GoPro HERO 11 Black Creator Edition CHDFB-111-EU Action Camera

CHDFB-111-EU

Νέο προϊόν

Η HERO11 Black Creator Edition είναι μία all-in-one λύση που κάνει το vlogging, τη δημιουργία ταινιών και τη ζωντανή μετάδοση πιο εύκολη από ποτέ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 7 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 8 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 8 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,60 €.


839,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Η HERO11 Black Creator Edition είναι μία all-in-one λύση που κάνει το vlogging, τη δημιουργία ταινιών και τη ζωντανή μετάδοση πιο εύκολα από ποτέ.

 

Έχοντας τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο υψηλής ποιότητας 5,3K και τη βραβευμένη με Emmy® σταθεροποίηση βίντεο HyperSmooth 5.0, σου παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι σε έναν εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό που χωράει στην παλάμη του χεριού σου.

Είναι κατασκευασμένη γύρω από έναν νέο ισχυρό αισθητήρα που καταγράφει μεγαλύτερο εύρος της σκηνής με υψηλότερη ποιότητα εικόνας, καλύτερη σταθεροποίηση και την ευελιξία να μετατρέπει τα πλάνα σας σε ευρείες κινηματογραφικές λήψεις ή πολύ ψηλές κάθετες λήψεις για να τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η άνετη λαβή της μπαταρίας διαθέτει ενσωματωμένα κουμπιά που σας επιτρέπουν να ελέγχετε την κάμερα με το ένα χέρι, ενώ παρέχει 4 ώρες χρόνο εγγραφής 4K ανά φόρτιση (οι χρόνοι εγγραφής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις της κάμερας και τις περιβαλλοντικές συνθήκες).

 

Αυτό το πλήρες σύστημα διαθέτει επίσης ένα μικρόφωνο που εστιάζει προς μία κατεύθυνση και είσοδο μικροφώνου για βελτιωμένο ήχο, φως LED και πολλαπλές επιλογές για τη μεταφορά βίντεο, (ασύρματη ενσύρματη ή με την SD κάρτα σου).

 
Σχεδόν απεριόριστη επέκταση
Το Media Mod σου δίνει την επιλογή να πλαισιώσεις τη HERO11 Black Creator Edition με πρόσθετο εξοπλισμό για να σε βοηθήσει να καταγράψεις την ιστορία σου. Διαθέτει τυπική θύρα μικροφώνου 3,5mm για να προσθέσεις το δικό σου εξωτερικό μικρόφωνο, έξοδο HDMI για αναπαραγωγή σε εξωτερικές οθόνες, συν δύο cold shoe βάσεις για φώτα, οθόνες LCD ή άλλα αξεσουάρ.
 
Ενσωματωμένο τρίποδο
Εκτός από το ότι διευκολύνει το κράτημα και τη στόχευση της κάμερας σου, η λαβή Volta της HERO11 Black Creator Edition διαθέτει ενσωματωμένο τρίποδο που ανοίγει εύκολα όποτε χρειαστεί να το βάλεις κάτω για να τραβήξεις σταθερές hands-free λήψεις. Τα περιστρεφόμενα δάχτυλα στήριξης, σου επιτρέπουν ακόμη και να περιστρέψεις ή να γείρεις την κάμερα για να βρεις ακριβώς τη σωστή γωνία λήψης.
 
1-Handed Control + Remote
Τα ενσωματωμένα κουμπιά κάμερας στη λαβή σού δίνουν εύκολο έλεγχο της κάμεράς σου με το ένα χέρι: ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, έναρξη και διακοπή λήψης και εναλλαγή λειτουργιών. Μπορείς ακόμη και να αποσυνδέσεις την κάμερα από τη λαβή και να χρησιμοποιήσεις τη λαβή ως ασύρματο τηλεχειριστήριο για να ελέγχεις την κάμερα από απόσταση έως και 30 μέτρα.
 
Ευελιξία τοποθέτησης
Τα mounting fingers διευκολύνουν την προσάρτηση της HERO11 Black Creator Edition στους ιμάντες σακιδίου πλάτης GoPro για να τραβήξετε μια FPV προβολή των ταξιδιών σου. Το Creator Edition μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άλλα στηρίγματα GoPro και περιλαμβάνει βάση 1/4-20 ενσωματωμένη στη βάση λαβής, που σου προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές τοποθέτησης.
 
Μία All-in-One δημιουργική λύση!
Η HERO11 Black Creator Edition συνδυάζει την HERO11 Black, την καλύτερη κάμερα GoPro που κατασκευάστηκε ποτέ, με τις βάσεις και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να πεις την ιστορία σου. Περιλαμβάνει το Volta (Grip μπαταρίας, τρίποδο, τηλεχειριστήριο), το Media Mod και το Light Mod που συνδυάζονται άψογα σε μια ισχυρή δημιουργική λύση, σε έναν εξαιρετικά φορητό σχεδιασμό που είναι αρκετά ελαφρύς για να φέρει άνετα εις πέρας μία ημερήσια παραγωγή και να προσφέρει εκπληκτικά πλάνα υψηλής ποιότητας.
 
Απίστευτη ποιότητα εικόνας
Με βίντεο 5.3K που σου προσφέρει 91% περισσότερη ανάλυση από 4K και 665% περισσότερο από 1080p, η HERO11 Black καταγράφει τη δράση με εξαιρετική λεπτομέρεια και κινηματογραφική ποιότητα εικόνας. Τα βίντεο σου μπορούν να γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά με το ανθεκτικό στο νερό κάλυμμα φακού.
 
Φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης και υψηλού ρυθμού ανανέωσης
Ο νέος αισθητήρας εικόνας της HERO11 Black ενισχύει την ανάλυση φωτογραφίας έως και 27MP ενώ παράγει βίντεο 5,3K60 με εκπληκτικά ρευστή κίνηση. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες έως και 24,7MP από τα βίντεο μέσω της εφαρμογή GoPro Quik. Επιπλέον, μπορείς να γράψεις βίντεο 2,7K240 το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί σε αργή κίνηση 8x για να καταγράψεις λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές σε κανονική ταχύτητα εγγραφής.
 
Βραβευμένη με Emmy® σταθεροποίηση HyperSmooth
Το HyperSmooth δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Αυτό το αποδεικνύει και το βραβείο Emmy® 2021 για τον αισθητήρα και τη σταθεροποίηση λογισμικού της κάμερας. Το HyperSmooth 5.0 ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη με το Horizon Lock, με βελτιωμένη σταθεροποίηση για πλάνα με αναλογία διαστάσεων 4:3 (χάρη στο νέο αισθητήρα) και το AutoBoost για μέγιστη σταθεροποίηση με ελάχιστη περικοπή εικόνας. Κάνε ποδήλατο, skate, σκι, παίξτε με τα παιδιά σου στο πάρκο ή τράβηξε μερικές εκπληκτικές λήψεις POV - ακόμα και τα πιο… κουνημένα πλάνα θα βγουν ομαλά!
 
Κλείδωμα Horizon
Δώσε στα βίντεό σου εικόνα επαγγελματικών παραγωγών, διατηρώντας τον ορίζοντα σταθερό, ίσιο και ομαλό όταν χρησιμοποιείς το Linear και Horizon Lock του ψηφιακού φακού. Η HERO11 Black προσφέρει το Horizon Lock, το οποίο κρατά σταθερά τα πλάνα σου ακόμα και αν η κάμερά σου περιστρέφεται 360°. Σε συνδυασμό με το HyperSmooth, το Horizon Lock προσφέρει εξαιρετικά ομαλά πλάνα που φαίνονται εξαιρετικά ίσια όταν το επιθυμείς. Δεν θα χρειαστείς gimbal ή κάποιο λογισμικό σταθεροποίησης για να πετύχεις αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.
 
Ανθεκτική και αδιάβροχη έως 10 μέτρα
Εντελώς αδιάβροχη και πιο ανθεκτική από ποτέ, η HERO11 Black είναι αρκετά ευέλικτη για κάθε περιπέτεια. Είναι κατασκευασμένη για να αντέχει, είτε βρίσκεσαι μέσα στη λάσπη, στο χιόνι ή στο νερό (10 μέτρα). Το ανθεκτικό κάλυμμα φακού προσθέτει ακόμη περισσότερη προστασία από τις γρατσουνιές και μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί εάν αυτό χρειαστεί.
 
Ολοήμερη λήψη και μπαταρία Enduro
Η HERO11 Black Creator Edition συνδυάζει την προηγμένη μπαταρία Enduro της HERO11 Black με το εξαιρετικό αξεσουάρ Volta για να σου προσφέρει συνολικά 6620 mAh ισχύ. Αυτό σου επιτρέπει να εγγράφεις 4 ώρες πλάνα 4K με ταχύτητα 30fps, αρκετά για να τραβήξεις βίντεο για μία ολόκληρη ημέρα. Η Enduro 1.720 mAh βελτιώνει δραματικά την απόδοση της κάμερας σε χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα επεκτείνει τους χρόνους εγγραφής έως και 38% (σε μέτριες θερμοκρασίες) σε σχέση με τις προηγούμενες κάμερες και μπαταρίες της GoPro. Σου επιτρέπει απρόσκοπτη χρήση καθώς κάνετε σκι, snowboard ή άλλες χειμερινές δραστηριότητες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
 
Βελτιωμένη λήψη ήχου
Το Media Mod της HERO11 Black Creator Edition διαθέτει μια τυπική θύρα μικροφώνου 3,5mm που σας επιτρέπει να συνδέσεις ένα εξωτερικό μικρόφωνο για βελτιωμένο ήχο στα βίντεό σου. Διαθέτει επίσης το δικό του ενσωματωμένο διαθέτει μικρόφωνο που εστιάζει προς μία κατεύθυνση για βελτιωμένη λήψη φωνής με μειωμένο θόρυβο περιβάλλοντος. Ρυθμίστε το μικρόφωνο ώστε να δίνει προτεραιότητα στον ήχο που προέρχεται από μπροστά από την κάμερα για να καταγράψεις συνεντεύξεις και παραστάσεις ή πίσω από την κάμερα για να προσθέσεις το σχόλιό σας σε όλα όσα συμβαίνουν μπροστά σου. Περιλαμβάνει επίσης ένα αφαιρούμενο κάλυμμα μικροφώνου από αφρό που καταστέλλει τις ριπές ανέμου έως και 32 km/h.
 
Εξαιρετικά ευέλικτη αναλογία διαστάσεων 8:7
Η αναλογία διαστάσεων 8:7 καταγράφει μεγαλύτερο εύρος σε κάθε λήψη. Το πρόσθετο ύψος επιτρέπει τη δημιουργία εξαιρετικά ψηλών κάθετων λήψεων 9:16 ή οποιουδήποτε άλλου μεγέθους χρειάζεσαι για να τις αναρτήσεις στα social media με λιγότερη επεξεργασία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GoPro Quik ή κάποιο άλλο λογισμικό. Με την εφαρμογή GoPro Quik, μπορείς επίσης να κάνεις μεγέθυνση στις καλύτερες ενότητες των βίντεό σου για να δημιουργήσεις υψηλής ανάλυσης punch-outs αφαιρώντας τα υπόλοιπα. Ακόμα είναι ιδανική για φωτογραφίες, καθώς διευκολύνει την αλλαγή στην αναλογία των διαστάσεων και την πραγματοποίηση άλλων προσαρμογών, ώστε να μπορέσεις να ρυθμίσεις τις λήψεις σου αφού τις τραβήξεις.
 
Μπροστινή και πίσω οθόνη LCD
Κάδραρε τέλεια τις λήψεις σου είτε με την μπροστινή είτε την πίσω οθόνη LCD. Χρησιμποίησε τη μεγάλη πίσω οθόνη αφής για να τραβήξεις τη σκηνή μπροστά σου ή γύρισε την κάμερά σου και χρησιμοποίησε την μπροστινή οθόνη για vlogging και self-capture. Η μπροστινή οθόνη διαθέτει ομαλή ζωντανή προεπισκόπηση με καθαρές λεπτομέρειες, ενώ τα εύχρηστα χειριστήρια αφής της πίσω οθόνης διευκολύνουν την εναλλαγή των λειτουργιών λήψης και την προσαρμογή των ρυθμίσεων εν κινήσει.
 
Νέα εφέ νύχτας
Η HERO11 Black διαθέτει τρεις νέες λειτουργίες Time Lapse που σου επιτρέπουν να γίνεις πιο δημιουργικός αφού πέσει το φως. Το Star Trails χρησιμοποιεί την περιστροφή της Γης και τα αστέρια για να καταγράψει όμορφα μονοπάτια φωτός στον νυχτερινό ουρανό. Το Light Painting σού επιτρέπει να δημιουργείς λαμπρά εφέ με κινούμενο φως. Το Vehicle Light Trails χρησιμοποιεί τη νυχτερινή κίνηση για να καταγράψει εκπληκτικά πλάνα.
 
Εύκολος και επαγγελματικός έλεγχος
Η HERO11 Black διαθέτει δύο επιλογές ελέγχου που σου επιτρέπουν να επιλέξεις από το point-and-shoot ή τον πλήρη έλεγχο της κάμερας με τη δυνατότητα προσαρμογής κάθε λειτουργίας και ρύθμισης. Τα εύκολα χειριστήρια είναι προφορτωμένα με εξαιρετικά ευέλικτες ρυθμίσεις που είναι ιδανικές για τις περισσότερες λήψεις. Απλώς κάδραρε τη λήψη σου και πάτησε το κουμπί του κλείστρου για εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα επαγγελματικά χειριστήρια σου επιτρέπουν να επιλέξεις τις καλύτερες ρυθμίσεις για τη λήψη σου (Standard, Activity, Cinematic, Slo-Mo και άλλα), καθώς και τη δυνατότητα να τελειοποιήσεις όλες τις λειτουργίες, τις ρυθμίσεις και τα χαρακτηριστικά της κάμερας.
 
Webcam και ζωντανή μετάδοση
Χρησιμοποίησε την HERO11 Black ως μια εξαιρετικά ευέλικτη web κάμερα ή μετάδοσε ζωντανά την επόμενη δραστηριότητά σου, καθώς κάνεις vlog με σταθεροποίηση βίντεο HyperSmooth και ευκρινή ανάλυση.
 
Ισχυρά εργαλεία
Τράβηξε εύκολα τις καλύτερες δυνατές λήψεις με τη χρήση των Power Tools. Aκόμα και αν πατήσεις το κλείστρο πολύ αργά, με τη λειτουργία HindSight η κάμερα μπορεί να καταγράψει έως και 30 δευτερόλεπτα βίντεο πριν ξεκινήσει η εγγραφή. Υπάρχει επίσης η λειτουργία Scheduled Capture, η οποία σου επιτρέπει να ρυθμίσεις τη GoPro σου ώστε να ενεργοποιείται και να τραβάει μια λήψη έως και 24 ώρες νωρίτερα. Τέλος, το Duration Capture διευκολύνει τη λήψη βίντεο κλιπ διάρκειας από 15 δευτερόλεπτα έως 3 ώρες.
 
Αυτοκόλλητα απόδοσης GPS
Ενεργοποίησε αυτή τη λειτουργία και απόκτησε κινούμενες καλύψεις σε πραγματικό χρόνο που εμφανίζουν την ταχύτητα, το υψόμετρο, τη θέση σας και τις δυνάμεις G. Είναι ένας τρόπος για να αναδείξεις τα στατιστικά σου και να δώσεις στα βίντεό σου ένα επαγγελματικό vibe.
 
Εύκολη μεταφορά περιεχομένου
Σούπερ εύκολο, σούπερ γρήγορο. Μετάφερε ασύρματα φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερά σου στο τηλέφωνό σου ή χρησιμοποίησε με αστραπιαία ταχύτητα την ενσύρματη σύνδεση μέσω USB. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την κάρτα SD για να μεταφέρεις το περιεχόμενό σου σε υπολογιστή.
 
Ευελιξία τοποθέτησης
Η εναλλαγή των στηριγμάτων διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα, χάρη στα folding fingers. Δεν χρειάζεται πλαίσιο, απλώς άνοιξε τα, σύνδεσε την κάμερά σου και είσαι έτοιμος. Ακόμα καλύτερα, κάθε αξεσουάρ της HERO9 Black και της HERO10 Black είναι συμβατό και με την HERO11 Black.
 

Χαρακτηριστικά

 Αδιάβροχη 10 m
Διαγώνιος Οθόνης 2.27"
Τύπος Κάρτας Μνήμης microSD
 
Ανάλυση Φωτογραφίας 27 MP
Μέγιστη Ανάλυση Video 5.3K/60 fps
 
Τύπος Μπαταρίας Li-Ion
Χωρητικότητα Μπαταρίας 1720 mAh
 
Παρεχόμενα ΑξεσουάρΘήκη / Επαναφορτιζόμενη μπαταρία / Curved Adhesive Mount / Mounting Buckle / Media Mod
  • Κριτικες
  • 11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: