GoPro HERO 11 Mini Black CHDHF-111-RW Action Camera

CHDHF-111-RW

Νέο προϊόν

Μικρότερη, ελαφρύτερη και πιο εύκολη στη χρήση, η HERO11 Black Mini κάμερα της GoPro μεταφέρει τη δύναμη της ναυαρχίδας της GoPro σε ένα εξαιρετικά συμπαγές και ευέλικτο «πακέτο».

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 7 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


499,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Εκμεταλλεύσου την απίστευτη απόδοση βίντεο της HERO11 Black σε μία μικρότερη, ελαφρύτερη και πιο απλή σχεδίαση που είναι έτοιμη για δράση. 

 

Το μικρό μέγεθος της HERO11 Black την κάνει πιο άνετη στη χρήση όταν καταγράφεις εκθαμβωτικά POV πλάνα, καθώς τα νέα διπλά δάκτυλα τοποθέτησης ενισχύουν τις επιλογές τοποθέτησης στο σώμα και στο κράνος σου. 

Αδιάβροχη, όσο πότε άλλοτε, και ακόμα πιο ανθεκτική είναι κατασκευασμένη για κάθε περιπέτεια. Απλά πάτησε το κλείστρο για να ενεργοποιηθεί και να ξεκινήσει η εγγραφή. Μετά την εγγραφή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτίσεις την κάμερα και να χαλαρώσεις. Τα πλάνα σου θα ανέβουν αυτόματα στο cloud, θα δημιουργηθεί ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σας και θα αποσταλεί στο τηλέφωνό σου, έτοιμο για κοινοποίηση.

Ο νέος αισθητήρας της διασφαλίζει ότι θα λαμβάνεις εκπληκτικά (έως 5.3Κ) και σταθερά βίντεο χάρη στην βραβευμένη σταθεροποίηση βίντεο, HyperSmooth 5.0.

Χρησιμόποιησε την HERO11 Black Mini για να μεταδώσεις ζωντανά την επόμενη δραστηριότητά σου καθώς κάνεις vlog με σταθεροποίηση βίντεο HyperSmooth και ευκρινή ανάλυση.

Η δύναμη της HERO11 Black. Απλώς μικρότερη και ελαφρύτερη.
Απόκτησε το ίδιο υψηλής απόδοσης 5.3Κ60 βίντεο και τη σταθεροποίηση βίντεο, HyperSmooth 5.0, της HERO11 Black σε μία πιο μικρή και ελαφριά σχεδίαση. Το μέγεθος της HERO11 Black Mini, την καθιστά ιδανική για τη λήψη εκπληκτικών POV πλάνων, χρησιμοποιώντας τις βάσεις του κράνους και του σώματος. Μπορεί να φορεθεί άνετα χωρίς να σε εμποδίζει όταν κάνεις ποδηλασία, σκι ή άλλες δραστηριότητες.
 
Πρωτόγνωρη ευελιξία τοποθέτησης
Η HERO11 Black Mini είναι η πρώτη GoPro με δύο σετ πτυσσόμενων δάκτυλων τοποθέτησης, δίνοντας σου περισσότερες επιλογές τοποθέτησης από οποιαδήποτε άλλη GoPro που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Χρησιμοποίησε τα νέα πίσω δάχτυλα στις περιπτώσεις που χρειάζεσαι μία πιο διακριτική βάση. Είναι ιδανική για το κράνος, καθώς σου παρέχει την ευελιξία να προσαρμόζεις τη γωνία της κάμερας. Χρησιμοποίησε τα δάκτυλα τοποθέτησης, που βρίσκονται στο κάτω μέρος της κάμερας, με τις λαβές, τα τρίποδα και τις υπόλοιπες βάσεις της GoPro.
 
 
Απλότητα ενός κουμπιού με τις λειτουργίες Easy + Pro Controls
Η HERO11 Black Mini κάνει απίστευτα εύκολη την καταγραφή εκπληκτικών πλάνων. Απλά εστίασε και κατάγραψε τις περιπέτειες σου. Χρησιμοποιώντας τα Easy Controls, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κλείστρο για να ενεργοποιήσεις την κάμερά σου και να ξεκινήσει η εγγραφή του εκπληκτικού 4Κ βίντεο (με την επιλογή μετάβασης σε βίντεο 5.3Κ). Άλλαξε σε Pro Controls εάν θέλεις να προσαρμόσεις την ανάλυση, τον ρυθμό των καρέ, τους ψηφιακούς φακούς και τις ρυθμίσεις ποιότητας εικόνας για να πάρεις λήψεις όπως ακριβώς τις θέλεις.
 
Έξτρα ανθεκτική και αδιάβροχη
Ανεβάζοντας τη θρυλική ανθεκτικότητα της GoPro σε άλλο επίπεδο, η HERO11 Black Mini είναι πλήρως προστατευμένη από με ένα σκληρό εξωτερικό κέλυφος. Αυτό την κάνει ακόμα πιο αδιαπέραστη από στοιχεία της φύσης όπως η λάσπη, το χιόνι, το χώμα και άλλα. Απλώς ξεπλύνε την και συνέχισε την εξερεύνηση. Είναι αδιάβροχη όσο ποτέ άλλοτε καθώς φτάνει σε βάθος έως και 10 μέτρα. Επίσης, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία έχει ένα κάλυμμα φακού (που μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα αν χρειαστεί) που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές.
 
Τεχνολογία Μακράς Διαρκείας Μπαταρία Enduro
Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, Enduro, η ενσωματωμένη μπαταρία της HERO11 Black Mini αξιοποιεί στο έπακρο τα 1500 mAh ισχύς, βελτιώνοντας την απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες ενώ επεκτείνει τους χρόνους εγγραφής σε μεσαίες θερμοκρασίες. Σου επιτρέπει απρόσκοπτη χρήση καθώς κάνεις σκι, snowboard ή άλλες χειμερινές δραστηριότητες σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης, φορτίζει γρηγορότερα, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για περιπέτεια.
 
Σταθεροποίηση Βίντεο HyperSmooth βραβευμένη με Emmy®
Το HyperSmooth δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Αυτό το αποδεικνύει και το βραβείο Emmy® 2021 για τον αισθητήρα και τη σταθεροποίηση λογισμικού της κάμερας. Το HyperSmooth 5.0 ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη με το Horizon Lock, με βελτιωμένη σταθεροποίηση για πλάνα με αναλογία διαστάσεων 4:3 (χάρη στον νέο αισθητήρα) και το AutoBoost για μέγιστη σταθεροποίηση με ελάχιστη περικοπή εικόνας. Κάνε ποδήλατο, skate, σκι, παίξε με τα παιδιά σου στο πάρκο ή τράβηξε μερικές εκπληκτικές λήψεις POV, και ακόμα και τα πιο κουνημένα πλάνα θα βγουν ομαλά.
 
Εξαιρετικά ευέλικτη αναλογία διαστάσεων 8:7
Η αναλογία διαστάσεων 8:7 καταγράφει μεγαλύτερο εύρος σε κάθε λήψη. Το πρόσθετο ύψος επιτρέπει τη δημιουργία εξαιρετικά ψηλών κάθετων λήψεων 9:16 ή οποιουδήποτε άλλου μεγέθους χρειάζεσαι για να τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με λιγότερη επεξεργασία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GoPro Quik ή κάποιο άλλο λογισμικό. Μπορείς επίσης να κάνεις μεγέθυνση στις καλύτερες ενότητες των βίντεο σου για να δημιουργήσεις υψηλής ανάλυσης punchouts αφαιρώντας τα υπόλοιπα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GoPro Quik ή κάποιο άλλο λογισμικό επεξεργασίας.
 
Νέος αισθητήρας εικόνας
Ο νέος πανίσχυρος αισθητήρας της HERO11 Black Mini, προσφέρει το πιο ευρύ οπτικό πεδίο που είχε ποτέ μία HERO κάμερα. Αυτό σου δίνει έναν εξαιρετικά μεγάλο καμβά για να απελευθερώσεις την δημιουργικότητά σου, αποτυπώνοντας περισσότερο ουρανό και ορίζοντα σε κάθε σου λήψη. Απλώς, χρησιμοποίησε την εφαρμογή GoPro Quik για την επεξεργασία των λήψεων σου, προσάρμοσε την αναλογία των διαστάσεων και πολλά άλλα, διατηρώντας πάντα την ευκρίνεια των πλάνων σου.
 
Απίστευτη ποιότητα εικόνας
Με 5.3K βίντεο που σου προσφέρει 91% περισσότερη ανάλυση από 4K και 665% περισσότερο από 1080p, η HERO11 Black Mini καταγράφει τη δράση με εξαιρετική λεπτομέρεια και κινηματογραφική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, μπορείς να εγγράψεις βίντεο 2.7Κ στα 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο και να το παίξεις σε εξαιρετικά αργό 8x slo-mo για να πιάσεις λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές σε κανονική ταχύτητα. Τα βίντεο σου μπορούν να γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά με το ανθεκτικό στο νερό κάλυμμα φακού.
 
Νέος ψηφιακός φακός HyperView
Αυτός ο αποκλειστικός φακός GoPro λαμβάνει πλάνα με αναλογία διαστάσεων 8:7 (που προσφέρεται από τον νέο αισθητήρα) και το αποδίδει ως ευρυγώνια λήψη 16:9. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καθηλωτικά βίντεο που ενισχύουν τα POV πλάνα, απαθανατίζοντας περισσότερο εσένα και το περιβάλλον σου.
 
 
Βίντεο υψηλής ανάλυσης & λειτουργία Frame Grabs
Τα εκπληκτικά 5,3K πλάνα της HERO11 Black Mini σου προσφέρουν απίστευτα βίντεο υψηλής ανάλυσης. Σου επιτρέπουν να τραβάς φωτογραφίες υψηλής ποιότητας έως και 24,7 MP από τα βίντεο σου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GoPro Quik ή κάποιο άλλο λογισμικό επεξεργασίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα όταν βλέπεις μια υπέροχη λήψη στα βίντεο σου. Η εφαρμογή αρπάζει το ακριβές πλαίσιο που θέλεις και το αποθηκεύει ως φωτογραφία που είναι έτοιμη για κοινή χρήση.
 
Απαθανάτισε. Φόρτισε. Απόκτησε αυτόματα ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σου
Απλά, σύνδεσε τη GoPro σου όταν είσαι στο οικιακό σου Wi-Fi. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, τα πλάνα σου θα ανεβαίνουν αυτόματα στο cloud και θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σου, που μπορεί να συγχρονιστεί με μουσική και άλλα εφέ. Τα βίντεο αποστέλλονται αυτόματα στο τηλέφωνό σου και είναι έτοιμα για κοινή χρήση.
 
Περιστροφή 360° και Κλείδωμα Horizon
Δώσε στα βίντεό σου εικόνα επαγγελματικών παραγωγών διατηρώντας τον ορίζοντα σταθερό, ίσιο και ομαλό όταν χρησιμοποιείς τον το Linear και Horizon Lock του ψηφιακού φακού. Η HERO11 Black Mini προσφέρει το Horizon Lock, το οποίο κρατά σταθερά τα πλάνα σου ακόμα και αν η κάμερά σου περιστρέφεται 360°. Σε συνδυασμό με το HyperSmooth, το Horizon Lock προσφέρει εξαιρετικά ομαλά πλάνα που φαίνονται εξαιρετικά ίσια όταν το επιθυμείς. Δεν θα χρειαστείς gimbal ή κάποιο λογισμικό σταθεροποίησης για να πετύχεις αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.
 
Πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα
Η HERO11 Black Mini σού επιτρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη λήψη χρώματος 8-bit ή 10-bit. Με δυνατότητα προβολής πάνω από 1 δισεκατομμύρια χρώματα, τα χρώματα 10-bit προσφέρουν βελτιωμένο βάθος χρώματος, πιο ομαλές διαβαθμίσεις και περισσότερο ρεαλισμό στα τα βίντεό σου.
 
Easy Transferring + Unlimited Cloud Backup
Σούπερ εύκολο, σούπερ γρήγορο. Μετάφερε ασύρματα φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερά σου στο τηλέφωνό σου ή χρησιμοποίησε με αστραπιαία ταχύτητα την ενσύρματη σύνδεση μέσω USB. Απλώς σύνδεσε την κάμερά σου όταν είναι συνδεδεμένη στο Wi-Fi σου και η κάμερα θα κάνει τα υπόλοιπα (απαιτείται συνδρομή GoPro, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες περιοχές και μπορείς να την ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή). Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την κάρτα SD για να μεταφέρεις το περιεχόμενό σου σε υπολογιστή.
 
Νέα εφέ νύχτας
Η HERO11 Black Mini διαθέτει τρεις νέες λειτουργίες Time Lapse που σου επιτρέπουν να γίνεις πιο δημιουργικός αφού πέσει το φως. Το Star Trails χρησιμοποιεί την περιστροφή της Γης και τα αστέρια για να καταγράψει όμορφα μονοπάτια φωτός στον νυχτερινό ουρανό. Το Light Painting σού επιτρέπει να δημιουργείς λαμπρά εφέ με κινούμενο φως. Το Vehicle Light Trails χρησιμοποιεί τη νυχτερινή κίνηση για να καταγράψει εκπληκτικά πλάνα.

Χαρακτηριστικά

Αδιάβροχη 10 m
Τύπος Κάρτας Μνήμης microSD
 
Ανάλυση Φωτογραφίας 24.7 MP
Μέγιστη Ανάλυση Video 5.3K/60 fps
Τύπος ΑισθητήραCMOS
 
Τύπος Μπαταρίας Li-Ion
Χωρητικότητα Μπαταρίας 1500 mAh
 
Διαστάσεις (Π x Y x Β)5.24 cm x 5.1 cm x 3.8 cm
Βάρος 133 gr
 
Παρεχόμενα ΑξεσουάρΘήκη / Καλώδιο φόρτισης / Curved Adhesive Mount / Mounting Buckle
  • Κριτικες
  • 11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: