NINJA AF400EU ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ FOODI MAX DUAL ZONE ΜΑΥΡΗ 2470W

AF400EU

Νέο προϊόν

Τεχνολογία Dual Zone, Max Crisp Χωρητικότητα: 9.5lt Διαφορετικός συνδυασμός γευμάτων με 2 ανεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος Λειτουργίες Μαγειρέματος: 6 Περιλαμβάνει αντικολλητικές πλάκες Max Crisp, Τηγάνισμα στον αέρα,Ψήσιμο, Φούρνισμα, Ζέσταμα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


274,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Φριτέζα Αέρος Foodi Max Dual Zone AF400EU

20230222093004_a7792945.jpeg

Περιγραφή

Air fryer της Ninja για να μαγειρέψεις υγιεινά τα αγαπημένα σου γεύματα. Έρχεται με 2470W, συνολική χωρητικότητα 9,5Lt για να μαγειρεύεις δύο φαγητά ταυτόχρονα και πλενόμενα μέρη για εύκολο καθαρισμό.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt):2.470 W
Χωρητικότητα (kg):2,80 kg
Χωρητικότητα (Lt):9,50 Lt
Κάδος:Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
 
Με μια ματιά
Ο νέος σου σύμμαχος στην κουζίνα είναι το air fryer Max Dual AF400EU της Ninja. Έρχεται με ισχύ 2470W και μεταβαλλόμενη θερμοκρασία από 40°C έως 240°C για να έχεις τραγανά αποτελέσματα και ομοιόμορφο ψήσιμο.

Χώρεσε στα 2 άνετα καλάθια συνολικής χωρητικότητας 9,5Lt όλα τα απαραίτητα υλικά και άστα να ολοκληρωθούν ταυτόχρονα για να τα απολαύσεις και τα δύο ζεστά! Ιδανική συσκευή για προετοιμασία γευμάτων για περισσότερα από 8 άτομα.
 
Ισχύς 2470W
Με τέτοια ισχύ, μπορείς να εκτελέσεις με άνεση όλες τις αγαπημένες σου συνταγές, όσο απαιτητικές και αν είναι.
 
Χωρητικότητα 9,5Lt
Μαγείρεψε ακόμα και δύο διαφορετικά γεύματα ταυτόχρονα μιας και διαθέτει 2 ζώνες που χωράνε έως και 1,4Kg πατάτες η κάθε μία!
 
Θερμοκρασία 40°C έως 240°C
Προσφέρει μεταβλητή θερμοκρασία από 40°C έως 240°C για αφαίρεση της υγρασίας και τραγανό αποτέλεσμα.
 
Λειτουργίες για όλα
Επίλεξε μία από τις 6 διαθέσιμες λειτουργίες για να μαγειρέψεις τα αγαπημένα σου γεύματα εύκολα και χωρίς να μπλέκεις με τις ρυθμίσεις. Οι λειτουργίες είναι οι: Max Crisp, τηγάνισμα στον αέρα, Ψήσιμο, Φούρνισμα, Ζέσταμα, Αποξήρανση.
 
Δύο γεύματα, ταυτόχρονα!
Μαγείρεψε 2 φαγητά με 2 διαφορετικούς τρόπους ψησίματος, έτοιμα την ίδια στιγμή, χάρη στα δύο διαφορετικά καλάθια που διαθέτει. Τηγάνισμα αέρος στο ένα και ψήσιμο στο άλλο! Μην αγχώνεσαι για τους χρόνους ψησίματος, μιας και συγχρονίζονται ώστε να είναι έτοιμα την ίδια στιγμή και να τα απολαύσεις και τα δύο ζεστά!
 
Υγιεινά γεύματα
Απόλαυσε ακόμα πιο υγιεινά φαγητά με το νέο σου air fryer. Δεδομένου πως χρειάζεται ελάχιστο ή καθόλου λάδι, τα γεύματά σου είναι πιο υγιεινά με έως και 75% λιγότερα λιπαρά από την «παραδοσιακή» μέθοδο. 
 
Ομοιόμορφο ψήσιμο
Ό,τι και αν επιλέξεις να μαγειρέψεις, θα έχεις εξαιρετικά γρήγορη ροή αέρα που προσφέρει στα τρόφιμά σου ομοιόμορφη θέρμανση και τραγανότητα. Το φαγητό σου θα είναι έτοιμο ακόμα και έως 75% ταχύτερο μαγείρεμα, από τους φούρνους αέρα, με 2 ταχύτητες ανεμιστήρα στα 1200rpm και 2600rpm.
 
Και από την κατάψυξη
Μαγείρεψε ακόμα και κατευθείαν από την κατάψυξη για να απολαύσεις πεντανόστιμα τραγανά αποτελέσματα σε λίγα λεπτά. Η τεχνολογία Max Crisp προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη ροή αέρα εξασφαλίζει θερμοκρασίες έως 240°C και αυτόματη προσαρμογή αέρα με ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας.
 
Δεν κολλάει τίποτα!
Χάρη στις αντικολλητικές πλάκες και καλάθι, δεν κολλάνε υπολείμματα φαγητού και κάνουν το καθάρισμα παιχνιδάκι.
 
Πλένεται παντού!
Τα εξαρτήματα του νέου σου air fryer είναι πλενόμενα και μπορείς να τα τοποθετήσεις και στο πλυντήριο πιάτων για εξοικονόμηση νερού!
 
Κοτόπουλο; Τσεκ.
Μπορείς να ψήσεις ακόμα και 2kg κοτόπουλου σε κάθε κάδο, για να ετοιμάσεις μεγάλες μερίδες για όλους!

Χαρακτηριστικά

Ισχύς 2.470 W
Χωρητικότητα (kg) 2,80 kg
Χωρητικότητα (Lt) 9,50 Lt
Κάδος Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
Χρώμα Μαύρο
Παράθυρο ελέγχου ψησίματος Δεν διαθέτει
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης Διαθέτει
Χρονόμετρο Διαθέτει
Υ × Π × Β 32,50 cm 41,50 cm 27 cm
Βάρος 8,800 kg
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: