Sonos Sub Mini White -37213

Sub Mini White

Νέο προϊόν

Δύο ψηφιακοί ενισχυτές class D οδηγούν ξεζωριστά το κάθε woofer Τα δύο woofer 6inc κατευθύνονται προς το εσωτερικό και δημιουργούν ένα force-cancelling εφέ που εξουδετερώνει την παραμόρφωση

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


499,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Sonos Sub Mini (White)

 
Sonos Sub Mini (White)
  • Σύνδεση pixels icon
    Σύνδεση Ασύρματα / Ενσύρματα
  • Wi-Fi® pixels icon
    Wi-Fi®
  • Εγγύηση pixels icon
    Εγγύηση 2 Έτη

 

Ενισχύστε τον ήχο στη μουσική, στην τηλεόραση και στις ταινίες με εκπληκτικά πλούσια, καθαρά και ισορροπημένα έντονα μπάσα συνδυάζοντας το Sub Mini με τη Beam, τη Ray, το One ή το One SL.

 

Τα δύο woofer 6'' κατευθύνονται προς το εσωτερικό και δημιουργούν ένα force-cancelling εφέ που εξουδετερώνει την παραμόρφωση.

 

 

Κατασκευασμένο σε ένα ακουστικά σφραγισμένο περίβλημα, τα διπλά προσαρμοσμένα woofer δημιουργούν τις πλήρως τονισμένες χαμηλές συχνότητες και η προηγμένη επεξεργασία βελτιώνει ακόμα περισσότερο την απόκριση των μπάσων.

 

 

Δύο ψηφιακοί ενισχυτές class D οδηγούν ξεζωριστά το κάθε woofer, απόλυτα συντονισμένοι με μοναδική ακουστική αρχιτεκτονική.

 

 

Χαρακτηριστικά:

Απόκριση συχνότητας έως 25 Hz.

Υποστηρίζει το λογισμικό διόρθωσης ακουστικής χώρων TRUEPLAY.

Διαστάσεις 230 x 305cm (Δ x Υ).

Βάρος 6.35kg.

 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Σύνδεση

Ασύρματα / Ενσύρματα

Wi-Fi®

Εγγύηση

2 Έτη
  • Κριτικες
  • 4 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: