Nespresso DeLonghi ENV90.A VERTUO POP 132193695 Καφετιέρα

ENV90.A VERTUO POP

Νέο προϊόν

Καφετιέρα της Delonghi για να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ. Με 4 επιλογές ποσότητας και δυνατότητα αναγνώρισης της κάψουλας για τις ιδανικές ρυθμίσεις, ο καφές θα είναι πιο γευστικός από ποτέ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


113,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Nespresso Delonghi Καφετιέρα Espresso Με κάψουλα ENV90.A Vertuo Pop

Περιγραφή

Καφετιέρα της Delonghi για να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ. Με 4 επιλογές ποσότητας και δυνατότητα αναγνώρισης της κάψουλας για τις ιδανικές ρυθμίσεις, ο καφές θα είναι πιο γευστικός από ποτέ.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Με κάψουλα
Ισχύς (Watt):1.260 W
Mύλος άλεσης:Δεν διαθέτει
Ακροφύσιο:Δεν διαθέτει
 
Με μια ματιά

Ανανέωσε τον πάγκο της κουζίνας σου με την καφετιέρα Espresso ENV90.B της Delonghi. Λειτουργεί με τις αγαπημένες σου κάψουλες και τις «διαβάζει» για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Γέμισε το δοχείο νερού χωρητικότητας 0.56Lt και άσε την ισχύ των 1260W να ετοιμάσει τον καφέ σου σε όποια ποσότητα θες, και απόλαυσε την έντονη γεύση του.

Χρόνος Προθέρμανσης 30 δευτερόλεπτα
Χρειάζεται μόλις 30 δευτερόλεπτα για να προθερμάνει το νερό και να σου χαρίσει τον πιο αρωματικό espresso.
 
Αυτόματη Απενεργοποίηση 2 λεπτά
Η λειτουργία της σταματά αυτόματα, ύστερα από 2 λεπτά αδράνειας.
 
Χωρητικότητα Δοχείου 0.56Lt
Γέμισε το δοχείο νερού και φτιάξε όσα απολαυστικά espresso θες, μέσα στη μέρα.
 
Συνδεσιμότητα Wi-Fi & Bluetooth
Συνδέεται μέσω Wi-Fi και Bluetooth για να ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό της και να απολαμβάνεις κάθε φορά την πιο σύγχρονη και ποιοτική εμπειρία καφέ.
 
Τεχνολογία Εκχύλισης
Centrifusion
Η τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™ περιστρέφει τον αλεσμένο καφέ και το νερό, αφήνοντας να ξεχυθούν τα πλούσια αρώματα της κάψουλας Vertuo.
 
Μια μηχανή πολλές επιλογές!
Είτε έχεις όρεξη για μία δόση espresso, είτε μια μεγαλύτερη ποσότητα καφέ, σε καλύπτει στο έπακρο. Επίλεξε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά μεγέθη: Espresso (40ml), Double Espresso  (80ml.), Gran Lungo (150ml) και Mug (230ml), και απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ στην ποσότητα που εσύ θες!
 
Τεχνολογία Centrifusion™
Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™ της Nespresso, η μηχανή καφέ Vertuo Pop απελευθερώνει τις γεύσεις και τα αρώματα που ξεχωρίζουν σε κάθε χαρμάνι. Ο αλεσμένος καφές περιστρέφεται σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo έως και 4.000 φορές το λεπτό. Εξασφάλισέ τον κατευθείαν στην κούπα σου και με την υπέρτατη ποιότητα κρέμας. Σέρβιρε έναν αριστοτεχνικά εκχυλισμένο καφέ, κάθε φορά.
 
Μοναδική εκχύλιση για κάθε κάψουλα!
Το έξυπνο σύστημα εκχύλισης της Nespresso αναγνωρίζει την κάψουλα Vertuo που έχεις επιλέξει από το barcode, το οποίο αναγράφεται στην επιφάνειά της, προσαρμόζοντας ανάλογα τις παραμέτρους εκχύλισης. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τις ρυθμίσεις, απλά πάτα το κουμπί και απόλαυσε μοναδικά αποτελέσματα εκχύλισης καφέ.
 
Καφές υψηλής ποιότητας!
Η Nespresso έχει επιδιώξει να διατηρήσει την ποιότητα καφέ στα ίδια υψηλά επίπεδα προστατεύοντας το περιβάλλον, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των καλλιεργητών και υποστηρίζοντας τις κοινότητές τους.
 
Σύμμαχος της Ανακύκλωσης!
Μπορείς να ανακυκλώσεις τις χρησιμοποιημένες κάψουλες σε μια Nespresso boutique ή μέσω της υπηρεσίας Ανακύκλωση στο Σπίτι.
 
Συμμετοχή σε παγκόσμιες δράσεις!
Από το 2009 το αποτύπωμα άνθρακα κάθε κούπας καφέ Nespresso έχει μειωθεί κατά 20%. Αφού, η Nespresso φυτεύει δέντρα για να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα των λειτουργιών της.
 
Τεχνική υποστήριξη μηχανής
Σε περίπτωση που χρειαστείς υποστήριξη για τη μηχανή, επικοινώνησε με τη Nespresso. Θα λάβει άμεση τεχνική υποστήριξη και λύση στο πρόβλημά σου. Αν κριθεί απαραίτητο, προσφέρεται και μηχανή προσωρινής αντικατάστασης!

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος Με κάψουλα
Ισχύς 1.260 W
Σύστημα κάψουλας Nespresso Vertuo
Άλλα ροφήματα Espresso / Διπλό Espresso / Lungo
Χρώμα Μπλε
 
Μόνο espresso Διαθέτει
Πλάκα προθέρμανσης φλυτζανιών Δεν διαθέτει
Ρύθμιση έντασης καφέ Δεν διαθέτει
Ρύθμιση θερμοκρασίας Δεν διαθέτει
Mύλος άλεσης Δεν διαθέτει
Για δυο φλυτζάνια ταυτόχρονα Δεν διαθέτει
 
Αυτόματος καθαρισμός Δεν διαθέτει
Αυτόματη απενεργοποίηση Διαθέτει
Ειδοπ/ση άδειου δοχείου νερού Δεν διαθέτει
Επιπλέον Wi-Fi & Bluetooth
 
Ακροφύσιο Δεν διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο απόσταξης Διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο νερού Διαθέτει
 
Διαστάσεις (Υ × Π × Β) 25 cm x 13,60 cm x 42,60 cm
Βάρος 3,500 kg
Χωρητικότητα δοχείου νερού 0,56 Lt
Χωρητικότητα χρησιμ. καψουλών 8
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: