GoPro Hero 8 Black CHDHX-802-RW Action Camera

CHDHX-802-RW

Νέο προϊόν

Η πιο ευέλικτη GoPro HERO που δημιουργήθηκε ποτέ, με σταθεροποίηση HyperSmooth 2.0 και TimeWarp 2.0, ψηφιακούς φακούς και δυνατότητα προσθήκης Expansion Mods!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 7 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


389,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Beyond Next Level: H HERO8 Black είναι η πιο ευέλικτη και πιο «σταθερή» action-cam που έχει δημιουργήσει η GoPro μέχρι σήμερα!

 



Mε κομψό σχεδιασμό και ενσωματωμένη βάση στήριξης, διαθέτει το 2ης γενιάς σύστημα σταθεροποίησης HyperSmooth 2.0, το οποίο λειτουργεί σε όλες τις αναλύσεις και τα διαθέσιμα frame rates, νέο Boost Mode και εξισορρόπηση απευθείας από την ενσωματωμένη εφαρμογή, TimeWarp 2.0 για αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας λήψης, λειτουργίες SuperPhoto + Improved HDR για μοναδικά χρώματα, τέσσερις ψηφιακούς φακούς (Narrow, distortion-free Linear, Wide, SuperView) για εύκολη εναλλαγή της γωνίας θέασης, ταχύτερο και εξυπνότερο LiveBurst, καθώς και δυνατότητα Night Lapse Video σε 4K, 2.7K, 1440p ή 1080p.

Παράλληλα προσφέρει βελτιωμένο ήχο με βελτιστοποιημένο σύστημα ακύρωσης θορύβου, δυνατότητα για Custom Mode Presets και φυσικά, δυνατότητα φωνητικού ελέγχου. Σημαντική είναι και η δυνατότητα προσθήκης των προαιρετικών Mods (πωλούνται ξεχωριστά), με τα οποία επεκτείνονται οι δυνατότητες της HERO8 Black!
 
Ανάλυση βίντεο
4K60 & 1080p240
Η νέα HERO8 Black προσφέρει δυνατότητα εγγραφής σε 4K60 Wide αλλά και σε Full HD Wide (1080p) στα 240 fps/sec, για βίντεο με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ομαλό, σταθεροποιημένο υλικό.
 
Aδιάβροχη
Έως 10 μέτρα βάθος
Μια εμπειρία κανόε καγιάκ ή οι καταδύσεις στο βυθό δεν θα πρέπει να σε αγχώνουν, αφού η HERO8 Black είναι αδιάβροχη έως και 10 μέτρα βάθος και μάλιστα χωρίς τη χρήση θήκης.
 
Ανάλυση φωτογραφίας
12ΜP
Κράτα αρχείο με φωτογραφικό υλικό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στα 12MP (με Burst Mode έως και 60/10) από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες σου και όχι μόνο, ώστε να μην σου ξεφεύγει τίποτα.
 
Επιπλέον δυνατότητες
GPS
Ενεργοποίησε το ενσωματωμένο GPS, ώστε να γνωρίζεις πάντα πού βρίσκεσαι, καθώς και το χρόνο, το ρυθμό, το υψόμετρο και την απόσταση που έχεις διανύσει, ενσωματώνοντας τα δεδομένα στο περιεχόμενο σου.
 
Ασύρματη δικτύωση
Wi-Fi/Bluetooth
Σύνδεσε μέσω Wi-Fi το smartphone με την κάμερα και ανάλαβε τον χειρισμό της μέσα από την οθόνη του κινητού σου με το GoPro Αpp. Επιπλέον, ενεργοποίησε την τεχνολογία Bluetooth και φέρε την action cam σε επικοινωνία με άλλες συμβατές συσκευές.
 
Mod it out!
Τροποποίησε την action-cam σου, πρόσθεσε φώτα, μικρόφωνα και ακόμα περισσότερα, αναβαθμίζοντας τις δημιουργίες σου με μοναδικό τρόπο. Η GoPro HERO8 Black μπορεί να δεχθεί Media Mod με μικρόφωνο (shotgun-mic), θύρα 3.5mm και HDMI-out, το ιδανικό για vlogging Display Mod με την αναδιπλούμενη οθόνη για τέλειο καδράρισμα των λήψεων και τέλος, το Light Mod για ισχυρό φωτισμό LED!
 
Τέσσερις ψηφιακοί φακοί!
Τώρα είναι πολύ εύκολο να απαθανατίσεις την καλύτερη δυνατή εικόνα, ό,τι κι αν κάνεις. Η GoPro HERO8 Black ενσωματώνει τέσσερις «ψηφιακούς» φακούς (Digital Lenses) – Narrow, distortion-free Linear, Wide και SuperView – με τη βοήθεια των οποίων αλλάζει το κάδρο, μεταμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με εκπληκτικό τρόπο!
 
Σταθεροποίηση HyperSmooth 2.0
Η νέα τεχνολογία HyperSmooth 2.0 αποτελεί σημαντική βελτίωση της παλαιότερης HyperSmooth, η οποία πλέον διαθέτει πολλαπλά επίπεδα σταθεροποίησης - συμπεριλαμβανομένου και του Boost - καθώς και το επαναστατικό horizon leveling, μέσω της GoPro App.
 
Λειτουργία TimeWarp 2.0
Δημιούργησε σουρεαλιστικά TimeWarp εφέ με την αυτόματη πλέον επιλογή ταχύτητας ή απλά επιλέξτε να μειώσεις ή να αυξήσεις την ταχύτητα όπως εσύ επιθυμείς με την εξελιγμένη λειτουργία TimeWarp 2.0. 
 
SuperPhoto + Improved HDR
Ενίσχυσε τη αντίθεση, εκμηδένισε το θόλωμα και πολλά άλλα με τον νέο βελτιωμένο αλγόριθμο της GoPro, ο οποίος προσφέρει μοναδικές λήψεις με λεπτομέρειες που δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς!
 
Έξυπνο LiveBurst!
Με τη βελτιστοποιημένη λειτουργία LiveBurst, η HERO 8 Black απαθανατίζει 1.5 δευτερόλεπτο πριν και αφότου πιέσεις το κλείστρο, για να επιλέξεις την τέλεια λήψη ανάμεσα σε 90 στιγμιότυπα. Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις ένα μικρό video clip των 3 δευτερολέπτων σε ανάλυση 4Κ.
 
Night Lapse Video
Απαθανάτισε την μαγεία της νύχτας σε βίντεο με ανάλυση 4K, 2.7K, 1440p ή 1080p και δες τις σκηνές να ζωντανεύουν με απίστευτη λεπτομέρεια.
 
Ήχος υψηλής πιστότητας
Χάρη στα 3 μικρόφωνα και τον περιορισμένο θόρυβο του αέρα απολαμβάνεις φυσική ποιότητα ήχου, ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες.
 
Αναγνωρίζει τη φωνή σου!
Είναι τόσο εύχρηστη, που σου επιτρέπει να τη χειρίζεσαι και χωρίς να την κρατάς. Έτσι, όταν είσαι on-the-go, μπορείς να της δίνεις φωνητικές εντολές μέσω voice-control κι εκείνη να τις εκτελεί!
 
GoPro App
Πραγματοποίησε λήψεις, επεξεργάσου και κοινοποίησε τες μέσω της εφαρμογής GoPro, η οποία δημιουργεί αυτόματα εκπληκτικές συνθέσεις και διευκολύνει στην κοινοποίηση τους.
 
Στιβαρή & αδιάβροχη!
Η νέα HERO8 Black είναι πάντα έτοιμη για δράση ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Επιπλέον, είναι πλήρως αδιάβροχη (χωρίς θήκη) σε βάθος μέχρι και 10 μέτρα.
 
Live Streaming σε 1080p
Μοιράσου όσα βλέπεις σε πραγματικό χρόνο και με ποιότητα εικόνας 1080p, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Live Streaming στο Facebook Live, το YouTube και άλλες εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά

 
Αδιάβροχη 10 m
Διαγώνιος Οθόνης 2"
Τύπος Κάρτας Μνήμης microSD
 
Ανάλυση Φωτογραφίας 12 MP
Μέγιστη Ανάλυση Video 4K/60 fps
 
WiFi Ναι
Bluetooth Ναι
GPS Ναι
 
Τύπος Μπαταρίας Li-Ion
 
Βάρος 126 gr
  • Κριτικες
  • 11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: