GoPro Hero 10 Black CHDHX-101-RW Action Camera

CHDHX-101-RW

Νέο προϊόν

Η απόλυτη action camera είναι εδώ! Με αισθητήρα 23MP για 5.3K video και φωτογραφίες 23MP, πίσω οθόνη αφής με Touch Zoom και HyperSmooth 4.0 για σταθερές λήψεις!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 7 έως 10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


549,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Η GoPro Hero10 είναι επιτέλους εδώ: Η πολυετής εμπειρία της GoPro έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη action camera.


Με το νέο, ισχυρότερο GP2 Engine που σου επιτρέπει να χειρίζεσαι το interface πολύ πιο γρήγορα, σου χαρίζει ανώτερη ποιότητα εικόνας ενώ μπορεί να τραβήξει video στο διπλάσιο frame-rate από το προηγούμενο μοντέλο. Σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό αισθητήρα, μπορείς να τραβάς video στα 5.3Κ/60 fps ή 4Κ/120 fps και φωτογραφίες στα 23MP!

Μαζί με τoν βελτιωμένο κάλυμμα φακού που μειώνει τα είδωλα και είναι καλυμμένος με υδρόφοβη επίστρωση και το σύστημα σταθεροποίησης HyperSmooth 4.0 που λειτουργεί σε όλες τις αναλύσεις έχεις πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα video.

Όμως οι βελτιώσεις δεν σταματούν εδώ: Η βελτιωμένη ποιότητα της μπροστινής οθόνης είναι αισθητά βελτιωμένη και μπορείς να την έχεις ενεργή κατά την διάρκεια της εγγραφής, μπορείς να κάνεις preview όλα τα video και τις φωτογραφίες στο κινητό σου τηλέφωνο, ενώ μεταφέρεις τα αρχεία σου στον υπολογιστή ενσύρματα ή ασύρματα με μεγαλύτερη ταχύτητα ώστε να έχεις την κάμερα έτοιμη για την επόμενη φάση της περιπέτειας σε μηδενικό χρόνο!

Φυσικά, η GoPro Hero 10 είναι συμβατή με περιφερειακά και mounts της Hero 9, ενώ διαθέτει όλες τις αγαπημένες λειτουργείες όπως η χρήση της ως Webcam, βελτιωμένη νυχτερινή φωτογράφιση, TimeWarp 3.0 και HindSight που σου επιτρέπει να μην χάνεις στιγμή από τις περιπέτειές σου!
Ανάλυση βίντεο
5.3K60 & 4K120
Η νέα HERO 10 Black προσφέρει δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 5.3K60/4K120 αλλά και σε 2.7K/240, με 8x slo-mo για σταθερές, ομαλές λήψεις με εξαιρετική́ ποιότητα εικόνας.
 
Aδιάβροχη
Έως 10 μέτρα
Μια εμπειρία κανόε καγιάκ ή οι καταδύσεις στο βυθό δεν θα πρέπει να σε αγχώνουν, αφού η HERO10 Black είναι αδιάβροχη έως και 10 μέτρα βάθος και μάλιστα χωρίς τη χρήση θήκης.
 
Ανάλυση φωτογραφίας
23MP
Κράτα αρχείο με φωτογραφικό υλικό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στα 23MP από όλες τις δραστηριότητες σου, ώστε να μην σου ξεφεύγει τίποτα.
 
Επιπλέον δυνατότητες
GPS + Data Overlays
Δείξε την τοποθεσία, το υψόμετρο και την ταχύτητα σου, προσθέτοντας Data Overlays στα βίντεό σου, μέσω του GoPro App. Οι επιλογές περιλαμβάνουν Speedometer, GoPro logo, GPS Path, Altitude, Map, Speed Chart και G-Force.
 
Ασύρματη δικτύωση
Wi-Fi/Bluetooth
Σύνδεσε μέσω Wi-Fi το smartphone με την κάμερα και ανάλαβε τον χειρισμό της μέσα από την οθόνη του κινητού σου με το GoPro Αpp. Επιπλέον, ενεργοποίησε το Bluetooth και φέρε την action-cam σε επικοινωνία με άλλες συμβατές συσκευές.
 
5.3Κ video και φωτογραφία με 23MP
Μοιράσου τις εμπειρίες σου με εκπληκτικό video ανάλυσης μέχρι 5.3K/60fps ή 4Κ/120fps. Με το νέο SoC GP2 Engine θα έχεις πάντα την καλύτερη ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα και χάρη στην νέα σταθεροποίηση Hypersmooth 4.0 οι στιγμές που κόβουν την ανάσα θα αγγίζουν κινηματογραφική ποιότητα. Ταυτόχρονα οι φωτογραφίες 23MP θα αποτυπώνουν την περιπέτειά σου με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ακόμα και την νύχτα!
 
Οι δύο όψεις της περιπέτειας...
Είτε θέλεις να καταγράψεις τον κόσμο πίσω από το φακό είτε να είσαι το «αστέρι» της επίδειξης, οι δύο οθόνες της HERO10 Black σου επιτρέπουν να τραβήξεις τα πάντα. Η βελτιωμένη εμπρόσθια οθόνη (1,4”) σου επιτρέπει να πλαισιώσεις τον εαυτό σου χωρίς κόπο, ενώ η οπίσθια οθόνη αφής (2,27”) παρέχει ευέλικτη διαχείριση, μέσω Touch Zoom. Σε συνδυασμό με τα πρωτοπωριακά χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες της GoPro, σου δίνει την ευκαιρία να αφιερώνεις λιγότερο χρόνο για τον εξοπλισμό και περισσότερο χρόνο για να ζεις τη δράση!
 
HyperSmooth 4.0 & TimeWarp 3.0
Το νέο HyperSmooth 4.0 αποτελεί σημαντική βελτίωση της παλαιότερης τεχνολογίας HyperSmooth, η οποία πλέον διαθέτει πολλαπλά επίπεδα σταθεροποίησης. Πλέον υπάρχει ακόμα καλύτερη σταθεροποίηση ορίζοντα μέχρι 45ο ώστε το video σου να είναι όσο σταθερό γίνεται. Με το TimeWarp 3.0 δημιουργείς σουρεαλιστικά εφέ TimeWarp, χρησιμοποιώντας την αυτόματη επιλογή ταχύτητας ή επιλέγοντας την αύξηση ή τη μείωση της ταχύτητας.
 
 
Πάντα έτοιμος με HindSight!
Η δυνατότητα HindSight σχεδιάστηκε για να μην χάνεις ποτέ ούτε μια στιγμή, αφού καταγράφει βίντεο 30 δευτερόλεπτα πριν πατήσεις το κουμπί εγγραφής. Φαντάσου ότι ο μικρός ετοιμάζεται να σκοράρει το πρώτο του γκολ, με τη σχολική ομάδα. Καθώς κατεβαίνει προς τη μεγάλη περιοχή, πατάς το κουμπί. Το HindSight έχει ήδη καταγράψει ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων προτού πατήσεις το κουμπί του κλείστρου (και τα πάντα μετά) έως ότου διακόψεις την εγγραφή.
 
Livestream όπως ποτέ ξανά!
Χρησιμοποίησε την GoPro Hero 10 για τα livestreams σου και τα vlogs σου! Με την μπροστινή οθόνη μπορείς εύκολα να βάλεις τον εαυτό σου εντός του κάδρου αλλά και να φτιάξεις εκπληκτικά tutorials, αφού μπορείς πάντα να γνωρίζεις τι βρίσκεται μέσα στο πλάνο. Οι 132ο μοίρες του φακού αλλά και η σταθεροποίηση, δίνουν στα livestreams σου επαγγελματικό αέρα!
 
Night Lapse Video
Απαθανάτισε την μαγεία της νύχτας σε βίντεο με ανάλυση 4K, 2.7 4:3, 1440p ή 1080p και δες τις σκηνές να ζωντανεύουν με απίστευτη λεπτομέρεια.
 
Μεταφορά σε συσκευές Android μέσω USB-C
Πλέον, μπορείς να μεταφέρεις φωτογραφίες και βίντεο μέσω καλωδίου USB-C, εύκολα και γρήγορα. Η λειτουργία αυτή είναι συμβατή με συσκευές Android.
 
Στις διαταγές σου!
Τόσο εύχρηστη, αφού σου επιτρέπει να τη χειρίζεσαι και χωρίς να την κρατάς, δίνοντας έως και 14 φωνητικές εντολές σε 11 γλώσσες, ενώ αναγνωρίζει έως και 6 διαφορετικές προφορές.

Χαρακτηριστικά

 
Αδιάβροχη 10 m
Διαγώνιος Οθόνης 2.27"
Τύπος Κάρτας Μνήμης microSD
 
Ανάλυση Φωτογραφίας 23 MP
Μέγιστη Ανάλυση Video 5.3K/60 fps
 
WiFi Ναι
Bluetooth Ναι
 
Τύπος Μπαταρίας Li-Ion
Χωρητικότητα Μπαταρίας 1720 mAh
 
Βάρος 153 gr
 
Παρεχόμενα ΑξεσουάρΘήκη / Επαναφορτιζόμενη μπαταρία / Καλώδιο φόρτισης / Mounting Buckle / Curved Adhesive Mount
  • Κριτικες
  • 11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: