Nespresso DeLonghi ENV90.BAE VERTUO POP 132193694 Καφετιέρα

ENV90.BAE VERTUO POP

Νέο προϊόν

Ανανέωσε τον πάγκο της κουζίνας σου με την καφετιέρα Espresso ENV90.B της Delonghi. Λειτουργεί με τις αγαπημένες σου κάψουλες και τις «διαβάζει» για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Γέμισε το αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 0.56Lt

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


174,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Nespresso Delonghi Καφετιέρα Espresso Με κάψουλα & Aeroccino ENV90.BAE Vertuo Pop

 

Delonghi Vertuo Pop Καφετιέρα για Κάψουλες Vertuo με Αφρογαλιέρα Liquorice Black

Περιγραφή

Καφετιέρα της Delonghi για να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ. Με 4 επιλογές ποσότητας και δυνατότητα αναγνώρισης της κάψουλας για τις ιδανικές ρυθμίσεις, ο καφές θα είναι πιο γευστικός από ποτέ.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Με κάψουλα
Ισχύς (Watt):1.260 W
Mύλος άλεσης:Δεν διαθέτει
Ακροφύσιο:Δεν διαθέτει
 
Με μια ματιά
Ανανέωσε τον πάγκο της κουζίνας σου με την καφετιέρα Espresso ENV90.B της Delonghi. Λειτουργεί με τις αγαπημένες σου κάψουλες και τις «διαβάζει» για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Γέμισε το αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 0.56Lt και άσε την ισχύ των 1260W να ετοιμάσει τον καφέ σου σε όποια ποσότητα θες, και απόλαυσε την έντονη γεύση του.
 
Ισχύς 1260W
Ζεσταίνει άμεσα το νερό και ετοιμάζει τον καφέ σου, για να τον απολαύσεις άμεσα!
 
Χωρητικότητα Νερού 0.56Lt
Έχει μεγάλη χωρητικότητα νερού για να μειώσεις τα γεμίσματα του δοχείου της. 
 
Συνδεσιμότητα Wi-Fi & Bluetooth
Συνδέεται με την «έξυπνη» συσκευή σου για να έχεις τον έλεγχο όπου και αν είσαι.
 
Τεχνολογία Εκχύλισης
Centrifusion
Η τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™ περιστρέφει τον αλεσμένο καφέ και το νερό, αφήνοντας να ξεχυθούν τα πλούσια αρώματα της κάψουλας Vertuo.
 
Μια μηχανή πολλές επιλογές!
Είτε έχεις όρεξη για μία δόση espresso, είτε μια μεγαλύτερη ποσότητα καφέ, σε καλύπτει στο έπακρο. Επίλεξε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά μεγέθη: Espresso (40ml), Double Espresso  (80ml.), Gran Lungo (150ml) και Mug (230ml), και απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ στην ποσότητα που εσύ θες!
 
Βελούδινος αφρός γάλακτος
Με το Aeroccino της Nespresso θα έχεις ζεστό ή κρύο αφρό γάλακτος, για τον αγαπημένο σου καφέ. Το απλό και γρήγορο αυτόματο σύστημα προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς κανένα θόρυβο, ενώ μπορεί να ζεστάνει γάλα για τον Latte ή Cappuccino.
 
Τεχνολογία Centrifusion
Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™ της Nespresso, η μηχανή καφέ Vertuo Pop απελευθερώνει τις γεύσεις και τα αρώματα που ξεχωρίζουν σε κάθε χαρμάνι, περιστρέφοντας τον αλεσμένο καφέ σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo έως και 4.000 φορές το λεπτό.
 
Αναγνωρίζει την κάψουλα!
Το έξυπνο σύστημα εκχύλισης της Nespresso αναγνωρίζει την κάψουλα Vertuo που έχεις επιλέξει, από το barcode που αναγράφεται, και προσαρμόζει ανάλογα τις παραμέτρους εκχύλισης. Δεν χρειάζεται καν να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Απλά πίεσε το κουμπί και απόλαυσε το αποτέλεσμα της εκχύλισης κάθε φορά.
 
Μόνο με ένα άγγιγμα
Με μόνο ένα κουμπί, η μηχανή καφέ Vertuo Pop της Nespresso σε μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αναρίθμητες δυνατότητες στην εκχύλιση του καφέ. Ενέδωσε σε έναν κλασσικό Signature Mug ή απόλαυσε τους εκρηκτικούς Espresso. Κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo εξάγεται αυτόματα με το άνοιγμα της κεφαλής. Προσάρμοσε το στήριγμα της κούπας σε τρεις θέσεις ή ακόμη και να το αφαιρέσετε τελείως.
 
Ανακύκλωσε τις χρησιμοποιημένες κάψουλες!
Μπορείς να ανακυκλώνεις τις χρησιμοποιημένες κάψουλες είτε σε μία Nespresso boutique, είτε μέσω της υπηρεσίας «Ανακύκλωση στο σπίτι». Βρες τον τρόπο που σε εξυπηρετεί περισσότερο και βάλε κι εσύ το… λιθαράκι σου στην προστασία του πλανήτη!
 
Τεχνική υποστήριξη μηχανής
Σε περίπτωση που χρειαστείς υποστήριξη για τη μηχανή, επικοινώνησε με τη Nespresso. Θα λάβει άμεση τεχνική υποστήριξη και λύση στο πρόβλημά σου. Αν κριθεί απαραίτητο, προσφέρεται και μηχανή προσωρινής αντικατάστασης!
 
Επενδύοντας σε καλλιέργεια υψηλής ποιότητας
Σε συνεργασία με τον οργανισμό The Rainforest Alliance, η Nespresso θέσπισε το πρόγραμμα διασφάλισης βιώσιμης ποιότητας AAA Sustainable Quality, με στόχο να διατηρήσει την ποιότητα καφέ στα ίδια υψηλά επίπεδα προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των καλλιεργητών και υποστηρίζοντας τις κοινότητές τους.
 
Συμβάλλοντας στις παγκόσμιες δράσεις!
Από το 2009, η εταιρεία έχει μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κάθε κούπας καφέ Nespresso κατά 20% και άνω και σκοπεύει να το μειώσει κι άλλο. Επίσης, η Nespresso φυτεύει δέντρα για να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα των λειτουργιών της.

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος Με κάψουλα
Ισχύς 1.260 W
Σύστημα κάψουλας Nespresso Vertuo
Άλλα ροφήματα Espresso / Διπλό Espresso / Lungo
Χρώμα Μαύρο
 
Πλάκα προθέρμανσης φλυτζανιών Δεν διαθέτει
Ρύθμιση έντασης καφέ Δεν διαθέτει
Ρύθμιση θερμοκρασίας Δεν διαθέτει
Mύλος άλεσης Δεν διαθέτει
Για δυο φλυτζάνια ταυτόχρονα Δεν διαθέτει
 
Αυτόματος καθαρισμός Δεν διαθέτει
Αυτόματη απενεργοποίηση Διαθέτει
Ειδοπ/ση άδειου δοχείου νερού Δεν διαθέτει
Επιπλέον Wi-Fi & Bluetooth
 
Ακροφύσιο Δεν διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο απόσταξης Διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο νερού Διαθέτει
 
Διαστάσεις (Υ × Π × Β) 25 cm x 13,60 cm x 42,60 cm
Βάρος 3,500 kg
Χωρητικότητα δοχείου νερού 0,56 Lt
Χωρητικότητα χρησιμ. καψουλών 8
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: