Samsung DV80T5220AE-S6 Στεγνωτήριο 8kg

DV80T5220AE-S6

Νέο προϊόν

Αυτό το στεγνωτήριο δε σταματά να σε εντυπωσιάζει! Διαθέτει σύστημα Auto Cycle Link, το οποίο αναγνωρίζει αυτόματα το πρόγραμμα του πλυντηρίου και αντιγράφει το αντίστοιχο πρόγραμμα στο στεγνωτήριο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


721,23 € με ΦΠΑ

-10%

801,37 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Samsung DV80T5220AΕ/S6 Στεγνωτήριο 8,00 kg

20231124175751_dv80t5220ae_s6_stegnotiri

 
 

Περιγραφή

Στεγνωτήριο Samsung, με χωρητικότητα κάδου 8Kg και ενεργειακή κλάση Α+++. Χάρη στο Digital Inverter μοτέρ λειτουργεί ήρεμα, ενώ μπορείς να το χειριστείς και εξ’ αποστάσεως μέσω Wi-Fi!

2 έτη στη συσκευή & 20 έτη στο συμπιεστή Προμηθευτή

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα:8 kg
Ενεργειακή κλάση:A+++
Τεχνολογία Στεγνώματος:Αντλία Θερμότητας
 
Με μια ματιά
Με το στεγνωτήριο DV80T5220AΕ/S6 της Samsung όλα τα υφάσματα απολαμβάνουν τη βέλτιστη φροντίδα, από την αρχή έως και το τέλος. Ο κάδος του έχει χωρητικότητα 8Kg για να χωράει ακόμα και μεγαλύτερα φορτία, ενώ διαθέτει 14 διαφορετικά προγράμματα για να διαλέγεις το πιο κατάλληλο. 

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία «Optimal Dry» ειδικοί αισθητήρες, αναγνωρίζουν το επίπεδο υγρασίας στα υφάσματα και προσαρμόζουν το χρόνο ανάλογα. Ενώ παράλληλα, με το Auto Cycle Link, αναγνωρίζει αυτόματα το πρόγραμμα του πλυντηρίου μέσω SmarThings και προσαρμόζει το αντίστοιχο πρόγραμμα στεγνώματος.
 
Χωρητικότητα
8Kg
Δε μένει τίποτα για άπλωμα στο χέρι, μιας και ο κάδος του είναι αρκετά ευρύχωρος!
 
Ενεργειακή Κλάση
A+++
Μη σκέφτεσαι το λογαριασμό ρεύματος, αφού λειτουργεί πολύ οικονομικά και… συμφέρει!
 
Τεχνολογία Στεγνώματος
Αντλία Θερμότητας
Προστατεύει όλα τα υφάσματα, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα, για να μην έχεις κανένα άγχος όσο αναλαμβάνει το στέγνωμά τους!
 
Προγράμματα
14
Κάθε ύφασμα απολαμβάνει τη βέλτιστη φροντίδα από τη συσκευή, μιας και διαθέτει 14 διαφορετικά προγράμματα στεγνώματος.
 
Κάνει «focus» στο στέγνωμα!
Το σύστημα Optimal Dry χάρη στους έξυπνους αισθητήρες αναγνωρίζει την υγρασία και το βάρος των πλυμένων ρούχων. Και στη συνέχεια, ρυθμίζει το χρόνο στεγνώματος για να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Εμπιστεύσου την εξέλιξη στα στεγνωτήρια και απάλλαξε τα αγαπημένα σου σύνολα από τις ατελείωτες ώρες αναμονής στην απλώστρα!
 
Ο «εγκέφαλος» του στεγνώματος
Αυτή η συσκευή σκέφτεται πριν από εσένα, για εσένα! Το ΑΙ Control παρέχει πρακτικό χειρισμό, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προσαρμόζεις κάθε πρόγραμμα στις προτιμήσεις σου. Σε ενημερώνει για τις ιδανικές επιλογές στεγνώματος, ενώ καθυστερεί και τη λήξη του κύκλου, αν διαπιστώσει πως βρίσκεσαι μακριά του!
 
Λειτουργεί «έξυπνα»
Αυτό το στεγνωτήριο δε σταματά να σε εντυπωσιάζει! Διαθέτει σύστημα Auto Cycle Link, το οποίο αναγνωρίζει αυτόματα το πρόγραμμα του πλυντηρίου και αντιγράφει το αντίστοιχο πρόγραμμα στο στεγνωτήριο. Η Samsung συσκευή σου υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία μέσω SmartThings, για να χαρίζεις σε κάθε ρούχο την απόλυτη φροντίδα.
 
 
Ήρεμη δύναμη!
Το Digital Inverter μοτέρ χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για πιο ήσυχη και ισχυρή λειτουργία, καταναλώνοντας παράλληλα λιγότερη ενέργεια, ενώ εγγυάται εξαιρετική ανθεκτικότητα η οποία υποστηρίζεται από 20 χρόνια εγγύηση!
 
 
Πολυτελής… προστασία!
Η καινοτόμος σχεδίαση του τυμπάνου με ραβδώσεις, που παραπέμπουν σχηματικά σε διαμάντι, χαρίζουν στα ρούχα σου «βασιλική» φροντίδα, ενώ οι μικρές οπές εξαγωγής νερού δημιουργούν ένα «στρώμα» προστασίας, αποτρέποντας τις φθορές!
 
 
Γέφυρα επικοινωνίας
Αυτή η συσκευή έρχεται σε… επικοινωνία με το smartphone σου, μέσω του Wi-Fi και του app SmartThings. Έλεγξε τη λειτουργία, κάνε αλλαγές στις επιλεγμένες ρυθμίσεις. Τόσο απλά από το hi-tech στεγνωτήριό σου!
 
 
Όλα στο φως!
Είτε χρησιμοποιείς το στεγνωτήριό σου κατά τις βραδινές ώρες, είτε βρίσκεται σε χώρο με χαμηλό φωτισμό… και πάλι όλα είναι εύκολα! Το εσωτερικό του κάδου του διαθέτει φωτισμό LED που σε βοηθά να βλέπεις τα πάντα! 
 
 
Μαγικό… φίλτρο!
Το διπλό φίλτρο προσφέρει μεγάλη ασφάλεια στη συσκευή σου, αφού συλλέγει τα χνούδια που απελευθερώνονται από τα ρούχα στον κάδο. Έτσι, ο μηχανισμός προστατεύεται και διασφαλίζεται η μακροχρόνια απόδοσή του.
 

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα 8 kg
Τύπος συσκευής Ελεύθερο
Οθόνη LED
Χρώμα Λευκό
Τεχνολογία στεγνώματος Αντλία Θερμότητας
Αριθμός προγραμμάτων 14
Γρήγορο πρόγραμμα στεγνώματος Διαθέτει
Λειτουργία eco Διαθέτει
Αφαίρεση χνουδιών Διαθέτει
Επιπλέον Αλλαγή φοράς πόρτας
Πλήρως ηλεκτρονική λειτουργία Διαθέτει
Μοτέρ Inverter
Ενεργειακή κλάση A+++
Eτήσια κατανάλωση 176 kwh
Επίπεδο θορύβου στεγνώματος 63 dB
Συνδεσιμότητα Διαθέτει
Τύπος συνδεσιμότητας WiFi / SmartThings
Διαστάσεις (Υ × Π × Β) 85 cm 60 cm 60 cm
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: