Προσφορά Kenwood BLP41 C0WH 0W22310079 Μπλέντερ Μεγαλύτερη προβολή

Kenwood BLP41 C0WH 0W22310079 Μπλέντερ

BLP41.C0WH

Νέο προϊόν

Το ανανεωμένο μπλέντερ Blend-X Fresh BLP41.C0WH με ισχύ 650W διαθέτει μεγάλη κανάτα χωρητικότητας 2L (καθαρή χωρητικότητα 1,5L) με μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να στηθεί σε κάθε κουζίνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


69,70 € με ΦΠΑ

-15%

82,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Blend-X Fresh BLP41.C0WH Kenwood

Εύκολη και γρήγορη πολτοποίηση

Με το μπλέντερ Blend-X Fresh της Kenwood μπορείς να φτιάξεις smoothies, κοκτέιλ, σούπες και σάλτσες εύκολα και γρήγορα. Έχει μοντέρνο σχεδιασμό με υψηλής ποιότητας πλαστικό σκελετό λευκού χρώματος με γυαλιστερό φινίρισμα και ισχύ 650W, που κάνει την πολτοποίηση παιχνιδάκι.

Ιδανικό για μεγάλες ποσότητες

Με τρεις ταχύτητες, λειτουργία Pulse και δυνατότητα θρυμματισμού πάγου, θα μπορείς να φτιάχνεις εύκολα τις αγαπημένες σου συνταγές για την οικογένεια και τους φίλους σου. Η κανάτα έχει καθαρή χωρητικότητα 1.5l και είναι ιδανική για μεγάλες ποσότητες, ενώ υπάρχει και καπάκι υποδοχής υλικών για να προσθέτεις υλικά κατά τη διάρκεια χρήσης της συσκευής. 
 

Εργονομικός σχεδιασμός

Ο εργονομικός σχεδιασμός του μπλέντερ διευκολύνει τη χρήση, αλλά και τον καθαρισμό του. Διαθέτει αντιολισθητική βάση και δυνατότητα αποθήκευσης του καλωδίου, ενώ οι ανοξείδωτες λεπίδες κοπής είναι αποσπώμενες και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, όπως και όλα τα μέρη της συσκευής.
 

Μύλος Άλεσης 

Διαθέτει εξάρτημα μύλου άλεσης με ανοξείδωτες λεπίδες, ιδανικό για ξηρούς καρπούς, άλεση κόκκων καφέ κ.α.
 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής Μπλέντερ
Ισχύς 650 Watt
Χωρητικότητα 2 lt
Ταχύτητες 4
Κανάτα Πλαστική
Διακεκομμένη Κίνηση Υποστηρίζεται
Θρυμματισμός πάγου Υποστηρίζεται
Χρώμα Λευκό
Κατάλληλο για Οικιακή χρήση
Επιπλέον Ανοξείδωτες λεπίδες κοπής (αποσπώμενες), Καπάκι υποδοχής υλικών για προσθήκη υλικών κατά την διάρκεια της χρήσης, Εργονομικός σχεδιασμός για ευκολότερο καθαρισμό, Αποθήκευση καλωδίου, Αντιολισθιτική βάση, Αποσπώμενα μέρη που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
  • Κριτικες
  • 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: