Oral-B iO Series9 Black Οδοντόβουρτσα 80786699 Μεγαλύτερη προβολή

Oral-B iO Series9 Black Οδοντόβουρτσα 80786699

iO Series 9 Black

Νέο προϊόν

Η Oral-B iO Series 9 Black με την επαναστατική iO τεχνολογία, συνδυάζει τις ισχυρές, αλλά απαλές μικροδονήσεις με τη μοναδική στρογγυλή κεφαλή της Oral-B για επαγγελματικό καθαρισμό κάθε μέρα. Ο εσωτερικός μηχανισμός λειτουργεί με μαγνητικές κινήσεις

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


263,89 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Oral-B iO Series 9 Black Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

20221104095713_6e17b21e.jpeg

Η Oral-B iO Series 9 Black με την επαναστατική iO τεχνολογία, συνδυάζει τις ισχυρές, αλλά απαλές μικροδονήσεις με τη μοναδική στρογγυλή κεφαλή της Oral-B για επαγγελματικό καθαρισμό κάθε μέρα. Ο εσωτερικός μηχανισμός λειτουργεί με μαγνητικές κινήσεις χωρίς τριβή & θόρυβο, μεταφέροντας μικροδονήσεις στις άκρες των ινών της κεφαλής βουρτσίσματος για ένα εξαιρετικό καθαρισμό.

Έξυπνος αισθητήρας πίεσης

Ο βελτιωμένος έξυπνος αισθητήρας πίεσης γίνεται κόκκινος, λευκός ή πράσινος, για να σε ειδοποιήσει όταν βουρτσίζεις πολύ δυνατά, πολύ απαλά ή ακριβώς με τη σωστή πίεση.

Σε καθοδηγεί!

Η διαδραστική έγχρωμη οθόνη σου δίνει σημαντικές πληροφορίες όπως: προγράμματα βουρτσίσματος και υπενθυμίσεις αλλαγής κεφαλής βουρτσίσματος, καλωσόρισμα κατά την ενεργοποίηση και χαμόγελο όταν κάνεις σωστή δουλειά!

Τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει τον τρόπο του βουρτσίσματός σου και σε καθοδηγεί, για να απολαμβάνεις τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε μέρα!

Επιπλέον, το 3D TEETH TRACKING χαρτογραφεί την επιφάνεια κάθε δοντιού, εξασφαλίζοντας πλήρη καθαρισμό.

7 προγράμματα βουρτσίσματος με χρονόμετρο 2 λεπτών

Διαθέτει 7 προγράμματα βουρτσίσματος και χρονόμετρο 2 λεπτών, με δονήσεις ανά 30’’ για να αλλάξεις τεταρτημόριο. Τα προγράμματα: Καθημερινός καθαρισμός, Ευαίσθητα δόντια, Πολύ Ευαίσθητα, Φροντίδα των ούλων, Βαθύς καθαρισμός, Λεύκανση, Καθαρισμός Γλώσσας.

Καθαρισμός στα πιο δύσκολα σημεία

Η κεφαλή βουρτσίσματος Oral-B iO Ultimate Clean είναι ειδικά σχεδιασμένη να φτάνει στα σημεία ανάμεσα στα δόντια για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό.

*Συμβατή μόνο με τις λαβές Oral-B iO.

Προηγμένη θήκη ταξιδίου

Η προηγμένη θήκη ταξιδίου φορτίζει την οδοντόβουρτσά σου όταν ταξιδεύεις. Επιπλέον, περιλαμβάνεται και θήκη αποθήκευσης κεφαλής βουρτσίσματος.

Γρήγορη φόρτιση

Μαγνητικός φορτιστής που προσφέρει σταθερότητα και ταχεία φόρτιση 3 ωρών

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Αισθητήρα Ελεγχόμενης Πίεσης Διαθέτει
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr 250
Επιπλέον Περιλαμβάνει: 1 μαύρη iO9 λαβή με κεφαλή βουρτσίσματος Ultimate Clean, 1 Power2Go θήκη ταξιδίου ,1 βάση αποθήκευσης κεφαλής βουρτσίσματις με καπάκι, 1 μαγνητικό φορτιστή
  • Κριτικες
  • 22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: