Rohnson R5335 Μπλέντερ 1300W

R5335

Νέο προϊόν

Το νέο μπλέντερ της Rohnson R-5335 διαθέτει πανίσχυρο μοτέρ μέγιστης ισχύος 1300W για να φτιάχνετε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας θρεπτικά ροφήματα Ανακατεύει κόβει θρυμματίζει αναμειγνύει

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


55,71 € με ΦΠΑ

-10%

61,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Μπλέντερ R-5335

 

Το νέο μπλέντερ της Rohnson R-5335 διαθέτει πανίσχυρο μοτέρ μέγιστης ισχύος 1300W για να φτιάχνετε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας θρεπτικά ροφήματα. Ανακατεύει, κόβει, θρυμματίζει, αναμειγνύει. Ιδανικό για ροφήματα, smoothies, κοκτέιλς και σάλτσες. Χάρη στις λεπίδες τιτανίου και στο πανίσχυρο μοτέρ θρυμματίζει ακόμα και πάγο. Τα αντιολισθητικά ποδαράκια δημιουργούν σταθερότητα ακόμα και κατά την ισχυρότερη χρήση. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό για να ταιριάζει αρμονικά με τις υπόλοιπες οικιακές σας συσκευές.

Κωδικός προϊόντος: R-5335 Κατηγορίες: Μικροσυσκευές κουζίνας, Μίξερ, Παντοκόπτες Ετικέτα: Rohnson
Facebook Twitter LinkedIn Google + Email
  • Περιγραφή
  • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ
 

4 ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΚΑΙ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟ

Διαθέτει λεπίδες τιτανίου που αποτρέπουν την απώλεια των ενζύμων και των βιταμινών και περιορίζουν την οξείδωση των θρεπτικών ροφημάτων. Οι κοφτερές λεπίδες τιτανίου θρυμματίζουν ακόμα και τον πάγο σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες δροσιάς στο αγαπημένο σας κρύο ρόφημα.

 
 
 

ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΝΑΤΑ 1,5L

Γυάλινη κανάτα μεγάλου μεγέθους 1,5L για να μπορείτε να αναμείξετε τις κατάλληλες ποσότητες υλικών και συστατικών. Σχεδιασμένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό γυαλί ώστε να μην αλλοιώνεται η τελική γεύση του ροφήματός σας και ταυτόχρονα ενισχύεται η ασφαλής χρήση του μπλέντερ.

 
 
 

2 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Χρησιμοποιήστε την επιλογή της κατάλληλης ταχύτητας καθώς και την παλμική λειτουργία για να πετύχετε την ανάμειξη που επιθυμείτε. Δημιουργήστε την ομοιογένεια που θέλετε στις αναμείξεις σας με μία μόλις κίνηση. Η διακεκομμένη παλμική κίνηση τελειοποιεί το αποτέλεσμά σας.

 

ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ

Το καπάκι ασφαλίζει πλήρως στην γυάλινη κανάτα, ώστε να μην ανοίγει κατά τη διάρκεια λειτουργίας του μπλέντερ. Διαθέτει αποσπώμενο δοσομετρητή για να αναμειγνύετε ακριβείς ποσότητες υλικών. Ταυτόχρονα μπορείτε να αφαιρέσετε τον δοσομετρητή από το καπάκι και να προσθέσετε τυχόν υλικά που επιθυμείτε από την οπή του καπακιού ενώ η ανάμειξή σας βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

1.5L χωρητικότητα γυάλινης κανάτας
2 ταχύτητες
Λειτουργία Pulse
Αποσπώμενες λεπίδες τιτανίου
Θρυμματισμός πάγου
Βοηθητικό καπάκι – δοσομετρητής
Ασφαλές κλείδωμα
Μπλε φωτεινή ένδειξη διακόπτη
Προστασία κατά της υπερθέρμανσης
Αντιολισθητική βάση
220V-240V ~ 50Hz, 1300W

 

  • Κριτικες
  • 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: