NINJA CB350EU FOODIE POWER NUTRI BLENDER 3in1 1200W Μεγαλύτερη προβολή

NINJA CB350EU FOODIE POWER NUTRI BLENDER 3in1 1200W

CB350EU

Νέο προϊόν

6 Προγράμματα Auto IQ: Power Mix, ανακάτεμα, θρυμματισμός, τεμάχισμα, ανάμειξη πολτοποίηση Χωρητικότητα 1 κανάτα 2.1lt, 1 δοχείο 700ml, 1 μπολ 400ml Λειτουργία με ένα πάτημα Έξυπνος αναδευτήρας Εξαρτήματα κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


219,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Ninja Μπλέντερ CB350EU Foodie Power Nutri

20220606161727_6fe32015.jpeg

Περιγραφή

Ninja μπλέντερ με ισχύ 1200W, χωρητικότητα δοχείου 2.1Lt και προγράμματα Auto-IQ, για να ελέγχεις τον τεμαχισμό των υλικών σου και να εκτελείς με ακρίβεια κάθε συνταγή!

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Μπλέντερ
Ισχύς (Watt):1.200 W
Χωρητικότητα δοχείου:2,10 Lt
Ταχύτητες:6
Με μια ματιά
Το Ninja μπλέντερ CB350EU είναι η ολοκληρωμένη λύση για να καλύψει όλες σου τις ανάγκες και να γίνει το «δεξί σου χέρι» στις μαγειρικές σου αποστολές!
Με πανίσχυρη ισχύ των 1200W και Auto-IQ προγράμματα, έχεις τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι κάθε υλικό στον βαθμό που επιθυμείς. Παράλληλα, μπορεί να τεμαχίσει φρέσκα και πιο απαιτητικά υλικά, ενώ σπάει και τον πάγο… σε χίλια κομματάκια!
Το νέο σου μπλέντερ θα γίνει πολύτιμος συνεργάτης στην κουζίνα σου και θα σε βοηθήσει να εκτελείς την αγαπημένη σου συνταγή, με απόλυτη επιτυχία!
 
Ισχύς 1200W
Με ισχυρό μοτέρ, όλα τα υλικά που τοποθετείς γίνονται κομματάκια σε χρόνο dt.
 
Χωρητικότητα 2.1Lt
Το άνετο δοχείο που προσφέρει χωρητικότητα εργασίας 2.1Lt, δίνει όλο το χώρο στα υλικά, ώστε να ομογενοποιηθούν αποτελεσματικά.
 
Περιστρέφεται έξυπνα!
Με λειτουργία Smart Torque μπορείς να δημιουργείς υφές, προσαρμοσμένες στο γούστο σου. Ανακάτεψε εύκολα τα σκληρά σου συστατικά, χάρη στη διαισθητική ανάμειξη με αυτοδιορθωτικό κινητήρα. Ο έξυπνος αναδευτήρας είναι σχεδιασμένος για πυκνές υφές με λιγότερη υγρασία και το μοτέρ διατηρεί την απόδοση υψηλής ταχύτητας χωρίς διακοπή, ενώ δε χρειάζεται ανάδευση ή ανακίνηση. Έλεγξε την ταχύτητα και την υφή κάθε μείγματος με το ειδικό χειριστήριο.
 
Προγράμματα για κάθε ανάγκη!
Το Ninja μπλέντερ σου διαθέτει 6 Auto-IQ® Programs: PowerMix, Blend, Crush, Chop, Mix and Puree (PowerMix, ανακάτεμα, θρυμματισμός, τεμάχισμα, ανάμειξη και πολτοποίηση). Το Auto-IQ κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσένα, με τα προγράμματα που λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού και είναι ειδικά σχεδιασμένα για το δοχείο και το μπολ. Από ελαφρύ και βελούδινο σε πυκνό και αλειφόμενο – η επιλογή είναι δική σου.
 
Έρχεται φουλ εξοπλισμένο!
Το blender σου περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείς: Power NutriTM κανάτα, Power NutriTM μπολ με ενσωματωμένο Power Paddle, Power NutriTM δοχείο, Hybrid edgeTM λεπίδα, Εξάρτημα ζύμης, Καπάκι αποθήκευσης, Καπάκι στομίου, Καπάκι κανάτας και Βούρτσα καθαρισμού.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Μπλέντερ
Ισχύς 1.200 W
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα δοχείου 2,10 Lt
Ταχύτητες 6
Θρυμματισμός πάγου Διαθέτει
Επιπλέον Easy Prep / One-Touch Intelligence / Smart Torque / λειτουργία CRUSH / λειτουργία POWERMIX
Μπολ ανάμειξης Πλαστικό
Εξαρτήματα Μπολ / Βούρτσα καθαρισμού / Δοχείο 700 ml με καπάκι / Μαχαίρι ζύμης / Λεπίδα / Κανάτα
Υ × Π × Β 37 cm 21,40 cm 20,80 cm
Βάρος 3,700 kg
  • Κριτικες
  • 21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: