Oral-B iO Series8 Οδοντόβουρτσα Λευκή 81769542 Μεγαλύτερη προβολή

Oral-B iO Series8 Οδοντόβουρτσα Λευκή 81769542

iO Series 8 White

Νέο προϊόν

Απόκτησε το πιο αστραφτερό και υγιές χαμόγελο με την επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα iO της Oral-B με αυτονομία 10 ωρών, με μόλις 3 ώρες φόρτισης και 6 λειτουργίες βουρτσίσματος!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


208,89 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

 

Περιγραφή

Απόκτησε το πιο αστραφτερό και υγιές χαμόγελο με την επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα iO της Oral-B με αυτονομία 10 ωρών, με μόλις 3 ώρες φόρτισης και 6 λειτουργίες βουρτσίσματος!

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Οδοντόβουρτσα
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Παλμικές κινήσεις ανά λεπτό:Διαθέτει
Αισθητήρας Ελεγχόμενης Πίεσης:Διαθέτει
 
Με μια ματιά

Επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα iO της Oral-B σε λευκό χρώμα, με διάρκεια μπαταρίας 10 ώρες ανά φόρτιση και 6 λειτουργίες βουρτσίσματος, για να απολαμβάνεις επαγγελματική καθαριότητα της στοματικής σου κοιλότητας!

Κατέβασε το ειδικό app της Oral-B και λάβε εξατομικευμένες συμβουλές για το πως να πετύχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα!

Διαθέτει αισθητήρα πίεσης που σε καθοδηγεί και χρονόμετρο 2 λεπτών ώστε σε κάθε βούρτσισμα να πετυχαίνεις βαθύ καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. 

 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη

Ανανέωσε τις δυνάμεις της, για να επωφελείσαι από την υψηλή της απόδοση σε κάθε βούρτσισμα!

 
Λειτουργίες Βουρτσίσματος
6

Με 6 διαφορετικές λειτουργίες βουρτσίσματος, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε μοναδική ανάγκη βουρτσίσματος των δοντιών και των ούλων σου!

 
Διάρκεια Μπαταρίας
10 ώρες

Με έναν κύκλο φόρτισης, έχεις εξασφαλίσει το χρόνο για πολλά, σχολαστικά και αποτελεσματικά βουρτσίσματα!

 
Τεχνολογία
iO

Επαναστατική τεχνολογία που σου χαρίζει την αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού κάθε μέρα!

 
Κρατάτε επικοινωνία!

Μέσω της διαδραστικής έγχρωμης οθόνης, σου επικοινωνεί κάθε σημαντική πληροφορία όπως για παράδειγμα τα 6 προγράμματα βουρτσίσματος, την πρόοδο φόρτισης και τον χρονοδιακόπτη 2 λεπτών. Ακόμα σου επιτρέπει να αλληλεπιδράς, επιλέγοντας ποιο από τα προγράμματα βουρτσίσματος θες να ενεργοποιήσεις!

 
Προστασία των ούλων!

Η οδοντόβουρτσά σου με λειτουργία ελέγχου πίεσης των ούλων σε ενημερώνει με οπτική ειδοποίηση, για να μειώσεις ταχύτητα και την ασκούμενη δύναμη και να αποτρέψεις τυχόν ουλές και ερεθισμούς! Ο έξυπνος αισθητήρας λοιπόν, ανάβει με κόκκινο όταν ασκείται έντονη πίεση και με πράσινο όταν η πίεση είναι η σωστή!

 
Βούρτσισμα όπως συνιστούν οι ειδικοί!

Η Oral-B δημιούργησε την εφαρμογή που θα σου αλλάξει τις συνήθειες, θα σε συμβουλέψει και θα σε βοηθήσει στον τέλειο καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας. Απλά συνέδεσε την οδοντόβουρτσα μέσω Bluetooth με την εφαρμογή Oral-B στο κινητό κι άσε την να… σε καθοδηγεί!  Έτσι, πάντα θα είσαι σε θέση να αξιολογείς τις συνήθειες  βουρτσίσματος, να προστατεύεις τα ούλα σου και να γνωρίζεις πότε θα πρέπει να αντικαταστήσεις την ανταλλακτική κεφαλή βουρτσίσματος.

 
Φορτίζει γρήγορα!

Η φόρτιση της οδοντόβουρτσας είναι μια απλή και εύκολη υπόθεση. Όταν έρθει η στιγμή να «τονώσεις» την αυτονομία τοποθέτησέ την στην μαγνητική βάση φόρτισης που προσφέρει σταθερότητα και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση! Σε περίπου τρεις ώρες η οδοντόβουρτσα θα είναι έτοιμη να σου παρέχει για έως και 10 ημέρες τις υπηρεσίες της και τα πιο λαμπερά χαμόγελα!

 
 
Στοχευμένες κινήσεις!

Η στρογγυλή κεφαλή με τις μικροδονήσεις και την ταλαντευόμενη κίνηση καθαρίζει βαθιά κάθε δόντι, απομακρύνοντας αποτελεσματικά την πλάκα και προσφέροντας έναν εξαιρετικό καθαρισμό επαγγελματικού επιπέδου!

 
 
Premium θήκη για τα ταξίδια!

Τοποθέτησε την οδοντόβουρτσά σου στην πολυτελή της θήκη και πάρε τη μαζί σου όταν ταξιδεύεις! Θα σε συντροφεύει παντού και θα σου χαρίζει τις υψηλές υπηρεσίες καθαρισμού και υψηλής υγιεινής της ακόμα και…on the way!

 
 
Θήκη ανταλλακτικής κεφαλής!

Την οδοντόβουρτσα iO συνοδεύει και θήκη για την ανταλλακτική κεφαλή, έτσι θα μεταφέρεις με απόλυτη προστασία κάθε εξάρτημα του μικρού «οδοντιατρείου» σου!

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος οδοντόβουρτσας Επαναφ/μενη
Βάρος 0,760 kg
Χρώμα Λευκό
 
Παλμικές κινήσεις ανά λεπτό Διαθέτει
Αισθητήρας ελεγχόμενης πίεσης Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων 6
Χρονοδιακόπτης Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Bluetooth
Εξαρτήματα Βάση φόρτισης / Θήκη / Θήκη εξαρτημάτων
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: