εύκολα και γρήγορα! 
 
Φόρτιση σε χρόνο ρεκόρ
Η νέα σου οδοντόβουρτσα Oral-B, συνοδεύεται από μαγνητική βάση που προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και εξασφαλίζει ταχεία και πλήρη φόρτιση σε μόλις 3 ώρες!

Χαρακτηριστικά

Τύπος οδοντόβουρτσας Επαναφ/μενη
Χρώμα Μαύρο
Αισθητήρας ελεγχόμενης πίεσης Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων 7
Συνδεσιμότητα Bluetooth
Εξαρτήματα Θήκη / Θήκη ταξιδίου με φόρτιση USB
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: