Braun SES5-810 Sensosmart Αποτριχωτική Μηχανή

SES 5-810

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή της με αισθητήρα SensoSmart για ελεγχόμενη πίεση της επιδερμίδας και τσιμπίδες MicroGrip που αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες, για αποτελέσματα που διαρκούν!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


98,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Αποτριχωτική μηχανή της με αισθητήρα SensoSmart για ελεγχόμενη πίεση της επιδερμίδας και τσιμπίδες MicroGrip που αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες, για αποτελέσματα που διαρκούν!

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:Αποτριχωτικές
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:30 min
Αδιάβροχη:Πλήρως
 
Με μια ματιά

Η αποτριχωτική μηχανή Wet&Dry SES5-810 με 2 ταχύτητες εξασφαλίζει εξαιρετικά απαλό και λείο δέρμα για εβδομάδες. 

 

Είναι επαναφορτιζόμενη για να μην σε απογοητεύει λεπτό με τις επιδόσεις της, ενώ χάρη στην  αυτονομία 30 λεπτών και στο Bikini Styler που διαθέτει, ανταποκρίνεται με την δράση της αποτελεσματικά ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία! 

 

Επιπλέον, με τεχνολογία MicroGrip, απομακρύνει και τις τρίχες που βρίσκονται σύρριζα στο δέρμα, για «μεταξένια» υφή μεγάλης διάρκειας.

 
 
Αυτονομία
30 λεπτά
Με μόλις 1 ώρα φόρτισης έχεις αυτονομία 30 λεπτών ώστε να δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια, για απόλυτα λείο και «καθαρό» από τριχοφυΐα δέρμα!
 
Ταχύτητες
2
Οι βαθμίδες εναλλάσσονται, προσφέροντας την επιλογή για έξτρα απαλή αποτρίχωση, ή για έξτρα αποτελεσματική!
 
Χρήση
100% Αδιάβροχη
Χρησιμοποίησέ την άφοβα ακόμα και στο ντους! Ενώ πλένεται και κάτω από τρεχούμενο νερό, για αποτελεσματική απομάκρυνση των τριχών και των νεκρών κυττάρων.
 
Σε καθοδηγεί!
Αυτή η αποτριχωτική μηχανή σου δείχνει το… δρόμο για απαλό δέρμα! Ο αισθητήρας SensoSmart καθοδηγεί έξυπνα την τρίχα και υποδεικνύει τον κατάλληλο βαθμό πίεσης, προκειμένου να αφαιρείς περισσότερες τρίχες σε κάθε πέρασμα.
 
Τις «παγιδεύει»!
Οι τσιμπίδες MicroGrip αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες 0,5mm και τις αφαιρούν από τη ρίζα για απαλότητα που διαρκεί! Έτσι η ενοχλητική τριχοφυΐα πριν κάνει… αισθητή την παρουσία της στο δέρμα σου, έχει ήδη εξαφανιστεί!
 
Μαγικό «στυλό»!
Για ακριβείς γραμμές, σχήματα και περιγράμματα χρησιμοποίησε το Bikini Styler. Σε μικρότερες επιφάνειες δέρματος που απαιτείται ευελιξία και προσοχή για το τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε το styler! Η λεπτομέρεια και η ακρίβεια στην αποτρίχωση δεν ήταν ποτέ πιο δεδομένη!
 
Χρησιμοποίησέ τη παντού!
Είναι 100% αδιάβροχη για να τη χρησιμοποιείς ακόμη και στο ντους! Η λαβή της σε βοηθά να την χρησιμοποιείς με ευκολία και σταθερότητα κάθε στιγμή, χωρίς να γλιστρά. Με τη χρήση της μηχανής Wet&Dry η διαδικασία της αποτρίχωσης πέρα από εύκολη και γρήγορη… γίνεται και ανώδυνη.
 
 
Εργονομική λαβή!
Η αντιολισθητική λαβή εφαρμόζει άψογα στο χέρι, για να έχεις καλύτερη αίσθηση και σταθερό κράτημα ακόμα και σε υγρό περιβάλλον χρήσης!
 
 
Ένα μικρό spa στα χέρια σου!
H κεφαλή περιλαμβάνει κυλίνδρους μασάζ που διεγείρουν το δέρμα και τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος ώστε να σε διευκολύνουν κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης.

Χαρακτηριστικά

 
ΤύποςΕπαναφ/μενη
Τύπος μηχανήςΑποτριχωτικές
ΧρώμαΛευκό/Μπλε
 
Ταχύτητες2
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΠλήρως
Αυτονομία30 min
Χρόνος φόρτισης (hours)1 h
ΕπιπλέονSensoSmart™ / Αντιολισθιτική λαβή / Τεχνολογία Micro grip / Σύστημα μασάζ
 
Αριθμός κεφαλών1
ΕξαρτήματαΞυριστική κεφαλή σώματος / Εξάρτημα τέλειας επαφής / Εξάρτημα για αρχάριες / Bikini Styler
  • Κριτικες
  • 17 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: