NINJA AF500EU ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ FOODI MAX DUAL ZONE ΜΑΥΡΗ 10.4LT 2470W

AF500EU

Νέο προϊόν

Τεχνολογία Dual Zone, Max Crisp Χωρητικότητα: 10.4lt Δυνατότητα μαγειρέματος 2 διαφορετικών φαγητών σε 2 καλάθια x 5,2L ή μίας μεγάλης ποσότητας φαγητού με συνδυασμό τροφίμων, π.χ κοτόπουλο με λαχανικά σε 1 ενιαίο καλάθι 10,4L

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


307,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Φριτέζα Αέρος Megazone Flexdrawer AF500EU

20240201124413_a14ba282.jpeg

Περιγραφή

Φριτέζα αέρος της Ninja με ισχύ 2470W και 7 διαθέσιμες λειτουργίες, για να ετοιμάζεις τα γεύματά σου εύκολα και γρήγορα. Τοποθέτησε τα υλικά στον κάδο των 10,4Lt, ρίξε ελάχιστο λάδι και… καλό ψήσιμο!

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt):2.470 W
Χωρητικότητα (Lt):10,40 Lt
Κάδος:Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης:Διαθέτει
 
Με μια ματιά

Εξόπλισε την κουζίνα σου με την Φριτέζα Αέρος Foodi Max Dual Zone της Ninja. Με ισχύ 2470W και 7 διαθέσιμες λειτουργίες έχεις τραγανά αποτελέσματα και ομοιόμορφο ψήσιμο, ό,τι κι αν αποφασίσεις να μαγειρέψεις.

Το μαγείρεμα γίνεται πιο υγιεινό από ποτέ μιας και χρειάζεται ελάχιστο λάδι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τα υλικά στο άνετο εσωτερικό του XXL κάδου, που αγγίζει τα 10,4Lt και έπειτα άφησέ τα όλα πάνω της. Άσε που με την DualZone το εσωτερικό του μπορεί να χωριστεί σε 2 μέρη και να φιλοξενήσει διαφορετικά υλικά.

Και το καλύτερο; Δεν ανησυχείς για το καθάρισμα, αφού τα μέρη του είναι αποσπώμενα και αντικολλητικά και πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων!

Ισχύς 2470W
Με τέτοια ισχύ, μπορείς να εκτελέσεις με άνεση όλες τις αγαπημένες σου συνταγές, όσο απαιτητικές και αν είναι.
 
Χωρητικότητα 10,4Lt
Χωράει XXL μερίδες φαγητού για να ετοιμάζει τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια στο «άψε-σβήσε».
 
Δίσκος τηγανίσματος Αποσπώμενος
Ο δίσκος τηγανίσματος είναι αποσπώμενος, για να αφαιρείς τα κατάλοιπα αποτελεσματικά και χωρίς κόπο.
 
Δύο γεύματα, ταυτόχρονα!
Ετοίμασε 2 φαγητά με 2 διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος, έτοιμα την ίδια στιγμή, χάρη στις δύο ανεξάρτητες ζώνες που διαθέτει. Με DualZone έχεις τηγάνισμα αέρος στη μια πλευρά και ψήσιμο στην άλλη! Και μην αγχώνεσαι για τους χρόνους, μιας και συγχρονίζονται ώστε να είναι έτοιμα την ίδια στιγμή και να τα απολαύσεις και τα δύο ζεστά!
 
Λειτουργίες για όλα
Επίλεξε μία από τις 7 διαθέσιμες λειτουργίες για να μαγειρεύεις τα αγαπημένα σου γεύματα εύκολα και χωρίς να μπλέκεις με τις ρυθμίσεις. 

Οι λειτουργίες είναι οι:
• Max Crisp 
• Τηγάνισμα στον αέρα 
• Ψήσιμο 
• Φούρνισμα 
• Ζέσταμα 
• Αποξήρανση
• Ωρίμανση ζύμης
 
Καθάρισμα; Παιχνιδάκι!
Βάλε το φαγητό να ψήνεται και μην ανησυχείς καθόλου για το καθάρισμα της συσκευής. Αφού, διαθέτει αντικολλητικά καλάθια και σχάρες που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, κάνοντας το καθάρισμα… παιχνίδι!
 
Βάλε πολλά σερβίτσια
Είναι ιδανική για τα οικογενειακά τραπέζια! Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ άτομα μπορούν να απολαύσουν τις γευστικές σου δημιουργίες με ένα μόνο ψήσιμο. Λάβετε θέσεις και καλή όρεξη!
 

Χαρακτηριστικά

Ισχύς 2.470 W
Χωρητικότητα (Lt) 10,40 Lt
Κάδος Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
Χρώμα Μαύρο
Παράθυρο ελέγχου ψησίματος Δεν διαθέτει
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης Διαθέτει
Χρονόμετρο Διαθέτει
Επιπλέον Aνεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος / Τεχνολογία DualZone
Υ × Π × Β 32,70 cm 45 cm 27 cm
Βάρος 9,400 kg
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: