GoPro HERO 9 Black CHDHX-901-RW Action Camera

CHDHX-901-RW

Νέο προϊόν

H HERO9 διαθέτει πανίσχυρο αισθητήρα 23.6 MP για λήψη βίντεο 5K και φωτογραφιών 20 MP. Η μπροστινή οθόνη με τη live προεπισκόπηση της λήψης, η πίσω οθόνη με touch zoom, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και HyperSmooth 3.0

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 7 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


449,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Go Pro GOPRO HERO 9 Black

Κορυφαία ανάλυση

Τράβηξε εντυπωσιακά βίντεο 5Κ με απίστευτη λεπτομέρεια ακόμα και όταν κάνεις ζουμ ή ακόμα και όταν κάνεις λήψη σε πολύ κοντινό πλάνο 14.7 MP. Μπορείς επίσης να κάνεις λήψεις 4Κ, 2.7Κ, 1440p και 1880p.  

Πίξελ  που δεν είναι ποτέ αρκετά

Τράβηξε φωτογραφίας επαγγελματικού επιπέδου με υψηλή ευκρίνεια 20 MP. Με τη λειτουργία SuperPhoto η HERO9 βελτιστοποιεί αυτόματα την εικόνα, ώστε να διευκολύνει στο έπακρο τη λήψη σου.  

Μία οθόνη δεν αρκεί

Η μεγαλύτερη οθόνη αφής στο πίσω μέρος με ζουμ αφής είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη, ενώ η εκθαμβωτική μπροστινή οθόνη διευκολύνει την τοποθέτηση του κάδρου και τον έλεγχο της κάμερας.
 

Απίστευτη σταθερότητα

Χάρη στην προηγμένη λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο HyperSmooth 3.0 οι λήψεις σου είναι άψογες καθώς η κάμερα κάνει αυτόματα την ευθυγράμμιση με τον ορίζοντα για να σου προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.
 

8x Slo-Mo

Το εντυπωσιακό slow motion δεν θα μπορούσε να λείπει από την HERO9. Ο πολύ υψηλός ρυθμός ανανέωσης 240 fps σε συνδυασμό με την σταθεροποίηση HyperSmooth 3.0 σου επιτρέπουν να τραβάς εκπληκτικά βίντεο σε 8x slo-mo.
 

TimeWarp 3.0

Τράβηξε μαγευτικές time-lapse φωτογραφίες όταν περπατάς στον δρόμο. Με το TimeWarp 3.0 ο χρόνος συμπυκνώνεται, ενώ καταγράφει τις στιγμές σου με μοναδικό τρόπο. Το Speed Ramp σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις Real Speed (τώρα με ήχο) ή Half Speed κατά την εγγραφή. 

 

HindSight

Με το HindSight δεν χάνεις ούτε στιγμή. Αυτή η πανίσχυρη λειτουργία καταγράφει βίντεο από 30 δευτερόλεπτα προτού πατήσεις την εγγραφή. Φαντάσου ότι το παιδί σου βάζει το πρώτο του γκολ. Καθώς πλησιάζει η κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού πατάς εγγραφή και το HindSight θα τραβήξει 30 δευτερόλεπτα προτού πατήσεις το shutter button και θα συνεχίσει να τραβάει έως ότου σταματήσεις την εγγραφή.  

Προηγμένες λειτουργίες για υψηλές απαιτήσεις

Με το LiveBurst καταγράφεις ό,τι συμβαίνει 1.5 δευτερόλεπτα πριν και μετά τη λήψη σου και στη συνέχεια διαλέγεις την καλύτερη λήψη. Επιπλέον μπορείς να προγραμματίσεις εκ των προτέρων την έναρξη της λήψης σου ενώ μπορείς και να επιλέξεις τη διάρκεια της λήψης σου.


 

Live Streaming in 1080p

Κάνε live streaming σε ανάλυση 1080p στα social media, αξιοποίησε την σταθεροποίηση HyperSmooth όταν κάνεις μετάδοση μέσω της εφαρμογής GoPro και αποθήκευσε το υλικό στην κάρτα SD για να το δεις αργότερα.  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Φακού 23,6 Megapixel
Φορμά εγγραφής Micro SD
Σύστημα Ήχου Advanced noise supression
Φακός 23,6 Megapixel
Οπτικό Ζουμ Δεν διαθέτει
Ψηφιακό Ζουμ Διαθέτει
Εσωτερική μνήμη σε GB Δεν διαθέτει
Ανάλυση Video 5K
Φορμά αρχείων βίντεο MPEG 4
Φορμά αρχείου εικόνας JPEG / RAW
Ευαισθησία φωτός 0
GPS Διαθέτει
WiFi Διαθέτει
Ανάλυση Φωτογραφίας 20Mp
Λήψη φωτογραφιών Υποστηρίζεται
Σταθεροποιητής Διαθέτει
Εξόδοι USB Type C
Memory Card MicroSD / MicroSDHC
Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ Type-C
Γωνία Λήψης Φακού 149
Μπαταρία Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Χρώμα Μαύρο
Συμπεριλαμβάνονται Μπαταρία, βάση στήριξης 1 κύρτη, βίδα βάσης στήριξης, καλώδιο φόρτισης
Βάρος σε gr 149
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 48.6 x 66.3 x 28.4
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
  • Κριτικες
  • 11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: