Braun PL5382 IPL Αποτριχωτική Μηχανή Φωτόλυση Μεγαλύτερη προβολή

Braun PL5382 IPL Αποτριχωτική Μηχανή Φωτόλυση

PL 5382

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή epilator της εταιρείας Braun, κατάλληλη για χρήση στο πρόσωπο, το σώμα και την περιοχή του μπικίνι. Σχεδιασμένη με ειδικές περιστρεφόμενες ηλεκτρικές τσιμπίδες μεγάλης ταχύτητας, αφαιρεί από τον θύλακα τις λεπτές ή χοντρές τρίχες κάθε μήκους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,20 €.


693,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun PL5382 Silk-expert Pro 5 IPL Συσκευή Αποτρίχωσης

 20240329155251_cdcf165d.jpeg
 
Το ταχύτερο IPL της Braun για ορατά αποτελέσματα σε μόλις 3 εβδομάδες, με διάρκεια 1 έτος. Ο αισθητήρας SkinPro 2.0 με 10 επίπεδα έντασης και προστασία UV, διαβάζει συνεχώς τον τόνο του δέρματος και προσαρμόζει αυτόματα τη δύναμη κάθε φλας στις διαφορετικές περιοχές του σώματος, εξασφαλίζοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ γρήγορων αποτελεσμάτων και απαλότητα στο δέρμα.
 
Τεχνολογία SkinPro 2.0

Διαθέτει 10 επίπεδα έντασης και βελτιστοποιεί αυτόματα την ισχύ της κάθε λάμψης ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας και τα μέρη του σώματος. 

Ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες

Με πολύ δυνατή ισχύ για την κατηγορία των συσκευών IPL - 6j/cm2. Αποτελεί ιδανική εναλλακτική λύση για την αποτρίχωση με λέιζερ με ορατή μείωση της τριχοφυΐας που διαρκεί έως 6 μήνες.

Ισχυρή και ήπια

Ο αισθητήρας SkinPro 2.0 (SensoAdapt) διαβάζει συνεχώς τον τόνο της επιδερμίδας σου 80x το δευτερόλεπτο και προσαρμόζει αυτόματα το επίπεδο έντασης, διασφαλίζοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ γρήγορων αποτελεσμάτων και απαλότητας στην επιδερμίδα.

Λειτουργίες περιποίησης για ευαίσθητη επιδερμίδα

Προσαρμόζει την ισχύ με διαφορετικές λειτουργίες περιποίησης, για επιπλέον απαλότητα στην ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σημεία Χρήσης Πρόσωπο, Σώμα
Εξαρτήματα 1 x Πλατιά κεφαλή, 2 x Κεφαλές ακριβείας, 1 x Ξυραφάκι Venus Swirl , 1 x Τσάντα μεταφοράς
Επιπλέον
Αισθητήρας SkinPro 2.0, 10 επίπεδα έντασης, Έως 125 λάμψεις /λεπτό, Ενσωματωμένο UV Filter
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: