Nespresso DeLonghi EN124.RAE PIXIE RED 132192193 Καφετιέρα με Αφρογαλιέρα

EN124.RAE PIXIE RED

Νέο προϊόν

Καφετιέρα Νespresso Krups ΕΝ124.RAE Pixie με ισχύ 1.260W, πίεση 19bar και σύστημα κάψουλας, για να έχεις πρόσβαση στον αγαπημένο σου καφέ κάθε στιγμή! Διαθέτει σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


222,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Nespresso Delonghi Καφετιέρα Espresso  ΕΝ124.RAE Pixie & Milk

 

Περιγραφή

Αρωματικός καφές από την Delonghi Kαφετιέρα Νespresso με ισχύ 1.260W, πίεση 19bar και σύστημα κάψουλας για τέλεια και πρακτική παρασκευή καφέ

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Nespresso
Ισχύς (Watt):1.260 W
Πίεση:19 bar
Ακροφύσιο:Δεν διαθέτει

 

Με μια ματιά

Καφετιέρα Νespresso Krups ΕΝ124.RAE Pixie με ισχύ 1.260W, πίεση 19bar και σύστημα κάψουλας, για να έχεις πρόσβαση στον αγαπημένο σου καφέ κάθε στιγμή! Διαθέτει σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock για εκχύλιση στην ιδανική θερμοκρασία, ενώ χάρη στο Energy Save Mode η λειτουργία της απενεργοποιείται τη συσκευή σου 9 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της εκχύλισης ή μτά από 30 λεπτά αδρεάνειας, για να γλυτώνεις την άσκοπη κατανάλωση!

 

Ισχύς 1260W

Το νερό βράζει σε δευτερόλεπτα, για να γεμίσει το φλυτζάνι σου με τον αγαπημένο σου καφέ σε χρόνο ρεκόρ!

Πίεση 19Bar

Με πίεση 19Bar απολαμβάνεις πυκνό καϊμάκι και ένταση σε κάθε γουλιά!

Τύπος Λειτουργίας
Σύστημα Κάψουλας

Επίλεξε την ποικιλία και τις γεύσεις που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σου, για να απολαμβάνεις με το πάτημα ενός κουμπιού τον καφέ σου!

Δοχείο Νερού
Αποσπώμενο - 700ml

Το δοχείο νερού εξασφαλίζει επαρκή χωρητικότητα, για να ετοιμάζεις πολλά ροφήματα με ένα γέμισμα. Ενώ, αφαιρείται από τη βάση του, προσφέροντας εύκολο ανεφοδιασμό!

Επιπλέον Λειτουργία
Thermoblock

Χάρη στο σύστημα Thermoblock το νερό ζεσταίνεται στην ιδανική θερμοκρασία, επιτυγχάνοντας τέλεια εκχύλιση!

Μια κατάλευκη κορυφή στο φλυτζάνι σου!

Είσαι λάτρης του συνδυασμού καφέ και γάλακτος; Το Aeroccino ετοιμάζει κρεμώδες ζεστό και κρύο αφρόγαλα, για να απολαμβάνεις στο σπίτι ποιοτικό cappuccino και γευστικό latte! Τώρα πια δε χρειάζεται να επισκεφτείς το καλύτερο café της πόλης, για να γευτείς το καφεδάκι σου!

Σου δίνει τον καφέ στο… «χέρι»!

Mε τη λειτουργία One-Touch, το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί, για να σερβίρεις το πιο αρωματικό καφέ στην κούπα, το ποτήρι ή το φλυτζάνι σου! Οι δύο φωτεινοί διακόπτες σου επιτρέπουν να επιλέξεις με ένα άγγιγμα espresso 40ml ή lungo 100ml. Όλα γίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά!

Χωράει παντού και… εντυπωσιάζει!

Επειδή η απόλαυση δεν είναι μόνο θέμα γεύσης, αλλά και αισθητικής, αυτή Krups καφετιέρα είναι ό,τι χρειάζεσαι! Διαθέτει κομψό σχεδιασμό και συμπαγή κατασκευή, που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, ακόμα κι αν έχεις περιορισμένο χώρο στην κουζίνα.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη!

Χάρη στους inox σωλήνες του συστήματος Thermoblock, το νερό ζεσταίνεται στην ιδανική θερμοκρασία, επιτυγχάνοντας τέλεια εκχύλιση!

Βγαίνει εκτός… υπηρεσίας!

Χάρη στο Save Energy Mode, η καφετιέρα σου απενεργοποιείται αυτόματα 9 λεπτά μετά την εκχύλιση ή ύστερα από 30 λεπτά αδράνειας, εφόσον δεν παρατηρηθεί κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις της. Έτσι, εξοικονομείς χρήματα, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση.

Καταργεί τις υψομετρικές διαφορές!

Ο πτυσσόμενος δίσκος παίρνει τη θέση που σε εξυπηρετεί, για να φιλοξενεί ακόμα και ψηλά ποτήρια για freddo, χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.

 

Συνεχής αναζήτηση για εξαιρετικό καφέ

 

Από το κεράσι του καφέ έως τη στιγμή της γευστικής δοκιμής, η Nespresso κατέχει σε βάθος κάθε βήμα της δημιουργίας των Εκλεκτών Ποικιλιών της. Επιλέγει αποκλειστικά τους κόκκους καφέ που αποτελούν το κορυφαίο ποιοτικώς 1-2% της παγκόσμιας παραγωγής.

Οι εμπειρογνώμονες της, όπως ακριβώς και οι αρωματοποιοί, δημιουργούν Εκλεκτές Ποικιλίες που έχουν ξεχωριστά αρωματικά προφίλ και προσωπικότητα. Αναμειγνύουν κόκκους καφέ συγκεκριμένων προελεύσεων, ώστε τα αρωματικά τους προφίλ να συμπληρώνουν και να ενισχύουν το ένα το άλλο.

 

Οι πιο εκλεκτοί κόκκοι καφέ στο φλιτζάνι σου

 

Για κάθε χαρμάνι, δημιουργείται ένα συγκεκριμένο προφίλ καβουρδίσματος, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών προελεύσεων. Αφού αλεστούν, οι Εκλεκτές Ποικιλίες συσκευάζονται στη χαρακτηριστική κάψουλα από αλουμίνιο. Απόλυτα αεροστεγές και μη τοξικό, το αλουμίνιο «φυλακίζει» τη φρεσκάδα των 900 αρωμάτων και γεύσεων του καφέ για 12 μήνες.

Η Nespresso προσφέρει μία μοναδική συλλογή 24 ποικιλιών, για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές σας προτιμήσεις για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος Nespresso
Ισχύς 1.260 W
Πίεση 19 bar
Σύστημα κάψουλας Nespresso Original
Άλλα ροφήματα Espresso / Διπλό Espresso / Cappuccino / Freddo Cappuccino / Latte / Latte macchiato
Χρώμα Κόκκινο
 
Μόνο espresso Διαθέτει
Χρήση για latte machiato Διαθέτει
Πλάκα προθέρμανσης φλυτζανιών Δεν διαθέτει
Ρύθμιση θερμοκρασίας Δεν διαθέτει
Σύστημα thermoblock Διαθέτει
Για δυο φλυτζάνια ταυτόχρονα Δεν διαθέτει
 
Αυτόματη απενεργοποίηση Διαθέτει
Σύστημα μιας επαφής Διαθέτει
 
Ακροφύσιο Δεν διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο απορριμμάτων Διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο απόσταξης Διαθέτει
Αποσπώμενο δοχείο νερού Διαθέτει
 
Χωρητικότητα δοχείου νερού 0,70 Lt
Χωρητικότητα χρησιμ. καψουλών 10
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: