Sonos Ray Surround Set Ray 2xOne SL Black set Ηχείων Home Cinema 37210-1 37100-1

Ray Surround Set

Νέο προϊόν

Σετ το οποίο αποτελείται από την ηχόμπαρα Sonos Ray και δύο αυτοενισχυόμενα ηχεία Sonos One SL, με κομψό σχεδιασμό, ήχο κινηματογραφικών προδιαγραφών και ασύρματη συνδεσιμότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,20 €.


697,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Sonos Ray Surround Set with One SL Pair

 20220609145555_sonos_set_icheion_home_ci

Περιγραφή

Σετ το οποίο αποτελείται από την ηχόμπαρα Sonos Ray και δύο αυτοενισχυόμενα ηχεία Sonos One SL, με κομψό σχεδιασμό, ήχο κινηματογραφικών προδιαγραφών και ασύρματη συνδεσιμότητα.

Με μία ματιά!

Blockbuster Sound: με συμπαγή σχεδιασμό και εντυπωσιακό για το μέγεθός τους ήχο, τα Sonos Ray και το ζεύγος αυτοενισχυόμενων ηχείων Sonos One SL αλλάζουν τα δεδομένα στην οικιακή ψυχαγωγία!

Όπως όλα τα προϊόντα της Sonos, αποδίδει έναν υπέροχο ήχο που σε βοηθά να παίζεις περισσότερο, να ακούς περισσότερο και να αισθάνεσαι σαν… στο σπίτι σου. Συνδυάζει την κορυφαία απλότητα και ευελιξία της εταιρείας με την πιο προσιτή τιμή, για το πιο εύκολο στήσιμο του πρώτου οικιακού κινηματογράφου σου ή την επέκταση του σε περισσότερους χώρους.

Αυτόνομα, με δυνατότητα ενσύρματης (Ethernet 10/100 Mbps) και ασύρματης (Wi-Fi 802.11 b/g στα 2,4 GHz) συνδεσιμότητας, κάθε ηχείο Sonos One SL ενσωματώνει tweeter (1x) για καθαρές υψηλές, mid-woofer (1x) για μεσαίες και χαμηλές συχνότητες, καθώς και ψηφιακούς ενισχυτές Class-D (2x) για ισορροπημένο ηχητικό αποτέλεσμα.

Με διαστάσεις 161,45 x 119,7 x 119,7 mm (1,85 kg) έκαστο, πλήκτρα αφής και φωτεινές ενδείξεις για απόλυτη εργονομία, αντοχή στην υγρασία για να το τοποθετήσεις σε εξωτερικούς χώρους ή μπάνια και δυνατότητα «ζευγαρώματος» με περισσότερα Sonos One SL, αναβαθμίζουν την ψυχαγωγία σε κάθε γωνιά του σπιτιού!

Πλούσιος ήχος που γεμίζει το χώρο...
Οι ειδικά σχεδιασμένοι κυματοδηγοί διαχέουν τον ήχο από τοίχο σε τοίχο, ενώ χάρη στην προηγμένη επεξεργασία, κάθε ακουστικό στοιχείο τοποθετείται στο χώρο σας για να νιώθετε ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της δράσης.
 
Τέλειος ήχος σε κάθε δωμάτιο!
Ο κομψός και συμπαγής σχεδιασμός του SONOS One SL ταιριάζει σχεδόν σε κάθε χώρο. Βάλε το στον πάγκο της κουζίνας σου ή τοποθέτησέ το στο ράφι του γραφείου σου. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, ώστε να μπορείς ακόμη και να το βάλεις ακόμα και στο μπάνιο!
 
Συντονισμένη στην τελειότητα
Όπως όλα τα ηχεία Sonos, η Ray συντονίστηκε με τη βοήθεια του Sonos Soundboard, μιας ομάδας από κορυφαίους της μουσικής και της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Προσαρμόστε τον ήχο ακόμη περισσότερο με το Trueplay για να δημιουργήσετε την ιδανική εμπειρία ακρόασης για κάθε δωμάτιο.
 
Απόλυτος έλεγχος με SONOS App!
Ο χειρισμός όλων των συσκευών Sonos γίνεται μέσω της καταπληκτικής εφαρμογής Sonos, την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις από το Google Play, το App Store ή τον ιστότοπο της εταιρείας, σε όλες τις φορητές και σταθερές συσκευές που διαθέτεις (smartphone & tablets, Android & iOS, macOS ή Windows PC). Παίξε μουσική απευθείας από τις συσκευές σου ή ζήτα από την Siri να ενεργοποιήσει το Apple Music (απαιτείται ενεργή συνδρομή).
  • Κριτικες
  • 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: