Philips AJ210/12 ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ Μεγαλύτερη προβολή

Philips AJ210/12 ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

AJ210/12

Νέο προϊόν

Αυτή η μοντέρνα φωτεινή ένδειξη καιρού πολλών χρωμάτων ανάβει με μια ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Πορτοκαλί τις ηλιόλουστες μέρες, μπλε τις συννεφιασμένες μέρες, μοβ τις βροχερές μέρες. Έτσι βλέπετε τον καιρό ακόμη και εάν δεν βρίσκεστε κοντά στο ρολόι-ραδιόφωνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


129,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Αυτή η μοντέρνα φωτεινή ένδειξη καιρού πολλών χρωμάτων ανάβει με μια ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Πορτοκαλί τις ηλιόλουστες μέρες, μπλε τις συννεφιασμένες μέρες, μοβ τις βροχερές μέρες. Έτσι βλέπετε τον καιρό ακόμη και εάν δεν βρίσκεστε κοντά στο ρολόι-ραδιόφωνο.


Ένδειξη θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου

Άμεση ενημέρωση για τον καιρό. Το ρολόι-ραδιόφωνο της Philips σάς παρέχει την τρέχουσα θερμοκρασία. Ο έξυπνος αισθητήρας που διαθέτει εμφανίζει τη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου οποιαδήποτε στιγμή.

Αφύπνιση με τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό ή με βομβητή

Ξυπνήστε με το πρόγραμμα του αγαπημένου σας ραδιοφωνικού σταθμού ή με τον ήχο βομβητή. Απλά ρυθμίστε την αφύπνιση στο ρολόι-ραδιόφωνο της Philips και ξυπνήστε με τις μελωδίες του ραδιοφωνικού σταθμού που ακούσατε τελευταία φορά ή με έναν ήχο βομβητή. Όταν φτάσει η ώρα αφύπνισης, το ρολόι-ραδιόφωνο της Philips θα ενεργοποιήσει αυτόματα το ραδιοφωνικό σταθμό ή τον ήχο του βομβητή.

Ήπια αφύπνιση για ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα

Ξεκινήστε την ημέρα σας σωστά ξυπνώντας ήπια χάρη στην ένταση ξυπνητηριού που κλιμακώνεται σταδιακά. Επιλέξτε να ξυπνάτε με την αγαπημένη σας μουσική, ραδιοφωνικό σταθμό ή κουδούνισμα. Η ένταση ξυπνητηριού της ήπιας αφύπνισης αυξάνεται βαθμιαία, από σχετικά χαμηλή μέχρι ενός λογικού ορίου υψηλή, για να ξυπνάτε ήρεμα.

Ώρα διπλής αφύπνισης

Το ηχοσύστημα της Philips διαθέτει δύο ώρες αφύπνισης. Ρυθμίσετε τη μία ώρα αφύπνισης για να ξυπνήσετε εσείς και την άλλη για να ξυπνήσει ο σύντροφός σας.
 
Ψηφιακό ραδιόφωνο με προεπιλεγμένους σταθμούς για μεγαλύτερη άνεση

Απλά συντονιστείτε στο σταθμό που επιθυμείτε να ορίσετε ως προεπιλογή, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί προεπιλογής για να αποθηκεύσετε τη συχνότητα στη μνήμη. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

Μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό για εύκολη ανάγνωση σε χαμηλό φωτισμό

Η οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό διευκολύνει την ανάγνωση και το χειρισμό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και παρέχει ευανάγνωστες πληροφορίες με μια ματιά.
Ο χρονοδιακόπτης αυτόματης διακοπής λειτουργίας απενεργοποιεί αυτόματα το ραδιόφωνο σε μια προκαθορισμένη ώρα

Με το χρονοδιακόπτη αυτόματης διακοπής λειτουργίας αποφασίζετε πόση ώρα θέλετε να ακούσετε το σταθμό της επιλογής σας προτού κοιμηθείτε. Απλώς ορίστε ένα χρονικό όριο (έως και 1 ώρα) και επιλέξτε το ραδιοφωνικό σταθμό που θέλετε να ακούτε μέχρι να αποκοιμηθείτε. Το ραδιόφωνο Philips θα συνεχίσει την αναπαραγωγή μέχρι το πέρας της επιλεγμένης διάρκειας και έπειτα θα μεταβεί αυτόματα στην αθόρυβη λειτουργία αναμονής με εξοικονόμηση ενέργειας.

Πρόβλεψη καιρού

    Κατάσταση
            αίθριος
            νεφελώδης
            ελαφρώς νεφελώδης
            βροχερός
            καταιγίδα
 
   Φωτεινή ένδειξη
            πορτοκαλί (αίθριος)
            μπλε (νεφελώδης)
            γαλάζιο (ελαφρώς νεφελώδης)
            μωβ (βροχερός)
            κόκκινο (καταιγίδα)

    Ξυπνητήρια
            Επαναφορά ξυπνητηριού 24 ωρών
            Ξυπνητήρι με κουδούνισμα
            ήπια αφύπνιση
            διπλή αφύπνιση
            Ξυπνητήρι ραδιόφωνο
            επανάληψη ξυπνητηριού (snooze)

    Χρώμα οπίσθιου φωτισμού  Λευκο

Ρολόι            Ψηφιακό
 χρονοδιακόπτης αυτόματης διακοπής λειτουργίας

Θερμόμετρο εσωτερικού χώρου
    Eύρος θερμοκρασιών        -20° C έως 70° C
    Ανάλυση θερμοκρασίας         0,1° C

Δέκτης/Λήψη/Μετάδοση
    Προρυθμίσεις σταθμών       10
    Ζώνες δέκτη        FM
    Βελτίωση δέκτη       αυτόματος ψηφιακός συντονισμός





  • Κριτικες
  • 1 προϊόν στην ίδια κατηγορία: