Oral-B iO Γκρι Series6 Οδοντόβουρτσα 81769539

iO Series 6 Grey

Νέο προϊόν

Αναβάθμισε τον καθαρισμό των δοντιών σου με την Oral-B Οδοντόβουρτσα iO. Έχει 5 λειτουργίες και αισθητήρες πίεσης και αποδεικνύει ότι το λαμπερό και υγιές χαμόγελο θέλει τρόπο και όχι… κόπο!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


153,89 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Αναβάθμισε τον καθαρισμό των δοντιών σου με την Oral-B Οδοντόβουρτσα iO. Έχει 5 λειτουργίες και αισθητήρες πίεσης και αποδεικνύει ότι το λαμπερό και υγιές χαμόγελο θέλει τρόπο και όχι… κόπο!

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Οδοντόβουρτσα
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αισθητήρας Ελεγχόμενης Πίεσης:Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων:5
 
Με μια ματιά
Oral-B Οδοντόβουρτσα iO για να χαρίζεις στο χαμόγελό σου… βαθύ και επαγγελματικό καθαρισμό, καθημερινά!

Έχει ενσωματωμένη την επαναστατική τεχνολογία iO, που συνδυάζει τις απαλές μικροδονήσεις με τη signature στρογγυλή κεφαλή.

Στόχος της είναι να περιβάλει και να καθαρίσει σχολαστικά κάθε επιμέρους δόντι, απομακρύνοντας αποτελεσματικά πλάκα και τερηδόνα. 

Με τη χρήση αυτής της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας το βούρτσισμα μετατρέπεται σε μια εξαιρετική εμπειρία… με διαφορετική αίσθηση!
 
 
Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη
Γέμισέ την με ενέργεια και επωφελήσου από τις υψηλές επιδόσεις της! Όταν οι δυνάμεις της αρχίσουν να εξαντλούνται το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την… φορτίσεις ξανά!
 
Λειτουργίες Βουρτσίσματος
5
Απέκτησε το πιο υγιές και λαμπερό χαμόγελο επιλέγοντας το κατάλληλο, κάθε φορά, πρόγραμμα από τα ακόλουθα: «Καθημερινός καθαρισμός, Ευαίσθητα δόντια, Φροντίδα των ούλων, Βαθύς καθαρισμός και Λεύκανση».
 
Τεχνολογία
iO
Έχει ενσωματωμένη την επαναστατική τεχνολογία που σου χαρίζει την αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού, κάθε μέρα!
 
Παίρνει…χρώμα!
Η οδοντόβουρτσα λειτουργεί με έξυπνο αισθητήρα που αντιλαμβάνεται την πίεση που ασκείς και σε ενημερώνει -αν χρειαστεί- να αλλάξεις…τακτική! Όταν βάζεις πολύ δύναμη, ο αισθητήρας γίνεται κόκκινος, όταν τα κάνεις πολύ απαλά γίνεται λευκός και όταν τα βουρτσίζεις ακριβώς όπως πρέπει γίνεται πράσινος! Λάβε δράση στις επισημάνσεις της και προστάτευσε το σμάλτο των δοντιών και τα ούλα σου.
 
Το βούρτσισμα γίνεται… προσωπική υπόθεση!
Με την οδοντόβουρτσα «επικοινωνείτε» μέσω της διαδραστικής LED Α/Μ οθόνης! Κάθε φορά λοιπόν, που ενεργοποιείς τη συσκευή θα έχεις ένα θερμό καλωσόρισμα και όποτε κάνεις καλή δουλειά θα επιβραβεύεσαι με… πλατιά χαμόγελα! Επιπλέον, στην οθόνη θα εμφανίζεται υπενθύμιση όταν πρέπει να αντικαταστήσεις την κεφαλή αλλά και όλα τα προγράμματα βουρτσίσματος που έχεις ήδη ολοκληρώσει! 
 
 
«Σκανάρει» κάθε δόντι!
Η κεφαλή βουρτσίσματος Oral-B iO Ultimate Clean είναι σχεδιασμένη να εισχωρεί ανάμεσα στα δόντια για αποτελεσματικότερο καθαρισμό. Είναι συμβατή μόνο με τις λαβές Oral-B iO.
 
 
Έχει όλο το πακέτο!
Την παραλαμβάνεις μαζί με: θήκη ταξιδιού, iO6 λαβή σε γκρι χρώμα, κεφαλή βουρτσίσματος Ultimate Clean και φορτιστή που της χαρίζει την απαραίτητη… δύναμη. 
 
 
Σου δείχνει τον τρόπο!
Μένεις σίγουρος ότι αφιερώνεις ακριβώς το χρόνο που πρέπει, αφού κάθε 30’’ ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης 2 λεπτών σε ειδοποιεί για να αλλάξεις το σημείο εφαρμογής της οδοντόβουρτσας.

Χαρακτηριστικά

 
Τύπος οδοντόβουρτσαςΕπαναφ/μενη
ΧρώμαΓκρι
 
Αισθητήρας ελεγχόμενης πίεσης Διαθέτει
Αριθμός προγραμμάτων 5
Χρονοδιακόπτης Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Bluetooth
Εξαρτήματα Ανταλλακτικό βουρτσάκι / Θήκη / Φορτιστής
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: