NINJA AG551EU FOODI MAX HEALTH GRILL και ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ 2460W

AG551EU

Νέο προϊόν

Σύστημα έξυπνου μαγειρέματος Χωρητικότητα: 3.8lt Τεχνολογία κυκλωνικού αέρα έως 260°C για γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα Λειτουργίες Μαγειρέματος: 6 Φριτέζα αέρος - 75% λιγότερα λιπαρά από την παραδοσιακή μέθοδο τηγανίσματος

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


329,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Φριτέζα Αέρος & Grill Foodi Max Health AG551EU

20240117123958_48e2afba.jpeg

Περιγραφή

Ninja Φριτέζα Αέρος με ισχύ 2460W, έχεις πεντανόστιμο φαγητό, απίστευτα γρήγορα και με ελάχιστο λάδι! Διαθέτει οθόνη αφής και 6 προγράμματα, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση μαγειρέματος!

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt):2.460 W
Χωρητικότητα (Lt):3,80 Lt
Κάδος:Αντικολλητικός
Ρυθμιζόμενος Θερμοστάτης:Διαθέτει
 
Με μια ματιά

Γκριλ και Air Fryer Max Health AG551EU της Ninja, για υγιεινό και γευστικό μαγείρεμα και φαγητό, έτοιμο στο πιάτο σου σε χρόνο ρεκόρ! Με τη συσκευή αυτή, πετυχαίνεις το τέλειο ψήσιμο και τρως πιο υγιεινά από ποτέ, αφού μαγειρεύεις με ελάχιστο ή καθόλου λάδι! 

Έχει ισχύ 2460W, χωρητικότητα 3.8Lt και εύρος θερμοκρασίας 40 - 260°C για να μπορείς να ψήνεις από λαχανικά μέχρι κρέας και ψάρι. Το καλάθι είναι κεραμικής κατασκευής, ανθεκτικό τόσο στη χρήση, όσο και στο χρόνο, ενώ τα εξαρτήματά του είναι αποσπώμενα και πλένονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων, για να μη σε προβληματίζει ο καθαρισμός της συσκευής κάθε φορά που μαγειρεύεις!

Ισχύς 2460W
Θερμαίνεται άμεσα για να αρχίσεις το μαγείρεμα, χωρίς καθυστερήσεις.
 
Χωρητικότητα 3.8Lt
Με κεραμικό καλάθι τηγανίσματος, για να χωράει ακόμα και τις πιο XL μερίδες σου.
 
Θερμοκρασία 40°C έως 260°C
Ρύθμισε τη θερμοκρασία του φαγητού σου, με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.
 
Χρονοδιακόπτη Διαθέτει
Ρύθμισε το χρόνο μαγειρέματος και απλά περίμενε μέχρι το φαγητό σου να ετοιμαστεί.
 
Προγράμματα για κάθε ανάγκη!
Η νέα σου συσκευή 2 σε 1, Γκριλ και  Φριτέζα αέρα, έχει μεγάλη χωρητικότητα για να μαγειρεύεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου! Διαθέτει 6 λειτουργίες: Γκριλ, Τηγάνισμα στον αέρα, Φούρνισμα, Ψήσιμο, Αποξήρανση, Ζέσταμα. Απόλαυσε ζουμερές μπριζόλες, ψητό κοτόπουλο ή ακόμα και φιλέτο ψαριού, με αυθεντικό φινίρισμα ψητού στη σχάρα.
 
Η «δύναμη» του αέρα!
Η τεχνολογία κυκλωνικού αέρα, Cyclonic Air Technology, κυκλοφορεί στο εσωτερικό θερμοκρασίες έως και 260°C. Έτσι, το φαγητό σου μαγειρεύεται σε χρόνο dt, ενώ αποκτάει ομοιόμορφη και γευστική όψη. Το κυριότερο; Δε χρειάζεται γύρισμα, αφού ο ισχυρός ανεμιστήρας δρα αποτελεσματικά σε όλα τα σημεία των υλικών σου! 
 
Ποιες είναι οι γευστικές σου προτιμήσεις;
Χάρη στη τεχνολογία Smart Cook System, εξασφαλίζεις άψογα μαγειρεμένο κρέας και ψάρι, ακριβώς όπως σου αρέσει. Από λίγο έως καλά ψημένο, διαλέγεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ψηφιακός αισθητήρας μαγειρέματος παρακολουθεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία του φαγητού σου, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και σε ενημερώνει, όταν είναι έτοιμο, για να αφαιρεθεί και να ξεκουραστεί. Τέλος, το ψηφιακό χρονόμετρο σου δείχνει πότε είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Επομένως, δε χρειάζεται να κόψεις το φαγητό ή να ανησυχείς για το αν είναι ωμό ή υπερβολικά ψημένο.  
 
Υγιεινά γεύματα
Απόλαυσε ακόμα πιο υγιεινά φαγητά με το νέο σου Ninja Air Fryer. Δεδομένου πως χρειάζεται ελάχιστο ή καθόλου λάδι, τα γεύματά σου είναι πιο υγιεινά με έως και 75% λιγότερα λιπαρά από την «παραδοσιακή» μέθοδο τηγανίσματος. Κάθε φορά που μαγειρεύεις, η νέα σου συσκευή εγγυάται υπέροχη γεύση, επαγγελματικών προδιαγραφών!
 
Όλα τα «infos» στην οθόνη της!
Η ψηφιακή οθόνη αφής σε βοηθά, να ρυθμίζεις τη φριτέζα στα μέτρα σου και να επιλέγεις το κατάλληλο πρόγραμμα μαγειρέματος εύκολα και γρήγορα.
 
Κάνει το καθάρισμα «παιχνιδάκι»!
Τα αντικολλητικά εξαρτήματα της συσκευής σου αποσπώνται πανεύκολα, για να απομακρύνεις αποτελεσματικά τα κατάλοιπα, πριν την αποθήκευση της. Τοποθετούνται για πλύσιμο και στο πλυντήριο πιάτων.
 
Φέρνει παρέα!
Το νέο σου air fryer συνοδεύεται από βιβλίο συνταγών, για να «βγάλεις» τον chef που κρύβεις μέσα σου! Περιέχει, επίσης, βούρτσα καθαρισμού και πλάκα γκριλ.
 
Ξέχνα την αναμονή στο ξεπάγωμα!
Μαγείρεψε απευθείας από την κατάψυξη και απόλαυσε πεντανόστιμα, τραγανά αποτελέσματα σε λίγα λεπτά, αφού προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη ροή αέρα με ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς 2.460 W
Χωρητικότητα (Lt) 3,80 Lt
Κάδος Αντικολλητικός
Χρώμα Μαύρο
Παράθυρο ελέγχου ψησίματος Δεν διαθέτει
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης Διαθέτει
Φιλτρο κατά των οσμών Διαθέτει
Χρονόμετρο Διαθέτει
Επιπλέον Cyclonic Air Technology / Smart Cook System / ψηφιακός αισθητήρας
Υ × Π × Β 27 cm 39 cm 41 cm
Βάρος 10,180 kg
  • Κριτικες
  • 22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: