Oral-B iO Μπλε Series7 Οδοντόβουρτσα 80365438 Μεγαλύτερη προβολή

Oral-B iO Μπλε Series7 Οδοντόβουρτσα 80365438

iO Series 7 Blue

Νέο προϊόν

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα iO Series 7 της Oral-B που συνδυάζει την επαναστατική τεχνολογία iO με την εμβληματική στρογγυλή κεφαλή με μικρο-δονήσεις... Για αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού, κάθε ημέρα!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


186,89 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα iO Series 7 της Oral-B που συνδυάζει την επαναστατική τεχνολογία iO με την εμβληματική στρογγυλή κεφαλή με μικρο-δονήσεις... Για αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού, κάθε ημέρα!

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Οδοντόβουρτσα
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Παλμικές κινήσεις ανά λεπτό:Διαθέτει
Αισθητήρας Ελεγχόμενης Πίεσης:Διαθέτει
 
Με μια ματιά
Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα iO Series 7 με επαναστατική τεχνολογία της Oral-B για αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού, κάθε ημέρα. Συνδυάζει, στρογγυλή κεφαλή για απαλό και αποτελεσματικό βούρτσισμα. Πιο συγκεκριμένα, ο εσωτερικός μηχανισμός λειτουργεί με μαγνητικές κινήσεις χωρίς τριβή & θόρυβο, μεταφέροντας μικροδονήσεις στις άκρες των ινών της κεφαλής βουρτσίσματος για ένα εξαιρετικό καθαρισμό. Διαθέτει και μαγνητικό φορτιστή, που προσφέρει σταθερότητα και ταχεία φόρτιση 3 μόλις ωρών.
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη
Γέμισε τη με ενέργεια και επωφελήσου από τις υψηλές επιδόσεις της!
 
Λειτουργίες Βουρτσίσματος
5
Απόλαυσε τον καλύτερο καθαρισμό, διαλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα.
 
Τεχνολογία
iO
Με επαναστατική τεχνολογία για επαγγελματικό καθαρισμό, κάθε μέρα!
 
Κεφαλή... Ultimate!
Η κεφαλή βουρτσίσματος Oral-B iO Ultimate Clean είναι σχεδιασμένη να εισχωρεί ανάμεσα στα δόντια για αποτελεσματικότερο καθαρισμό. Πρόκειται για τον απόλυτο σύμμαχο, χάρη του οποίου θα απολαμβάνεις τέλεια αποτελέσματα βουρτσίσματος. Η κεφαλή αυτή, είναι συμβατή μόνο με τις λαβές Oral-B iO. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η αντικατάστασή της κάθε 3 μήνες.
 
Ασκείς σωστή πίεση, πάντα!
Η οδοντόβουρτσα λειτουργεί με έξυπνο αισθητήρα, που αντιλαμβάνεται την ασκούμενη πίεση και σε ενημερώνει -αν χρειαστεί- να αλλάξεις…τακτική! Όταν βάζεις πολύ δύναμη, ο αισθητήρας γίνεται κόκκινος, όταν τα κάνεις πολύ απαλά γίνεται λευκός και όταν τα βουρτσίζεις ακριβώς όπως πρέπει, γίνεται πράσινος. Δώσε βάση στις επισημάνσεις της, ώστε να προστατεύσεις το σμάλτο των δοντιών σου, αλλά και τα ούλα σου.
 
«Διαβάζει» το βούρτσισμά σου!
Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B αναγνωρίζει τον τρόπο του βουρτσίσματός σου και σε καθοδηγεί real-time, ώστε να βελτιωθείς και να το κάνεις ακόμα καλύτερα. Έτσι, θα απολαμβάνεις τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού, κάθε -μα κάθε- μέρα!
 
Εξατομικευμένο βούρτσισμα
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα διαθέτει 5 προγράμματα βουρτσίσματος και χρονόμετρο 2 λεπτών – με δονήσεις ανά 30’’ για να αλλάζεις τεταρτημόριο - προκειμένου να εξατομικεύσεις το βούρτσισμά σου. Επίλεξε από τα προγράμματα: «Καθημερινός καθαρισμός, Ευαίσθητα δόντια, Φροντίδα των ούλων, Βαθύς καθαρισμός, Λεύκανση» και απόλαυσε επαγγελματικά αποτελέσματα καθαρισμού!
 
 
Μαγνητικά... φορτίζεται!
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι επαναφορτιζόμενη. Έτσι, με το που τελειώσει η μπαταρία της, τοποθέτησέ τη στο μαγνητικό φορτιστή. Ο φορτιστής αυτός, προσφέρει σταθερότητα και ταχεία φόρτιση 3 ωρών.
 
 
Παντού μαζί!
Η συσκευασία περιέχει premium θήκη ταξιδίου, που είναι ιδανική για την καθημερινή αποθήκευση της iO... Αλλά και για την ασφαλή μεταφορά της στις μικρές ή μεγάλες εκδρομές σου! Ακόμα, διαθέτει θήκη αποθήκευσης της κεφαλής με καπάκι, για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
 
 
Το βούρτσισμα γίνεται… προσωπική υπόθεση!
Με την οδοντόβουρτσα «επικοινωνείτε» μέσω της LED Α/Μ οθόνης! Από εκεί, λαμβάνεις σημαντικές πληροφορίες, όπως τα προγράμματα βουρτσίσματος, υπενθυμίσεις αλλαγής της κεφαλής, καλωσόρισμα κατά την ενεργοποίηση και χαμόγελο για επιβράβευση.

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος οδοντόβουρτσας Επαναφ/μενη
Χρώμα Μπλε
 
Παλμικές κινήσεις ανά λεπτό Διαθέτει
Αισθητήρας ελεγχόμενης πίεσης Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων 5
Χρονοδιακόπτης Διαθέτει
Εξαρτήματα Θήκη / Φορτιστής / Κεφαλή Ultimate Clean / Βάση αποθήκευσης με καπάκι
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: