NINJA AF180EU ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ MAX ΜΑΥΡΗ 2000W

AF180EU

Νέο προϊόν

Τεχνολογία Max Crisp Χωρητικότητα: 6.2lt Μαγείρεμα απευθείας από την κατάψυξη Λειτουργίες Μαγειρέματος: 6 50% πιο γρήγορο μαγείρεμα από τους φούρνους με αέρα Έως 75% λιγότερα λιπαρά από την παραδοσιακή μέθοδο τηγανίσματος

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


164,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Φριτέζα Αέρος AF180EU Max

20240213171010_c3046502.jpeg

Περιγραφή

Φριτέζα αέρος Max της Ninja με άνετη χωρητικότητα 6,2Lt, 2000W ισχύ για άμεση προθέρμανση και γρήγορο μαγείρεμα, καθώς και 6 προγράμματα μαγειρέματος, για μεγαλύτερη ευκολία στην κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt):2.000 W
Χωρητικότητα (Lt):6,20 Lt
Κάδος:Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης:Διαθέτει
 
Με μια ματιά

Με τη φριτέζα αέρος Max AF180EU της Ninja θα δεις τα τηγανητά… με άλλο μάτι! Διαθέτει ισχύ που αγγίζει τα 2000W για «τσακ-μπαμ» προθέρμανση, XXL χωρητικότητα 6,2Lt για πολύ χορταστικές μερίδες και αντικολλητική κεραμική επίστρωση για μαγείρεμα χωρίς υπολείμματα.

Οι 6 διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος σού προσφέρουν όλη την ευελιξία που χρειάζεσαι στην κουζίνα, ενώ απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου φαγητά ή σνακ με ελάχιστο ή καθόλου λάδι, για έως και 75% λιγότερα λιπαρά! Και το καλύτερο; Ετοιμάζεις τα φαγητά σου στον μισό χρόνο, σε σχέση με έναν συμβατικό φούρνο!

Ισχύς 2000W
Είναι πανίσχυρο και έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε μαγειρική πρόκληση.
 
Χωρητικότητα 6,2Lt
Με XXL χωρητικότητα για να μαγειρεύεις έως και 4 στήθη κοτόπουλου μονομιάς.
 
Θερμοκρασία 40°C έως 240°C
Επίλεξε την επιθυμητή θερμοκρασία ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, για τραγανό αποτέλεσμα κάθε φορά.
 
Επιλογές Ταχύτητας 2
Διαθέτει 2 ταχύτητες 1200 και 2600rpm, κατάλληλες για κάθε είδους συνταγή.
 
Έξι λειτουργίες - Μία συσκευή!
Απόλαυσε την απόλυτη γαστρονομική ευελιξία με τη φριτέζα αέρος της Ninja, εξοπλισμένη με 6 διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος. Από Τηγάνισμα στον αέρα έως Max Crisp, Ψήσιμο, Φούρνισμα, Ζέσταμα και Αποξήρανση, αυτά τα προγράμματα κάνουν το μαγείρεμα λίγο πιο εύκολο για εσένα.
 
Πιο υγιεινό μαγείρεμα
Αγαπάς τα τηγανητά αλλά όχι τα λιπαρά; Τότε, το τηγάνισμα στον αέρα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αφού με ελάχιστο ή καθόλου λάδι μειώνεις έως και 75% τα λιπαρά, σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο τηγανίσματος. Η εξαιρετικά γρήγορη ροή αέρα προσφέρει ομοιόμορφη θέρμανση και τραγανό αποτέλεσμα, για να μαγειρεύεις και να τηγανίζεις καθημερινά τα αγαπημένα σου φαγητά έως και 50% πιο γρήγορα, σε σχέση με έναν συμβατικό φούρνο!
 
Δεν κολλάει πουθενά
Διαθέτει αντικολλητική πλάκα και καλάθι με κεραμική επίστρωση για άνετο μαγείρεμα. Ενώ, χάρη στη λεία επιφάνειά του το καθάρισμα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.
 
Καθάρισμα-παιχνιδάκι
Όλα τα εξαρτήματα και τα αποσπώμενα μέρη του πλένονται πανεύκολα στο πλυντήριο πιάτων, μετά από κάθε χρήση. Έτσι, είναι πανέτοιμα να τα χρησιμοποιήσεις ξανά και ξανά.
 
Μετρήσεις ακριβείας
Για να μην πέφτεις έξω ούτε δευτερόλεπτο στις αγαπημένες σου συνταγές, το ψηφιακό χρονόμετρο σου εξασφαλίζει ευκολία και ακρίβεια στο μαγείρεμα. 

Χαρακτηριστικά

Ισχύς 2.000 W
Χωρητικότητα (Lt) 6,20 Lt
Κάδος Αποσπώμενος / Αντικολλητικός
Χρώμα Μαύρο
Παράθυρο ελέγχου ψησίματος Δεν διαθέτει
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης Διαθέτει
Χρονόμετρο Διαθέτει
Επιπλέον 40°C έως 240°C / καλάθι με κεραμική επίστρωση
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: