Oral-B iO Series10 Οδοντόβουρτσα 80370744

iO Series 10 Black

Νέο προϊόν

Αναβάθμισε τον καθαρισμό των δοντιών με την Oral-B Οδοντόβουρτσα iO 80370744. Με 7 προγράμματα & αισθητήρα ελεγχόμενης πίεσης, αποδεικνύει ότι το λαμπερό και υγιές χαμόγελο θέλει τρόπο και όχι… κόπο!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


362,89 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Αναβάθμισε τον καθαρισμό των δοντιών με την Oral-B Οδοντόβουρτσα iO 80370744. Με 7 προγράμματα & αισθητήρα ελεγχόμενης πίεσης, αποδεικνύει ότι το λαμπερό και υγιές χαμόγελο θέλει τρόπο και όχι… κόπο!

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Οδοντόβουρτσα
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αισθητήρας Ελεγχόμενης Πίεσης:Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων:7
 
Με μια ματιά
Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα iO 80370744 για αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού, κάθε μέρα. Συνδυάζει, στρογγυλή κεφαλή με ίνες μικροδονήσεων για απαλό και αποτελεσματικό βούρτσισμα. Σχεδιασμένη για υγιή ούλα, αφού διαθέτει έξυπνο αισθητήρα πίεσης. Ακόμα, μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, αναγνωρίζει το στιλ βουρτσίσματος και σε καθοδηγεί… Γιατί τα λαμπερά χαμόγελα, πρέπει να είναι πρωτίστως υγιή!
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη
Ανανέωσε τις δυνάμεις της, για να επωφελείσαι από την υψηλή της απόδοση σε κάθε βούρτσισμα
 
Αισθητήρας Ελεγχόμενης Πίεσης
Διαθέτει
Αισθητήρας που ελέγχει την ένταση και την ταχύτητα βουρτσίσματος και σε προειδοποιεί με επισημάνσεις.
 
Αριθμός Προγραμμάτων
7
Επίλεξε το πρόγραμμα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και απόλαυσε επαγγελματικά αποτελέσματα καθαρισμού.
 
«Διαβάζει» το βούρτσισμά σου
Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B αναγνωρίζει τον τρόπο βουρτσίσματος και σε καθοδηγεί για τα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι, βελτιώνεις το «στιλ» βουρτσίσματος, χάρη στους έξυπνους αισθητήρες και το πρόγραμμα 3D TEETH TRACKING, το οποίο ευθύνεται για τη χαρτογράφηση κάθε δοντιού, για να απολαμβάνεις τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού κάθε -μα κάθε- μέρα!
 
Προγράμματα για κάθε ανάγκη
Η νέα σου ηλεκτρική οδοντόβουρτσα διαθέτει 7 προγράμματα βουρτσίσματος και χρονόμετρο 2 λεπτών με δονήσεις ανά 30" για να αλλάζεις τεταρτημόριο, προκειμένου να εξασφαλίσεις εξατομικευμένο βούρτσισμα. Επίλεξε λοιπόν από τα προγράμματα: Kαθημερινός καθαρισμός, Λεύκανση, Ευαίσθητο, Φροντίδα ούλων, Βαθύς καθαρισμός, Πολύ ευαίσθητο, Καθαρισμός γλώσσας… και δες την στοματική σου κοιλότητα να λάμπει από υγιεινή!
 
Φορτίζει «μαγνητικά»!
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι επαναφορτιζόμενη. Επομένως, με το που τελειώσει η μπαταρία της, τοποθέτησέ τη στο μαγνητικό φορτιστή. Ο έξυπνος αυτός μαγνητικός iOSense φορτιστής, εξασφαλίζει σταθερότητα και ταχεία φόρτιση σε 3 ώρες. Παράλληλα, προσφέρει εξατομικευμένη ζωντανή καθοδήγηση, μέσα από έναν διαισθητικό φωτισμό που τελειοποιεί την κάλυψη σε 6 περιοχές βουρτσίσματος. Έτσι, σε ειδοποιεί για την υπερβολική πίεση, ενώ παρακολουθεί το χρόνο που ξοδεύεις σε κάθε μία.
 
Όλα τα «infos» στην οθόνη της!
Με την οδοντόβουρτσα «επικοινωνείς» μέσω της διαδραστικής έγχρωμης οθόνης. Από εκεί, λαμβάνεις σημαντικές πληροφορίες, όπως τα προγράμματα βουρτσίσματος, την πρόοδο φόρτισης, υπενθυμίσεις αλλαγής της κεφαλής βουρτσίσματος, καλωσόρισμα κατά την ενεργοποίηση και χαμόγελο για επιβράβευση της «καλής δουλειάς» που κάνεις.
 
 
Σε προστατεύει διαρκώς
Η οδοντόβουρτσα λειτουργεί με έξυπνο αισθητήρα πίεσης, που αντιλαμβάνεται την ασκούμενη πίεση και σε ενημερώνει με επισημάνσεις. Ανάβει με κόκκινο, όταν ασκείται έντονη πίεση και με πράσινο, όταν η πίεση είναι σωστή.
 
 
Κεφαλή Ultimate Clean
Εμπνευσμένη από οδοντιάτρους, η στρογγυλή κεφαλή Oral-B io Ultimate Clean προσφέρει έναν εξαιρετικό καθαρισμό με μικροδονήσεις, φτάνοντας ακόμη και στα σημεία ανάμεσα στα δόντια.
 
 
Έρχεται με όλα τα απαραίτητα!
Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 μαύρη iO10 λαβή, κεφαλή βουρτσίσματος Ultimate Clean, iOSense έξυπνο μαγνητικό φορτιστή, Powe2Go θήκη ταξιδίου με USB και βάση αποθήκευσης κεφαλής βουρτσίσματος με καπάκι.

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος οδοντόβουρτσας Επαναφ/μενη
Χρώμα Μαύρο
 
Αισθητήρας ελεγχόμενης πίεσης Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων 7
Χρονοδιακόπτης Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Bluetooth
Εξαρτήματα Θήκη / Κεφαλή Ultimate Clean / Βάση αποθήκευσης με καπάκι / iOSense Μαγνητικός φορτιστής
Επιπλέον 3D Teeth Tracking
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: